Świetny pomysł zeby spotkac sie tam na orlenie. Duzy parking i z kazdego kierunku pasuje :)
Printable View
Świetny pomysł zeby spotkac sie tam na orlenie. Duzy parking i z kazdego kierunku pasuje :)
to na Orlenie o 12 :) teraz wieczorem modlimy się o pogodę:)
Na długoterminowej podają, że ma być lekkie zachmurzenie i 17 stopni :D ale jak wiemy te prognozy długoterminowe można wsadzić między książki :P
Miedzy bajki dla dzieci :) trzeba zadzwonic i uprzedzic lokal ze u nich bedziemy :)
Wszystko w czasie :D dzisiaj postaram się zadzwonić :P
to milego spota:p
No to o 12.00 12.10.2014r na orlenie przy ul . Noworudzkiej
Już są poinformowani, że będziemy także czy będzie pogoda czy nie damy radę, bo mają salę :)
i git majonez ;)
Super :)
Ja bym wpadł ale niestety cały weekend pracuję ;/ a szykuje się fajny spot
Marconi nie marudz. Ja po nocce bede i przed kolejna:)
Marconi to specjalnie tak napisał bo i tak wie że przyjedzie a lubi jak się go prosi żeby przyjechał :D :D
Uuuuu. Wlasnie sie dowiedzialem ze po nocce bede musial isc na 19 do pracy... nie zmienia to faktu ze na spota przyjade oczywiscie no ale bede niewyspany w pracy :p
To ile załóg będzie? i jaki ten spot będzie miał charakter? jak integracyjny gril w fajnym towarzystwie i okolicy to Ja się piszę ;p Niedziela po wypłacie i pierwszych zmianach to rewelka
integracja + obiad jeżeli ktoś będzie chciał. Tam jest smażalnia ryb i to bardzo dobra :) wiec można będzie zjeść dobrą rybkę :) miejsce ogólnie fajne a resztę się zobaczy na miejscu
Mnie sie podoba pomysl,na pewno bedzie fajnie :) a np na zewnatrz jest tam gdzie sobie posiedziec?
http://www.zlotawoda.com/ proszę zobacz miejsca jest sporo :)
Ja nadal nie wiem. To się pewnie okaże w przeddzień..... :(
No nie taka skromna;] widzę że tam całkiem ciekawie jest, ja na 90% będę. A może ktoś się jeszcze doturla do listy
Niestety ale ja odpadam :/ dostalem grafik i w piekna niedziele bede sie bujal od 14 do 24 -.- cos nie jest mi dane sie spotkac w wiekszym gronie.
Ja 11 zapijam kolegi urodziny, ale skoro jest już taka grupka to ograniczę alko i pewnie do Was wpadnę :)
Asia dzięki za zapro ale niestety, 11-12 mam zajęcia na uczelni więc kicha nie mam szans przyjechać :(
Jak na razie prognozy pogody są obiecujące :D
Prosze jakis adres tego przybytku gdzie bedzie zlot. Info o miejscowce i godzina. Moze wyprosze planiste o zamiane wolnych.
Poproooś! Wejdz sobie na stronke www.zlotawoda.com
Nawet masz podlinkowaną trasę od punktu zbiórki :P https://www.google.pl/maps/dir/50.76...!3m1!1e3?hl=pl
heheheehh to dobrze że podlinkowałeś bo bym przyjechał nie do tej Łomnicy co trzeba :lol: :sarcastic:
już było wcześniej podlinkowane :D trzeba śledzić temat na bieżąco :)