Same czarne :) A moja kolejna :P
Printable View
Same czarne :) A moja kolejna :P
No Łukasz to musisz zawitać na spocik i się pochwalić :)
Ale cisza...
Wybiera się ktoś do Czech?
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...eseniky-2.html
Jedzie ekipa z okolic Wołczyna i Kluczborka. Mamy około 160-180km więc warto byłoby się zorganizować choćby na sobotę?
Cześć.
Ze Zwolim wpadliśmy na pomysł spotu:
Niedziela 31.05.2015 godz. 19:00 Chata Walichnowska, kto będzie? :)
Piątek 10.07 w godzinach wieczornych (do ustalenia) w ogródku piwnym w Kępnie na Rynku. Na tą chwilę będę ja i zwoli, niech wpada kto chce :) Piszcie w jakich godzinach najlepiej Wam pasuje, myślę że 19 / 20 byłaby ok.
ja bym z chęcią wpadł, ale mam całe wnętrze wybebeszone i nie wiem czy elementy mi dojdą do końca tygodnia... ;(
Witam. Jak macie chwilę to zapraszamy na spot pod galerie miodowa w Kluczborku
piątek 20.00
28.08.2015
Do zobaczenia
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
i jak było?? ktoś był?
Żeby nie było, że we wrześniu nikt nic nie napisał :) Coś kiedyś gdzieś robim? Może niedziela ok. 15stej?
Barth - ja tez ostatnio myślałem że dawno nic nie było:) I jeśli komuś pasuje w tą w niedziele to ja jestem na duże "ZA" i nawet się z żona pokłócę by być jak ktoś jest chętny :D
ja wstępnie był bym na tak ale na 100% to będę w sobotę wiedział, a może zrobić coś w późniejszym terminie i po informować forumowiczów z Kluczborka czy Namysłowa i zrobić coś na więcej aut co myślicie ?
tak na spontanicznie to jestem gotów na tą niedzielę :) Ale jeśli tak "bardziej" to też zdecydowanie jestem na tak Tomek :)
P.S. tak głupio wychodzi że większe spotkanie zawsze planujemy co roku mniej więcej w tym samy czasie ;D
Działamy już napisałem do Kluczborka :)
to jutro robimy coś? :) jak coś to o 15 pisałeś Bartek tylko gdzie jak coś ? W starym miejscu ?
Robimy robimy, pisz Pawciu smsy do kogo tam trzeba :) Miejsce stare, choć na miejscu wszystko możliwe :)
czyli koło teriana w Wieluniu,Bartek Kluczborka nas tam odwiedzi ?
ok to piszę do reszty ;D
to jak chłopaki o 15 ??
myślę że tak ;) Ja będę na 100% :)
ktos jeszcze się określił ;)?
Bartek, Mariusz. Dominik nic nie odpisał, Łukasz od czerwonej 155 ma dzisiaj ślub(swój:D) :P W każdym razie ilu by nas nie było to ja byde :D
Potwierdzam na 15stą, tam gdzie zawsze. Gdybyśmy wiedzieli wcześniej to byśmy mu bramę zrobili Alfami :P
Ano :P Dzisiaj rano mi napisał... :P
Ja będę ale się troszkę spóźnię z 20 min do zobaczenia ;)
Dzięki Pany za spotkanie, jak zwykle w doborowym towarzystwie :) Łapcie kilka fotek:
https://www.dropbox.com/sh/2n5oci36b...a-fKcSfza?dl=0
Na następne też dołączę, miałem być, niestety choroba nie pozwala :/
Jak zwykle Bartek można liczyć na fotki od Ciebie :) Im zimniej się robi tym częściej zaczynamy zloty robić :P Ale myślę zorganizować coś z wyprzedzeniem by się spotkać przy browaku w knajpie w tym samym i większym gronie :D
Poszukuje kolegi z okolic Wielunia do sprawdzenia przepływomierza czy ktoś by był chętny i mógłby poświęcić chwilę czasu. Sprawdzenie polegało by na przełożeniu przepływomierza AR 159 1.9 150KM
Witam
Panowie kiedy organizujecie jakieś kolejne spotkanie bo chętnie bym się wybrał ? Nie wiedziałem że w okolicy mamy tylu fanów marki, czarną GTA i Q4 kojarzę z firmowego parkingu jednak nigdy nie mogłem złapać właścicieli :)
No własnie ja tez myślę kiedy jakieś spotkanie,bardzo ładnie zapowiada się przyszły weekend ;)
No to sobota czy niedziela tam gdzie zawsze hmmm?
niedziela Tomek to chyba nie bardzo za tydzień :) Ja też bardzo chętnie na spotkanie, ale chyba za 2 tygodnie wypali, bo wszyscy będą pochłonięci 1 listopada ;)
Niedziela to raczej każdemu średnio pasuje, aczkolwiek w sobotę po południu/wieczorem mógłbym się zjawić :)
Faktycznie zapomniałem o tej niedzieli ;)
Ja tak myślę żeby może za te 2 tygodnie bo w ten weekend może mało ludzi mieć czas a chodzi o to żeby zjawiło się jak naj więcej ludzi,coraz więcej jest z okolic Wielunia zainteresowanych ale z Kluczborka i Namysłowa też są i może udało by się jakoś wszystkich ogarnąć.
Tak myślałem że jak by się więcej osób zdeklarowało to zgadać się tak jak kiedyś w hetmańskiej bądź innym miejscu (bez względu na pogodę by się pogadało itp)
Ewentualnie jak by pogoda była fajna to można gdzieś na jakimś dużym parkingu naj lepiej pod centrum handlowym ;) co myślicie ?
Tomek ja za dwa tygodnie jestem jak najbardziej za :) A i na różne opcje jestem otwarty :) Tylko kto ma kontakt do kolegów z Namysłowa/Kluczborka by ich namówić? Kamil a Ty byś za dwa tygodnie był, bo Cie dawno nie było ;)
Koledze z Kluczborka dałem znać może coś z tego wyjdzie ;)
Bardzo chetnie bym sie do kogos przyczepil po drodze. Moze ktos bedzie z Klu lub okolic. Widze ze kolega zwoli jest z Kepna, mam tam 30 min jazdy, pojechalibysmy na dwa autka i moze jeszcze kogos po drodze by sie zgarnelo.
wyskrobane z iphone 6 plus
to się już musicie na PW zgadać ;) Kamil a Ty wogóle to masz już upatrzoną następczynię ?:) teraz niestety to i ja się nie wyrobię w weekend... BTW Twojemu bratu tak AR chyba nie podpasowała bo szybko dość sprzedaje? :) Pozdr Paweł
Będę śledził temat i postaram się ogarnąć dwie 156 i jedną 155 więc do boju haha