jaa nie wierze:D a zapomnialem ci powiedziec ostatnio nie bierz przykladu z barata:( ps. biedna niunia
Printable View
jaa nie wierze:D a zapomnialem ci powiedziec ostatnio nie bierz przykladu z barata:( ps. biedna niunia
też nie wierzyłam a jednak ;/ Niuni zbytnio nic się nie stało tylko się rama (czy jak to się zwie) wepchnęła jakieś 5 cm do bagażnika i lakier ze zderzaka spadł. Ale z peugeotem w który przywaliłam było gorzej :P
Powiem jedno Alfa wyszła zwycięsko z tej kolizji!
No widziałem cię ale przelotem. W czasie urlopu sobie dorabiam u ojca i hydraulikę tam robię na tej Knajpie:)
---------- Post added at 23:15 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
Martuś muszę cię zasmucić ale Alfa nie powinna być łączona ze słowem kolizja... Powiedz jak on tak mógł zniszczyć Alfę?!
biedna niunia<przytul>
niestety ale to ja muszę ciebie bardziej zasmucić.. to Alfa zniszczyła go.. kolizja była z mojej winy :( spieszyłam się na lekcje, chwila nieuwagi i stało się.. ale Niuńka już u mechanika się prostuje.. malowanie wiosną dopiero ;/
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:40 ----------
oj biedna.. ale cóż mówi się trudno i żyje się dalej
uuu no nie da rady jechać.. Po pierwsze brzydko wygląda z obdartym tyłem (nawet bardzo).. a po drugie to jestem umówiona ze znajomymi na mecz do Poznania...
A co dla ciebie jest ważniejsze Martuś mecz czy Alfa? Moja Bella też nie jest pierwszej jakości i jakoś jadę
obydwie te rzeczy są po równo ważne :) i czasami trzeba się poświęcić dla dobra innej osoby.. więc niestety ale 19 marca będę na Bułgarskiej..
tweety zostaw kibica:D martus to taka szalona dziewczyna lecha wiec nie da rady:D
Nie no ok. Ale tyle o tej 166 słyszałem i sądziłem, że zobaczę ją w pełnej okazałości
hehe niunia jak niunia.. muszę w niej zrobić kilka rzeczy to będzie się lepiej prezentowała bo teraz to zwykła 166 :P
Hmm czyżby stereo coś o mnie i mojej niuni wspominał? :P
---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:37 ----------
gdyby nie ta kolizja to bym pojechała z wami, ale jak strzeliłam w tego peugeota to obiecałam ludziom że jadę na mecz. a obiecałam bo przez 2 dni bałam się do alfy wsiąść :D
---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
aa i jeszcze jedna sprawa... jestem zawiedziona Alfaholikami z Konina i okolic.. Mrugniesz takiemu swoją Alfą to sprawdza czy ma włączone światła albo patrzy się jak na głupiego :/ w poniedziałek będąc w Koninie mrugałam do kierowców AR i może co piąty odmrugnął jak nie rzadziej..
Martuś czyli z mruganiem na mnie nie trafiłaś. Jeżdżę bordową 155:) A co do Stereo to mówił, że masz cudo i mocny silnik i chciałem się przekonać
Martuś to kiedy się spotkamy i posłuchamy naszych Alf?:) może mały wyścig na a2
To nie sprawiedliwe Diesel vs Benzyna, prędzej ja mam szansę bo tu Turbo i tu Turbo;)
hehehe dokladnie:) tweety juz na ustawke:D ogolnie martus w koninie nikt ci nie mrugnie:D ostatnio jak jechalem do roboty to jechalem za 156:) macham nic:D
pozniej zjechalem na lewy:) typ mnie dogonil i ladna wymiana machnieciem i kazdy z usmiechem pojechal w swoja strone:)
Oj nie wiem w 166 jest 200kucy:)
ja mam 115 tylko ale wszystkie idą na przód ona ma 200 z czego 120 to wsteczny:P
---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:14 ----------
No i jeszcze to, że ja mam zrytą bańkę i na 3 będę wyprzedzał :P
haha :D spytaj się Stereo jak Marta jeździ :P i to wcale nie tak jak się Alfą powinno bo jeżdżę grzecznie :P
---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 19:40 ----------
ale jeden gentelman w czarnej lub granatowej 156 się znalazł i nawet pierwszy mrugnął :)
---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:43 ----------
oj jest różnica jest :P i jeden mały drobiazg :P ja się nie ścigam :D
---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:45 ----------
bez przesadyzmu Xofer :P tylko 136 km jest :)
---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:46 ----------
---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:47 ----------
haha :D na wstecznym to ja tylko peugeoty kasuje :P:P:P
hahahaha wsteczny rox ahhh nie zapomne tego zakretu jak po kasetke z martus jechalem:D i to nasze oj tam oj tam:) tak martus grzecznie jezdzi xD kodeks drogowy nieznany nam:D
Nie no muszę to przepisową i "grzeczną" jazdę zobaczyć. Jednym słowem szykuję się spot:)
Panie i Panowie a mi 10km po wyjeździe z serwisu wydmuchało uszczelką kolektora wydechowego;)hehehe - czekam teraz za uszczelką;)
No ale jak to się stało Xofer? Czy to ich wina?
Raczej nie, wina może być jedynie taka że nie dopatrzyli się, ja coś podejrzewałem bo jak odpalałem w garażu to tak jakby spaliny trochę leciały z pod maski ale było spoko, a po odbiorze od mechanika sobie jadę dodaje gazu a tu pfuu strzał w rurę i chodzi jak 9.0 V12, swoją drogą dźwięku nabrała pięknego:D:D:D wróciłem się, wjechałem na stanowisko i okazało się że dmuchło uszczelkę. Na szczęście sprawa groszowa, proporcjonalnie do tego co już w Belli włożone jest:)
No z tego co ty włożyłeś w to Auto to naprawdę nowy silnik to grosze:)
nooo wlasnie trzeba jakiegos spota zrobic:)bo co raz cieplej:)
Ale z tego co wiedzę to było by nas aż 4?
lepsza 4 niz:D wcale:P moze z kalisza chlopaki dobija :) gdyby cos sie szykowalo:)
jak w innym terminie niż 19.03 to się piszę :P
dobrze martus:) zrobimy jakiegos spota bedzie mega frekwencja jak to u nas:D standardowo stali bywalcy:)
i to mi się podoba :)
i już mówię że piątki u mnie odpadają :P