podoba mi sie !!!ale następny będzie pewnie lepszy:) Muzyka powinna być po Włosku . - taki mój pomysł ,mam nawet taki jeden kawałek........
Printable View
podoba mi sie !!!ale następny będzie pewnie lepszy:) Muzyka powinna być po Włosku . - taki mój pomysł ,mam nawet taki jeden kawałek........
Jest git;] dobry przekrój aut, trochę humoru nie zabrakło:D muzyczka nastrojowa, no brakuje odgłosów naszych alf;p pozdrawiam i do następnego
Skoro ten spot był trasa rajdu swidnickiego to może następny trasą rajdu karkonoskiego? Taka moja mała luźna sugestia :D
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Super przychylam sie do rajdu karkonowskiego. A filmik ok fajny :-) proszę o więcej ujęć czerwonej145 na priv :-)
Nie będziemy specjalnie kroić filmów z nowu ;) Jak chcecie wrzuce wszystkie materiały jakie mieliśmy.
Ja na następny skaczę już swoją furką :D Niech i moje hamulce się podymią :D
to czekamy wrzucaj całość:-)
Filmik świetny ale za krótki, chciałoby sie więcej :D
Wielki podziękowania dla furmana bo gdyby nie on to nie byłoby z czego składać tego filmu :)
Mnie się podoba.
Kojarzy ktoś utwór ?
Filmik bardzo dobry. Długość też bardzo dobra. Rolę swoją spełnia, czyli wk.... tych co nie byli :) i teraz żałują jeszcze bardziej.
też mi sie spodobał i już go znalazłem :D
https://www.youtube.com/watch?v=2pA918EXzNk
No chcieliśmy dłużej, ale było by po prostu za nudne i nie było dużo materiału :> , a tak, każdy może obejżeć i się nie nudzić. Bardzo brakuje ujęć z "boku", wchodzenia w zakręty etc.
Dzięki flatbeet !
murgal, nie ma co i tak jest przyjemnie, szczególnie od 0:30.
Na następny trzeba wziąć więcej kamer i porozstawiać się po trasie:D
Filmik dobry, nie ma co narzekać.
Nasz film udostępnił kanał Alfa Romeo Polska, oficjalny kanał AR :)
Trzeba sie po prawa autorskie zglosic:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Nawet komenty na YouTube są;]
Filmik przedni muza swietna teraz załuje ze mnie tam nie bylo:/
Paweł wrzucili wrzucili :D
Komentarze też są:D
Na zlocie rozmawiałem z kilkoma osobami które byłyby chętne na wyjazd jednodniowy w sobotę na Grande Pregio Bruntal (zlot w Czechach). W związku z tym Otworzyłem nowy temat w regionalnym dolnośląskim. Fajnie byłoby pojechać tam na kilka aut. Jak ktoś chętny to zapraszam do tematu.
Bardzo miło wspominam nasz zeszłoroczny spot. Czy w tym roku również organizator planuje spotkanie z przejazdem po dolnośląskim odcinku rajdu? Zapewne byłaby duża grupa chętnych.
Oj znajdą się chętni, ja w końcu byłbym czymś normalnym a nie wielorybem któremu hamulce się na serpentynach gotowały :D
Ja też bym się chętnie ponownie przejechał ale szczerze nie mam teraz kompletnie głowy do organizacji :P masa roboty ale w sumie mamy dopiero początek marca, może sie za jakiś czas wezmę ponownie za organizację :) w sumie to nic skomplikowanego :P
Liczę na Ciebie bo spot/zlot był bardzo udany i na pewno przyciągnie wiele ekip.
Najlepszy! to taka perełka na którą czekasz cały rok:D
I ja czekam :D
Tez bym sie spotkal. Prosze tylko o mniej dziur. Po tamtym spotkaniu do wymiany wahacz
Czekam z niecierpliwością jak by co to mogę pomóc w organizacji:)
W sumie może zorganizujmy to wspólnymi siłami. Telefon do knajpy, że będzie ekipa i temat na forum o godzinie dniu i miejscu spotkania. Fajnie jakby kolega Flatbeet przygotował te mapki z trasą bo to jego rejony. W sumie to również twoje rejony jozofek. Jak będziesz pod milenijnym za dwa tygodnie jozofek to pogadamy :). Chyba że aktualnie jesteś w Wałbrzychu.
Jestem we Wrocku i w tym tygodniu i w przyszłym pewnie podjadę w zeszłym tygodniu też byłem
super pomysł czy w tym roku powtórka ?
Ja też ZA! :D