Kate ja nawet nie dopuszczam mysli że moze byc źle...taka ekipa od Nas to będzie kurcze wesoło, żarełko z grilla, piwko i sliczne Słowianki dookoła, musi byc super:)
Pozdrawiam
Printable View
Kate ja nawet nie dopuszczam mysli że moze byc źle...taka ekipa od Nas to będzie kurcze wesoło, żarełko z grilla, piwko i sliczne Słowianki dookoła, musi byc super:)
Pozdrawiam
Można kupować już bilety ! Przygotowali stronę w języku polskim .
AlfaCity 09.04.18 - Monostori Erőd, Komárom
:D:D:D
Aby nie było za łatwo dostać się na Alfa City... kolejny etap :D
Pewnie dostaliście informację na maila o tym, że ruszyła strona AlfaCity 09.04.18 - Monostori Erőd, Komárom również w języku polskim :victory: Należy zarezerwować bilet na wjazd do Twierdzy Komarom. Jak wyczytałam na stronie - płatność na miejscu dla osób z zagranicy. Tak więc ALFISTI DO DZIEŁA :dirol:
no no
chyba dostrzegli że jest sporo ludzi z Polski i się postarali
gratki dla nich
:party:
tylko szkoda że M@t nadal milczy w sprawie noclegu
( 08.02. pisał - "jutro podam oficjalna listę " dzisiaj jest 10.02 )
Rezerwacje wysłałem i dzisiaj dzwoniłem do nich. Powinienem mieć wieczorem potwierdzenie.
Ja właśnie dostałem bilecik :D
mam bilet!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie dostałem potwierdzenie rezerwacji od właścicielki pensjonatu. Zaznaczam, że zarezerwowałem miejsca tylko dla tych osób, które napisały swoje dane do rezerwacji na PW tak jak prosiłem we wcześniejszych postach. Jeżeli się zgodzicie mogę opublikować listę rezerwacji (jakie pokoje na jakie nazwiska) w celu szybkiego wyjaśnienia jakiś błędów w rezerwacji.
Pozdrawiam
M@T
Ja nie mam nic przeciwko ujawnieniu swoich danych ;)
Sznycelwagon już posprzątany, ciekawe czy w tym stanie wytrzyma do kwietnia :D
Ja także nie mam nic przeciwko
Jesli o mnie chodzi to możesz dawać liste.
Mysle ze kazdy sie zgodzi bo lepiej wiedziec czy cos nie zostalo przeoczone.
Na wszelki wypadek moze po prostu podaj tylko imię i pierwszą litere nazwiska.
Bilet też mam!! Co do listy, to też nie mam nic przeciwko
Ja juz mam bilet
---------- Post dodany o godzinie 16:46 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:40 ----------
pisze jeszcze raz bo mam problemy z stroną ja dostałem juz bilet tylko mam pytanie w jakim formacie ma to byc wydrukowane pozdrawiam :dance3::dance3::dance3:
---------- Post dodany o godzinie 16:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:46 ----------
Dawaj smiało listę ja tez jestem za
Witam mam pytanie czy dał M@T LISTĘ z rezerwacją bo ja ją nie umiem znalesc a mam jakis problem z stronką.
W załączeniu lista rezerwacji. Prosiłbym osoby, które są zainteresowane noclegiem o kontakt bezpośrednio z pensjonatem i powołanie się na mnie (Mateusz), ja niestety mam ograniczone możliwości czasowe.
P.S. Przy nazwisku Spychalski dołączyłem dostawkę (adamodg), ponieważ musiałby płacić za pokój 2-os, jeżeli mam to zmienić to dajcie znać.
pozdrawiam
Adamodg sie już pogodził z tym,że będzie skazany na mnie:D Jeżeli nie zaprotestował do tej pory to chyba mu to pasi :D:Trampolining-Cow:
M@T - dałbyś adres strony z tym ośrodkiem? Jakoś nie mogę znaleźć w tym temacie... Zamuliłem się i napisałbym do nich.
Witam! Bilecik już jest!! Rezerwacja tez jest ( Dzięki M@T ) czyli teraz odliczamy dni do zloty ! Pozdrawiam !! I jeszcze raz dzięki za rezerwacje apart.
A ja też mam bilecik, czyli znowu jakiś krok w kierunku ALFACITY :)
Spać też mam gdzie :) Chyba że Krzysiek866 mnie do apartamentu nie wpuści :P
witam
wyczytałem że są 2 opcje parkowania:
-wg modelu
-wg grupy przyjaciół
sie zastanawiam jak wy byscie chcieli się ustawić?
ale żeby lepiej zareklamować naszą Polską ekipe to pomyślałem że mozna by jakieś flagi np:
FLAGA SAMOCHODOWA POLSKI Z GODŁEM . 46 cm x 31 cm (546620506) - Aukcje internetowe Allegro
2 na maske i mamy rządowe Alfy Romeo :D (tylko niech ktoś niebieskie koguty skąbinuje ;) )
hehe - to tak pół żartem pół serio więc możecie napisać co o tym myślicie pozdrawiam
mamy flagi forum i baner
myśle że będziemy wszyscy razem
Mam pytanie odnośnie noclegów.
Czy za noclegi zarezerwowane przez M@Ta trzeba wpłacać zaliczki, czy dopiero na miejscu i czy trzeba coś jeszcze uzgadniać?
No i jaka cena jest za pokój, bo chyba miał być jakiś rabacik???
zdecydowanie razem Wtedy bedzie nas widac.