Załącznik 215563 Załącznik 215564
Pics or didnt happen. A to ja podsylam pics ;p
Printable View
Załącznik 215563 Załącznik 215564
Pics or didnt happen. A to ja podsylam pics ;p
Już widać, tanio nie będzie :D
Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Oficjalne ponoć rendery: http://www.caranddriver.com/news/alf...-and-info-news
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Załącznik 215576Załącznik 215577Załącznik 215578Załącznik 215579Załącznik 215580
Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio najszybszym SUVem na świecie. Z przyspieszeniem 0-60 mil na godzinę w 3,9 oraz prędkością maksymalną 285 km/h
Alfa Romeo Stelvio i Stelvio TI są dostępne z 2litrowym silnikiem o mocy 280 KM i prędkością maksymalną 232 km/h
Ładnie im wyszedł. Tył bardzo ładny, przód podobny do Giulii. Po linii bocznej widać, że bagażnik może być spory. Wychodzi na to, że ten model będzie kierowany do tych, którzy szukają walorów użytkowych w Alfie.
Jak dla mnie przód nawet trochę ładniejszy od Giulii. Lampy wydają sie byc narysowane bardziej ostra, dynamiczna kreska.
http://moto.onet.pl/aktualnosci/alfa...erydach/8s8yel
wole jeździć bliżej asfaltu, ale braku urody to jej nie można zarzucić :)
Jeżeli to oficjalne rendery to jeste bardzo pozytywnie zaskoczony. Po drugie wygląda na to, że wsłuchali się w uwagi co do Giulii i wydłużyli boczne oparcia w siedzeniach.
Bardzo ładnie im wyszedł :) Nie przepadam za tego typu autami ale to jest zdecydowanie najładniejsze :D
Auto ładne , ale ja chciałbym jeszcze zobaczyć wersje cywilne a nie tylko tą , która zapewne na wypasie będzie kosztowała prawie pół bańki .
Fajne, z tyłu widać kreskę z giulietty.
Nie przepadam za Suv-ami ale za sedanami tez chyba nie bo Stelvio bardziej mi się podoba od Giulii :)
No i kozak auto wyszło... Jak będzie w podobnej cenie do Giulii to wybór będzie ciężki...
Nie bedzie ciezki..
potrzebujesz duzego bagaznika to stelvio jak malego to giulia.
Litości ..., chociaż też mam wrażenie, że to jedyna różnica ;)
Poczekajmy jeszcze godzinę ...
Cywilne stelvio..
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/11/226.jpg
http://www.alfaromeo.com/reveal
Premiera światowa w sieci.
jest 37 minut ;)
wlasnie oglądam premiere i powiem jedno podoba mi sie!!!
Załącznik 215624
Najszybszy SUV świata. 3,9 do setki, 7:59 na Nurburgringu.
Wydawalo mi sie ze nie mozliwe bedzie 50/50.. bedzie moja
Trzeba przyznać że bardzo ale to bardzo zgrabne auto im wyszło porównując je do ociężałych kloców konkurencji.
Bravo AR!!!
Bravo Stelvio!!!
Jestem dumny z efektu.
Żadnych półśrodków, poszli na całość i "Veni Vedi Vici"!!!
No i mamy po premierze. Jestem pod wrażeniem. Zdziwiłem się jednak niebieską Julką...
Ciekawe co tym razem Anderson wymyśli :D
Jak ładnie linia Led-ów poprowadzona w przednich lampach. Juz sie domyślam jak może wyglądać Giulia po FL. Zeby nie było, ze tylko o wyglądzie.... Osiągi Stelvio tez sa imponujące [emoji4]
Efekt "wow" osiągnięty !
Prezentacja Stelvio zrobiła na mnie duże wrażanie! Wygląda świetnie, 50:50, tabela z porównaniem przyspieszenia, Vmax oraz czas na Nurburgringu lepszy o prawie sekundę od najmocniejszego Macana :o brawo FCA! Czapki z głów :D
Tez oglądałem konferencje, jak nie przepadam za SUV, to Stelvio podoba mi się bardzo. Pięknie by wyglądały na podjeździe z Giulią. Co ciekawe z tego co zrozumiałem z takich przyziemnych spraw, będzie obsługiwała Apple car i android coś tam, czyli funkcja której Giulia nie ma. Dobrze zrozumiałem?
Jeszcze podsumowanie na końcu: veni vidi vici :D
Ja też jestem pod wrażeniem. Jednak da się zrobić ładnego SUVa :D Będzie szum :rolleyes:
Pora zacząć odkładać pieniądze ;)
Wygląda tak jak miał wyglądać czyli mega. Wydawało mi się, że czas do setki się wydłuży a tu proszę bardzo - taki sam jak Giulia. To będzie hit :)
Ktoś już to tutaj wczoraj napisał..
Dyrektorzy w Porsche musieli sie wkur.ić i pewnie powstaje Macan Turbo S
Czas lepszy na ringu od Cayenna nie od Macana
Konferencja bardzo słaba, bez pompy. Jednak przyzwyczaiłem sie do konferencji technologicznych, które trwają dobre kilka razy dłużej, prezentując 100x tańszy produkt. Tutaj powinna trwać tyle, zeby zmusić klienta do zakupu. Brakowało mi ciekawostek, brakowało mi pazura. Mogli na cały regulator zapodać dźwięk wydechu, mogli pokazać jakieś szybkie okrążenie na torze, mogli pokazać wnętrze w najdrobniejszych szczegółach, to sako z bagażnikiem czy kołami. Powinni sie rozdrabniać, co by zaciekawić klientów.
Jednak Stelvio to dobry konkurent dla Niemców, bardzo dobry ruch Alfy. Suvy sa mocno w natarciu i myśle, ze tym modelem Alfa sporo zyska, jak nie bezpośrednio (zakup) to pośrednio (rozpoznawalność, wygrywanie w testach i wyścigach, rozgłos). Ciekaw jestem testów i fajnych ujęć :)
Super. Bez wątpienia najładniejszy suv na rynku.
Jedna rzecz mnie tylko niepokoi... w przemówieniu było "let me introduce all new 2018 Alfa Romeo Stelvio". Mam nadzieję, że to tylko rocznik marketingowo :)