sprzeglo mam nowe przeciez łosiu XD hahaha :p A taki icek to ile wart?:D przy 200km taka buad to by fajnie latala ^^
a zaciskow czerwonych nigdy w zyciu se nie walne, predzej żółte :P
Printable View
sprzeglo mam nowe przeciez łosiu XD hahaha :p A taki icek to ile wart?:D przy 200km taka buad to by fajnie latala ^^
a zaciskow czerwonych nigdy w zyciu se nie walne, predzej żółte :P
Do żółtego robaki lecą hahahha ;)
a do czerwonego krowy XD
sępy na srebrne;)btw.masz sprzegło ale nie koniecznie dwumase;)
dwumasa jest bardzo dobra i ty juz tak nie naganiaj :D haha. Nic mi sie nie udziela ona :]
sepy na srebrne, a na czerwone kolezanki z obwodnicy??:D:D Hahahhaahahhaa xD
Wszystkie koleżanki tylko na krwiste czerwienie...;)
No to ja musze porozmawiac na zakupach z kims sobie... :D ZOBACZYMY CZY BEDZIESZ TAKI CWANY! Pokaze ten tekst!! :D:D:D haha
maluje jednak przod na srebrny taki jak jest teraz:p kolor zostaje. :)
Rozumiem że malujesz sobie srebrny na srebrny chcesz zobaczyć większą różnicę??:>
yyyy?-.^ zostaje poprostu przy tym kolorze, i maluje przod auta na taki kolor jak byl. ;)
To kiedy jakies spotkankio?:D
Panowie, dzis spotkalem starego znajomego, alfisti ;) mam nadzieje ze zapamietal nazwe forum albo spisal z ramek bo widzielismy sie w pracy. Oby tu zawital ;D zawsze to jednego wiecej a tez juz ma 2-3 alfe :D
Uuuuuuuuu.... trzy dni ciszy w wątku?!A co to się porobiło?No że na spotkanko brak czasu to rozumiem ale żeby nawet na napisanie kilku słów ? :cool:
ja sie juz nie udzielam, koniec z nabijaniem postow :D Nie bede sam ze soba przeciez pisal...
P.s Tigre dzis widzialem 147 jak twoja tylko 3 drzwiowa i bez przyciemnionych szyb na blachach DLB :p Panowie jestescie chetni na zamowienie ulotek? Koszta sie podzieli i ulotki rowniez. Na pierwszy ogien dowiedzialem sie cene 200zl za 300szt.
Czemu nie, ale wydaje mi się że 300 szt to chyba za dużo ;)
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
bo mala ilosc. za 1000szt chca 500zl.
100 szt na miasto nie styknie narazie?Skąd naruchasz ponad 300 aut :P
Nie wiem czy nawet 300 alf jeździ w naszym całym powiecie hehe ;)
po 10 bedziesz wkladal na jedna alfe zeby znalezli XD haha. Panowie wykozystujac wideorejestrator wychodzi na to, ze podczas 5 prob od 0-100 na prostej drodze moja bella rozpedza sie w 7.6s :P to az o 1.2s szybciej niz podaje producent :p jeden wynik wyszeedll 6.9 ale raczej w to nie wierze wiec filmiku nie bralem pod uwage. wiekszosc byla 7.6 lub 7.8 jeden 8.0 xd
A propo spotkania lub innych rzeczy, ktoś coś chce to od piątku do niedzieli jestem dostępny w Zgolu;)
co z tego. Znajac zycie ucichniesz na te 3 dni ( jak zwykle :p ) W sobote jest swieto, moze w piatek kolo 16? po 17 nie ma juz sensu bo ciemno...
Spot 3 osobowy to też nie należy do głośnych;)
Jak już to chyba najlepszy był by piątek ale czy ktoś jeszcze będzie chętny? bo jak na razie znowu tylko garstka ;)
moge wpasc ;p
Ja dalej walczę z autem także raczej się nie wyrobie. Godzina 16 pon-pt też odpada bo o tej kończę prace :)
to cos ty z tym autem robisz :D Mam wrazenie ze moje auta sa wyjatkami. Stara jezdzi od roku okolo bez awari żadnej , nowa po kupnie wymienione sprzeglo, jakies tam duperele o od czerwca tez bez awaryjnie (pomijajac radio ale nie uwazam tego za awarie mechaniczna a duperele :D ) a tutaj ciagle slysze to tamto itp... :D
P.s Mateusz ty dzisiaj jechalem reymonta i skreciles na obwodnice? Czy znow inny kierowca?:P WYjezdzalem od siebie w strone studnisk i widzialem twoje autko xd P.s- strasznie raza te twoje swiatla;d
Jechałem, widziałem Cię, akurat wyjeżdżałeś ;) Eee tam z aż tak z daleka Cię raziły? xDD
mnie nie ale jak spojrzalem to dostalem lekko po oczach xd heh ;p Ja mam zwykle poprostu Biale zarowki a nie jakies niebieskie czy zolte i jestem bardzo zadowolony. Zwykle h7-mki ;p bardzo ladnie i mocno swieca przy czym zerowe oslepienie :) zaraz trzeba wyruszac na wroclaw xd
Heh xd w sumie nie powinny razic bo sprawdzalem, ojciec u siebie też ma te same i nie dawały po lusterku tym bardziej w nocy, te też świecą na biało ale to bardziej zimna biel, jedynie co majaą niebieskiego to szkło xD
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
heh, ale wczoraj wypadek na a4 byl obok legnicy xd dobrze ze zdazylem dojechac do wrocka i jak wracalem to akurat stali xd
no to dzis zmieniam swojej 47 nogi :D
chyba buty xD ;)
jednak nie dzis:D Nogi, bo felgi tez zakupilem nawet nawet w b.dobrej cenie ^^ w srode wymiana BUTOW w 46 i nóżek z BUTAMI w 47 :D
Ja jeszcze może z tydzień i też zmienię :)
ja na spotkanie dzis nie przyjezdzam, mam wlasne plany :P jak zwykle cisza przed spotem ;) tak jak mowilem :rolleyes: jestę jasnowidzę
jaka tam cisza nie ma ekipy u mnie dziś setup zima zawitał kto chce niech podjedzie i obczai czarna stal felunek :O
widzialem juz wyglada oblesnie :D biedne auto, za jakie grzechy...................
myslalem ze dalem duzo za aluski 15stki z ladnymi oponkami(450zl) ale teraz widze ze zrobilem jeden z lepszych interesow :D bo wiekszosc ofert takich felusek bez opon to juz 700-1000zl :D
No ponoć stalówki po dosyć dużo chodzą, nawet bez opon, dobrze że miałem już w komplecie z autem :D
Co ty gadasz panie krytyk :P Nie znasz się czarny felunek mega odlot :P
Do tego z tyłu mam jeszcze dystanse ;)