Oznaczyłem żeby zebrać całą ekipie :-) ja też się pojawię
Printable View
Oznaczyłem żeby zebrać całą ekipie :-) ja też się pojawię
Ja również będę!
Panowie, w poniedziałek do Starachowic przyjeżdża klubowicz, który będzie miał możliwość wyłączenia dpf, egr itp. Z tego co mówił będzie miał możliwość także podniesienia mocy w aucie. Jest ktoś chętny? [MENTION=26743]Piotrek156StCe[/MENTION] piszesz się?
Mógł byś podać mi dokładniejszy adres tego mechanika z Radomia? Gdzieś mi się kartka z adresem zapodziała...
http://img19.staticclassifieds.com/i...dom_rev001.jpg
- - - Updated - - -
jestem pożytecznym chyba szkodnikiem:)))))
Dzięki wielkie;)
Panowie, przypominam. W poniedziałek będzie możliwość wyłączenia EGR, DPF itd w Starachowicach. Są chętni ?
jak tylko ogarnę Alfe to podjadę na wywalenie EGRa :D
No dobra a co z niedzielą? A może poniedziałek?
Panowie tak jak napisał Stawu co robimy? Ja na pewno się zjawię obojętne czy to będzie niedziela czy poniedziałek! Piszcie kto będzie mógł wpaść i o której godzinie chcecie się zebrać:)
Ja odpadam niestety bo alfa znów wyłożyła na mnie lache :)
Cierpi na ujowych mechaników :-) jeden przy wyciaganiu wtryskiwaczy rozwalił dwa z czterech, drugi mechanik nie umiał zakodować nowych. Mi ta operacja zajęła około 5 minut. Teraz mam wyciek z wtryskiwacza i wolę nie jeździć. Cały silnik zarzygany paliwem. Nie chce z niej zrobić świeczki :-)
aa do Radomia nie masz tak daleko:))
Trochę mi się nie opłacało jechać na wyjęcie wtrysków jechać do radomia a potem wozić je do suchedniowa. Nie po drodze :) Teraz mam w czapie mechaników, zaplecze sprzętowe w garażu mam dość solidne, więc będę rzeźbił sam :)
od wtrysków spece niezli w ZAKRZEWIE są:)testowani:)
Chłopaki w suchedniowie też są dobrzy. Na forum mondeo ludzie ich polecali, a każdy wie jak wygląda temat wtrysków w MKIII. Jedynie mechanicy to jełopy :) Żebym na początku miał młotek kinetyczny to sam bym je wytaszczył i nie byłoby problemów
Panowie robimy dziś jakiś spocik??
Okey jutro o 16 powinienem już czekać :)
Z tego co mi wiadomo to kolega od EGR ma przyjechać do domu No Name a czy później będzie na spocie to nie wiem...
Dokładnie. Zlot będzie u mnie na podwórku :) Z racji tego, że moja alfa nie jeździ a dysponuję garażem z narzędziami to postanowiliśmy, że wszyscy chętni przyjadą do mnie. Unikniemy sytuacji szukania prądu. Tyle, że zaczynamy przed południem, będzie chyba 2 albo 3 auta na wyłączenie egr więc troszkę czasu potrzeba na to.
Jutro będę u kolegi No name kolo 10 albo po :)
Dzisiaj o 16 z tyłu galerii (przy placu zabaw)?
Witam,
w lipcu na torze w Miedzianej organizowany jest track day. Koszt 400 pln. Podobno są jeszcze miejsca. Szczegóły w wydarzeniu na fb Italian Track Day 2016.
Ktoś chętny?
Ja w tym roku odpadam szkoda mi opon. Ostatnio dość mocno przygrzałem:o
tor opony zjada:)))
Hej może jakiś mały spocik w weekend? Tak na otwarcie nowego roku?
Chętnie, ale ja mogę tylko w sobotę. W niedzielę nie dam rady
wpadł bym ale żonę na porodówkę zawożę :D
To zawiez i wpadaj na spocik :) a tak serio to gratuluje :) syn czy córka?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Syn :-)
Pewnie jak dorośnie i zrobi prawko to alfa będzie jeździć :) hehe
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dziękuję za gratulacje :) Chłopak pewnie też będzie jeździł alfą :D
Witam. Jako ze jestem tu nowy, pozwolcie ze zejde na boczny temat. Jestem z okolic Starachowic I mam pytanie, czy ktorys z Was posiada odpowiedni sprzet aby skasowac inspekcje olejowa w Alfie159?