ja jade z kumplem :)
a o ktorej w ogole zaczynamy zlot? mysle, ze nalezy wziac pod uwage to, ze z calej polski ludzie beda przyjezdzac i zeby nei musieli wstawac o 3 :D
Printable View
ja jade z kumplem :)
a o ktorej w ogole zaczynamy zlot? mysle, ze nalezy wziac pod uwage to, ze z calej polski ludzie beda przyjezdzac i zeby nei musieli wstawac o 3 :D
no sluchaj Tuti ustalalismy o 9 kolo zakładów azotowych jesli chcemy teraz to zmienic nie ma sprawy ale zeby wszyscy sie dowiedzieli .......
Ostatnio jak jechalem przez Włocławek to widziałem tam 3 parkingi koło zakładów(i każdy był duży)....Więc na którym??Cytat:
Napisał AlfaSound_mania
i jeszcze jedno Tutio dawno nie aktualizowałeś listy przyjezdnych
Jak zobaczysz grafitową 155 nato zatrzymuj sie koło niej bede stałw pobliżu stacji benzynowej
A kto przez Lodz będzie leciał?? Bo Jak narazie to ja i Maciej 155, już sie wstępnie ugadaliśmy że się spotkamy gdzieś po drodze i dalej razem na Włocławek, ale jeszcze może ktoś się dołączy do nas??
w sumie oficjalnie podam swoj numer telefonu jakby ktos błądził czy szukał drogi co kolwiek to dzwoncie pod 503 670 668
Elo a tak nie mozna bylo przelozyc zlotu na jakos 11 godzine bo my z pomorza musimy wtedy wstac co najmniej o 3 a potem bedzimey zmeczeni i nie bedzie sil na potem Elo wg prosze o kontak t z ktownym organizatorem na priva zglosic sie prosze mam pare pytan
w sumie dobry pomysł bo tak na poczatku palnelismy te 9 bez zastanowienia ale kto jest chetny zeby kazdemu na PW dac znac ze godzina jest przelozona
jestem za bo wlasnie sie zastanawialem i ktorej musze wyjechac z Krakowa zeby zdazyc na 9?
wogolre ludzie nie bedziemy spac no co Wy :))) sasetki :D piwko ii impresssa
ja bym byl za jeszcze pozniejsza godzina... lepiej na luziku wstac, wyspac sie jechac z obnizona koncentracja, a wieczorem nikt nie pojdzie spac o 21 :)
alfasound napisz co z domkami :) bo miales sie dowiedziec w drugim miejscu, a po pierwsze to 1 lipca to bedzie opczatek sezonu wiec moze Pan od placu nam wynajmnie? :D
Pan od placu nie mam domków a w drugim miejscy rowniez nie pykło pozostają namioty lub motele.....na obrzezach
Uwaga !!! jako prezes KLUB ALFA ROMEO POMORZE
musze sie wszystkiego dowiedzie co i jak chce sie upewnić czy dobrze wszystko przeczytałem a wiec
Zlot odbywa sie 1-2 lipca
miejsce spotkania Włocławek gdzieś przy zakładach azotowych (fajnie było by znać ulice:) na godzinę 11
tam się grupujemy zapoznajemy wstępnie a następnie ruszamy wielka kolumna przez miasto (bez żadnych szaleństw)
oczywiście policja jest powiadomiona żeby nie było !!!!!
i udajemy sie do skrzynek 30 km od Włoclawka
Skrzynki kompleks nad jeziorem i teraz
czy sa w końcu domki i prosze o podanie cennika ogólnego z zaznaczeniem najmniejszego szczegółu ( najlepiej ten co sie tym zajmuje)
czy sa tam grille, namioty czy swoje trzeba (a moze jakieś ognisko lepiej?)
macie jakieś kartki na szybę proszę mi przysłać wzór i uważam ze należy dopisać na dole także nasz klub www.alfapomorze.fora.pl jedzie nas w końcu 11 aut na 100% a może nawet 20 wiec mysle ze by wypadało
teraz dalej i co z jakimiś pamiątkami z aso beda jak tak licze na jakoś
pozdrawiam wszystkich i przypominam ze juz malo czasu zostało
Chciałbym także nr głównych organizatorów ze jak sie zgubimy możemy zadzwonić chce mieć wszystko zapięte na ostatni guzik
jeżeli możemy jakoś pomoc tez no napiszcie co mamy wziąć może palete chrzanu z Pomorza:)
ps jedziemy trasa droga nr 1 toruń do włocławka
jest to główna trasa, dobra droga jak na Polskie.
miasta jakie bedziemy zaliczac
tczew,grudziądz,świecie,chełmno,toruń,no i włoćławek
Trzymajcie wszyscy moje gg 3281162 nr kom 605518445
[center:d13011601c]http://webmaster007.fm.interia.pl/logo.jpg[/center:d13011601c]
[center:d13011601c]Alfa it's my live[/center:d13011601c]
słuchaj jakbys dobrze poczytał na forum to byś wszytsko wiedział, domków nie ma poniewaz w turnusie nie wyanjmuja na mniej niz jeden tydzien,tam bedzie duzy bar/dancing , mozna tam zjesc i wszytko , POlicja jeszcze nie została powiadomiona zreszta....napisz do mnie na gg 8492197
Jak będziektoś jechał od łodzi przez krośniewice do skrzynek to piszcie do mnie lub dzwońce umówimy się i przeprowadze nas przez krośniewickie korki. numer gg 4892232 tel 696 036 372 :twisted: pozdrawiam... pab jest a w jednym z nich sprzedaje naprawde super monika ;)
radek155,
Ja jadę z bytomia więc spokojnie możemy się umówić w Cz-wie na Mc-u???????
Taki mały OT. Może by zmienić tytuł tematu na "Może jakiś zlocik na lato" :mrgreen: Bo wiosna już na końcówce jest...
Do kiedy bedziecie na tym zlocie - bo wlasnie sie wkurzylem, mam sesje 1,2.07.06. i w niedziele koncze o jakiejs ludzkiej porze tzn okolo 16 wiec jak od razu pojade to bede jakos przed 18, bedzie tam ktos jeszcze?
Myśle że jeszcze bedziemy...spokojnie mozesz przyjezdzac jestes z Łodzi to pewnie wiesz gdzie są Skrzynki....
Ja najprawdopodobnie będę na 1 dzień. Cholera jescze w**rał mi się drążek kierowniczy, nie wiem jak to poskładam do zlotu... :(
no spiesz sie spiesz
Słuchajcie wszyscy godzina jest przełozona zbiorki z 9 na 11
mam nadzieje ze wszyscy to przeczytaja
Będzie bezpieczniej jak się umieści nowy temat "zmiana godziny zlotu !!!!!!" lub coś takiego,bo może być tak że ktoś nie doczyta a szkoda kogoś stracić.
no to niech Tuti - Moderator sie obudzi bo jako moderator ma mozliwosc do wszzystkich wysłac Maila ale jego tu nie widze dłuo oj długo!!!!!
Alfasound czy jest powiadomiona policja? Nie zostawiaj tego na ostatnią chwilę,bo powiedzą że za póżno im powiedziałeś i nic z tego nie będzie.A oni wtedy będą wiedzieli o zlocie i będą na nas czychali i możemy mieć takie :cry: minki. To jest sprawa priorytetowa.
Jako że mój post został wywalony to muszę go przenieść tutaj:
Ja mam taką sugestię, może by ktoś zapodał plan parkingu, albo chociaż przybliżone wymiary ( jeśli nie jest oczywiście to jakiś tam prostokąt) i byśmy podzieli go na sektory w zależności od modelu, wiecie, 155 razem itd. itp. Byłby wtedy porządek.
Bardzo dobry pomysł PietereQ. Fajnie to może wyglądać jak każdy model będzie w swojej grupie.Pewno 155 bedzie najwięcej.
a mi sie ten pomysl nie podoba parkujemy grupami jakimi przyjechalismy swoje paczkie razem a potem widomo ze w miedzy czasie sie zapoznamy i bedziemy ciagnac kazdy do blizniaczej siostry swojej belli
pomysl super :))) przeynajmniej fajne fotki bedzie mozna porobic ..cała rodzinka 155 etc. ah te samochody :D
ja tez bylbym za parkowaniem grupowym :)
jeszcze jakby fajnie kolorami poukladac :) ale to musze byc trudne do zrealizowania :P
:?Cytat:
Napisał webmaster007
Już to widzę, wszyscy zaparkowali jak chcieli, a potem będą się przestawiać, będzie burdel a w najgorszym przypadku jakieś ocierki. Po co nam to? Przecież to nie jest zlot gdzie spodtkają się "podzloty poszczególnych modeli" Chodzi żeby to jako tako wyglądało, tymbardziej że mają być jakieś media, nie wspomnę że ktoś patrząc na jakiś określony model chciałby mieć "większy ogląd na sprawę". Pozatym jak jakieś drechy mogą sie zmobilizować i poustawiać swoje golfy i beemy, to w naszym przypadku jest to chyba kwestia bezdyskusyjna...
no racja bedzie trzeba ustalic jakies osoby co beda kierowac parkingiem
To kto mógłby pojechać i oblookać ten parking? Pytanie kieruję do lokalnej ludności Włocławka i okolic...
Hmm zastanawiam się wciąż ale moz dam radę do was dołączyć na weekend... i może da rade wziąc ze mną paru znajomych z alfaclubu. W niedziele dam wam znać co i jak ;)
zapraszamy alfaclub wezcie waszego democara koniecznie pochwalcie sie ta bestia :twisted:
nie dajcie ciała szykuje sie troszkie samochodzikow a im wiecej tym tepiej my z pomorza tez sie zbieramy
..bo tak mie zlozylo, ze 30 bede w Bydgoszczy i stamtad do Was przyjade... nie wybiera sie ktos z Bydgoszczy, tak zebysmy razem polecieli???
Acha, i czy moge prosic opodanie linka do tej kartk ktora mamy nakleic na szybe? Bo nie moge nigdzie tego posta znalesc..: :| i
to jest na pierwszej stronie "Zlot 1-2 lipca pod Włocławkiem-zapisy"
http://alfa.jaram.thc.net.pl/viewtopic.php?t=316
..dzieki:)) juz drukuje:))
Potwierdzam... będę ja + 4 inne alfy (33 & 145 & 145 & 155); democar - zalezy - czekamy na jedną rzecz z usa beż której nawet srenia trasa to niekoniecznie dobry pomysł przy wykonanych modyfikacjach...
Z czasem bedę zgłąszał/modyfikował ilość ludzi jadących z AlfaClubu....