hmm niektorzy studiuja i maja zjazdy w weekendy:/ niestety nie dam rady moze po sesji:)
Printable View
hmm niektorzy studiuja i maja zjazdy w weekendy:/ niestety nie dam rady moze po sesji:)
Ja się też prawie na pewno pojawiam w środę.
Co do nalepek, moim skromnym zdaniem, zostanę przy czystym aucie, GT w tym kolorze jest na tyle rzadkie że dość łatwo mnie rozpoznać ;) chociaż widziałem ostatnio na Białym Prądniku GT, chyba też złote (cimno już było) oklejone w jakieś smoki czy coś... jakby ktoś miał wątpliwości to nie mnie odbiło ;)
Na wiosnę jak się cieplej zrobi to się pisze na ramki :) wystarczy jako oznaczenie :)
Pozdrawiam.
P
Ej to co??? Marzniemy jutro na parkingu czy coś kombinujemy?? :P
E tam, cieplo jest ;)
To se ubiore futro i bedzie :P
A z naklejkami to nie róbcie bydła, że jakieś grupy południowe czy małopolskie czy inne :P A kolory powinny być neutralne jak np. białe, bo nawet na szybie będzie się odznaczać... :)
ja myślę że na miejscu coś pomyślimy gdzie można jechać ;)
można się dołączyć jutro? :)
chętnie bym poznał kilku(nastu? dziesięciu?) alfomaniaków - tylko mam nadzieje ze wpuszczacie nowych do waszego grona - i nie pozwolicie się mi nudzić ;)
pewnie, przynajmniej będzie więcej GT :)
co prawda jutro mam ostatnie spotkanie z klientem o 17... ale jak tylko nie będzie gigantycznych korków to postaram się szybko przebić do domu, przebrać w cos wygodnego i wpaść na bora :)
a mi tym razem nie udało się zamienić w pracy gdyż znowu mam popołudniówki <3.
Także tym razem nie zawitam najbrudniejszym autem zlotu :D (już sam się wkurzam, że nie mam go kiedy umyć bo ciągle poniżej 0).
Także miłej zabawy i tym razem nie skończcie na McDonaldzie z kartkami promocyjnymi :D
a MJE przeraża pogoda... więc wszystko stoi pod znakiem zapytania...
a co jest z pogoda? w krakowie jest jakos tak w miare ladnie ostatnio.
Snieżek sobie prószy na chwilę obecną. ;)
w nocy miało spasc 30cm sniegu... nie sypalo wcale - moze teraz nadrabia? ;)
teraz troszkę posypuje ;)
Larry przyjeżdżaj przyjeżdżaj, nowi zawsze mile widziani ;)
GODZ 19.00, parking Real, 1 piętro na Bora Komorowskiego - jakby jeszcze ktoś nie wiedział ;) a na miejscu zastanowimy się co robić ;)
no to kochani mnie raczej nie będzie... śniegu w cholere, główne drogi odśnieżone ale te boczne są całe białe... mówią że jest ryzyko jest zabawa ale tym razem sobie odpuszczę. miłej zabawy :)
no co ? takiego śniegu sie bojicie , na spocik dawajcie ,i niech ktoś grila weżmie będzie co robić.
Marek ognisko rozpalimy :D Po co gril hehe...
Aniucha Ty nie świruj tylko wsiadaj w bryke i się tu do nas turlaj :) Nie jest tak źle... to Marek ma problem, bo coś chyba ostatnio o Spiderze mówił :D:D:D
za 2 tygodnie mi dasz :P i pokażesz aparat :P
---------- Post dodany o godzinie 17:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:36 ----------
no A4 napewno jest ok ale tym zlodziejom nie będę płacić 32 zł za 100 km :) postaram się być następnym razem :)
Nooo aniucha zapraszamy :)
A na marginesie to....
PIERWSZA!!!! heheheh :) i kto tu powoli jeździ :) Myślałam, że was dogonie, ale mnie światła przytrzymały niestety...
Przez Rondo DYWIZJONU 308 przejechałam szybko, ale tabliczkę zauważyłam :)
jednak dywizjonu? Zwracam honor:) A pierwszy na 100% TO JA BYŁEM :D
myślałem że to ja będę pierwszy :P
heheheh i już się kłócą :D dzięki wszystkim za spocika, bardzo przyjemnie i miło ale trzeba coś innego wymyślić niż MC :D i Larry dzięki za sprincik mały ;)
;) Aniucha wybaczam Ci tym razem :* ale na następnym się widzimy :D
a rondo Dywizjonu 303 :D w końcu 3 lata tamtędy do pracy latałem :D
Bo pewnie masz bliżej :)
sprincik ok, tylko się rozpędzić nie mogłem na tych kółeczkach bo się ślizgają :P
ale miło było z kimś się przejechać przez krk
next time jeśli mogę coś zasugerować to może ustalmy przed co robimy - bo potem kwadrans rozmowa wyglądała jakoś tak:
- to gdzie?
- to może tu
- a może tam?
- to w końcu gdzie?
- to chodźmy tu
- niee, jedźmy tam
;)
kutfaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Ale było beznadziejnie !! Najpierw zajebuchał mi ktoś radio, potem piłkę do kosza, na końcu cały samochód. ZŁODZIEJE JEB...
I w ogóle to sami piraci na tych spotach sie pojawiają, łamią przepisy ( parkowanie na wjeździe do plazy ), przekraczając prędkość ( cała grupa ), na rondzie jeżdżą środkiem ( Sprzedawca Ramek vel MarekV6 ). Jak tak dalej pójdzie to mama zabroni mi sie z wami spotykać
Poza tymi incydentami to fajnie było nawet niektórzy przyjechali ASTRA :O
Aniucha mam określenie na takie przypadki