No tak nic nowego... może ktoś jeszcze dołączy
Wysłane z mojego GT-I9100
Printable View
No tak nic nowego... może ktoś jeszcze dołączy
to idziemy pić bez naszych lalek :P
pasuje chlopaki zrobic cos integrujacego Dębice i Jasło czyli jakies Jasełka najlepiej w Dębicy ale tak na serio to musimy pomyslec z tym Gogołowem bo bylem tam niedawno i jest miejsce na grilla, stawik na gorze,konie,drzewoludy itp.Mozna pomyslec o zrobieniu jakiegos wiekszego spota tam czyli ala Żegocina i Rafalowi troche odbic gosci:D. W zimie oczywiscie mozna sie na narty tam wybrac tylko, ze ja teraz bede uziemiony bo dziecko mi sie urodzi za miesiac
fajnie by było ale to pewnie bliżej wiosny takie plenerowe spoty :)
Myślcie ja już już tam nie będę może się udzielał...
Tzn. że czekam na wasz ruch i wpadam Czarny_28
Dodano po 12 minutes:
A pozatym widzisz Czarny_28 jak ciężko w Jaśle sie zorganizować jest ekipa co zawsze jest chętna
możemy tak jak mówisz lalki zostawić i wyskoczyć na jakaś zimna piankę :) ja akurat dzisiaj kupiłem skrzynkę:cheers: na Słowacji najwyżej dokupie druga zeby nie brakło :)
Marcin to zostaw coś... śmieje się ale możemy coś pomyśleć szkoda że już zima nic plenerze się nie zorganizuje... jasielscy alfaholicy spóźniony zapłon mają
Jedzie ktoś jutro z Jasła na spota noworocznego ?
Cześć Panowie,
Wybieracie się może na bicie rekordu 1 maja?
Może by się jakoś zorganizować i pojechać RJSami? Ja się wybieram a w kupie było by raźniej/cieplej
p.s
Witam jasielskich alfaholików, szkoda że dopiero teraz temat zalazłem
I jak tam jasielscy alfaholicy popadli w zimowy sen? Zagląda ktoś na forum czy wszyscy tylko ramki maja i to wszystko?
@bezel_ek - no wyszedłem z propozycją, ale ciszaaaaa :)
Dlatego myślę żeby się spotkac i podyskutować. I może byli by chetni na ten wypad na bicie rekordu
Ja jestem za, tylko muszę wiedzieć tak z 3 dni wcześniej. W styczniu raczej mnie nie będzie w Jaśle ale luty już na pewno, także postaram się dostosować.
Zobaczymy czy ktoś jeszczd odezwie się w temacie
ja mam ramki i zaglądam na forum :D
To szukamy wiecej Ci co maja ramki i zagladaja na forum. I mają ochotę się spotkać.
Jeśli bede miał wolne to jade z wami bez problemu :)
Marcin ja wiem że ty na wszystko chętny
W sumie fajnie bylo by skoczyć ekipa z Jasła tylko ciekawe ile osób będzie chętnych :)
Ja Marcinku jestem na tak :-)
Dodano po 6 minutes:
Trzeba w ogóle tych pseudo jasielskich alkfoholikow jakoś zmobilizowa...
i tyle ! nasz jakielski klub to 159 + 166 + GT
Dokładnie na tym sie Jasło kończy dalej tylko passerati
Jeszcze kolega buba swoja 147 i bedzie dość
Dodano po 2 minutes:
Reszta to nikogo nie obrażają to mysla że są fajni bo mają ramki a gdyby nie my to caly chu.. by byl
Halo halo? A ja? Chętnie się wybiorę na bicie rekordu jeśli tylko siła wyższa pozwoli. Co do spotu to w tygodniu jestem w Rzeszowie bo tam pracuję, a do Jasła wpadam na weekendy. Nie każdy, ale często.
Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4
Ramki ramkami można byc alfisti i na rowerze. To stan ducha :)
Wracając do rzeczy. Ja rownież pracuje w innym mieście ale bywam u rodziny dość często. Co powiecie na pierwszy weekend lutego? Można tez zaprosić ludzi z okolic. Krosno itd.
Co do maja. To na spokojnie sie dogadamy co i jak :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Można to zrobić jak najbardziej w pierwszy weekend lutego. A co do zaproszenia kogoś z Krosna to chyba ciężko tam z alfistami jedynie kolega Arek by nas mógł odwiedzić i to wszystko.
jestem za :)
To co 1 luty czy 7 luty ?
Jeśli już to ja bym wolał 7 luty bo istnieje szansa że będę w Jaśle. Ale jak będzie więcej chętnych na 1.02 to będę się musiał pogodzić :)
dla mnie obojętne moze byc 1 jak i 7
Mi to też obojętne
Poczekajmy niech inni sie wypowiedza
28 marca koło Bochni jest zlot przed biciem rekordu. Będą ludzie z Podkarpacia , Małopolski , Śląska i Świętokrzyskiego. Na obecną chwilę zgłosiło się ok. 110 AR i 150 osób. Zapraszamy :) Odpowiedni temat z wszystkimi informacjami jest w dziale podkarpackim . Pozdrawiam Jasło i okolice :)
jestem i ja :)
To już fajnie coś zaczyna się w temacie dziać
kto leci na gliwice ?
Ja na 60% na tę chwilę się wybieram.
kto jeszcze oprócz mnie :) wybiera sie do Bochni 28 marca ? hajdi147 do gliwic tez sie wybieram ale to jest 50 na 50 bo to jest piatek i czasem możę mnie nie być w pl
Marcin ja do Bochni chętnie pojadę jak nie wypadnie mi jakiś ważny teren. Bo to sobota