Z racji ze juz wyjezdzalismy gosc dal do reki tyle ile lakiernik chcial wziac za naprawe i rozeszlismy sie.
Wysłane z mojego PSP3502DUO przy użyciu Tapatalka
Printable View
Z racji ze juz wyjezdzalismy gosc dal do reki tyle ile lakiernik chcial wziac za naprawe i rozeszlismy sie.
Też dobra opcja, ja zawsze mam problemy z osobami które chcą mi wmówić że to moja wina- jak dostałem strzała w zad to też była moja wina, bo gwałtownie hamowałem ;)
Audi to samochód do dawania w palnik, chyba nawet do tego S3 stworzyli, Alfa to auto dla oka, i jak dla mnie z lepszym środkiem, spasowanie nie jest wcale gorsze od Niemca, wygląd o wiele lepszy, po zrobionych 3 tysiacach mogę powiedzieć że na trasę Alfa, wygodniejsze skóry- miększe i do 3 tysięcy obrotów jest cichsza do Niemca- tu częściowa wina wydechu Sporteca, z tym że w Alfie też mam przelot, ale cichszy.
Zawiasy porównywalne tu i tu mam taczkę
Najbardziej boli spalanie na poziomie 12 litrów, chodź przepisowo w 9,5 się obróci (należy zaznaczyć że moje spalanie to 80% trasa i 20% miasto) i to że lata tylko na PB 98- chwała Bogu że paliwo tanieje ;)
Poza tym części to tego auta to przeważnie 1/3 Alfy
To może sobota 12.09?? Wcześniej u mnie ciężko z czasem .
12 chyba będę upalał Ałdi, w poniedziałek będę miał rozpiskę wtedy można coś ustalać
Może jakiś nowy termin?
chyba wszystkie weekendy do konca miesiaca mam wolne
Może następny weekend?
Ja się piszę.
moze byc, zreszta ja w ta niedziele bede testowal audi to moge i w ta noedziele zajechac, jakby ktos mial czas to mozna sie spotkac, a za tydzien znowu
jakby co numer telefonu do mnie 512 754 650
To jak 26- 27????????
26 mam niby robotę, ale jakby co się przełoży. Ale pewnie niedziela była by lepsza
Ja sobotę mogę dopiero od 12. A w niedziele to od samego rana :-)
Przygarniecie japońską taczkę czy mam 159 przyjechać?
To jak niedziela po 12- 13?????????????
Docenisz komfort, przestronne wnętrze, łatwość wsiadania i wysiadania i pojemność bagażnika.
Poznacz też co znaczy potężne 125Nm momentu!
A co do miejsca.
Dobrze chyba by było pomyśleć gdzie można usiąść. Ostatnio jak byłem wiatr nas wysmagał.
Mi pasuje wszędzie.
Może zbiórka tam gdzie ostatnio a potem się zobaczy
No to niedziela godzina 12 stary dworzec:-)
A tak przy okazji potrzebuję kpl kol 16" z ładnymi zimowymi do citroena.
Więc "stary dworzec" godz.12.00
Miałbym małą prośbę do Ciebie.
podlizywanie się ON
Wychodzą Ci świetne fotki!
podlizywanie się OFF
Dałbyś radę zabrać aparat i użyczyć kilka MB na karcie?
Chciałbym obstrykać ciut toj-tojkę.
Myślę że kylo też by chciał kilka "artystycznych" fot ałdi.
Szczęśliwego Nowego Roku panowie i panie jak jakaś tu jest.
A i wam jak i sobie życzę, ażeby mróz przylazł i jakieś bajoro zamarzło
Zbyszku wiązkę już masz??????
szczesliwego, i wiekszej aktywnosci na podlasiu dla nas wszystkich
Również życzę wszystkim wszystkiego najlepszego <:o)
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Witam kolegów. Właśnie znalazłem informację że lód na sniardwach ma 30cm w odległości 300 m od brzegu :-D
Ile mamy aktywnych osob w okolicy chetnych podjac jakas wieksza inicjatywe? ominelo nas ostatnio sporo atrakcji zwiazanych z organizacjami motoryzacyjnymi, 4x4 lomza i bmw lomza bylo w czerwonym borze na choince charytatywnej. Muzyka grochoweczka alko i licytacje. Starczy troche checi
I chyba ten weekend by pasował, bo w przyszłym tygodniu ma być ocieplenie i znowu by była jazda po wodzie... Widziałem filmiki jak już latają subaretkami na kolcu ;-)
Po głębszym zastanowieniu, ni mom kolców, tam jest szklanka, filtr w audi zamoknie jak w tamtej Octavii 4x4, i z 260 koni 100 się nawet nie zostanie, z Łukaszem gadałem czekamy na śnieg
Teraz są idealne warunki. Bo nie ma śniegu i nie ma wody. Ja jutro gdzieś od godziny 10 mogę jechac a w niedziele od samego rana.
W Niemcu nie mam osłon pod spodem ani boków, montaż w poniedziałek, dlatego zamoczenie filtra powietrza mam gwarantowane, woda do tego nie jest potrzebna, o czym się w listopadzie przekonałem. Mogę się przejechać czysto rekreacyjnie zobaczyć co i jak, ale jeździł raczej nie będę, jak coś to była by lepsza dla mnie niedziela
No to lecimy w niedzielę. Godzina dla mnie obojetna
Wieczorem zadzwonię do Zbyszka i z Łukaszem pogadam jak coś sie ustali to dam znać- dalej masz numer 504......????
Tak nadal ten 504...
I dupa z tego jutro wyjdzie, ogólnie to dziś mi przypomniano o jednym wyjeździ jutro i nie dam rady, Zbyszek, chory, a Łukasz ma gości
Chyba sie starzejem ;)
No trudno. Ja jutro się przelece i zdam relacje :-D
Witam. Niedawno wróciłem z ślizgowe i powiem ze było super. Zrobione kilkadziesiąt kilometrów w poślizgu :-D ludzi było sporo i było kilka profesjonalnych samochodów rajdowych. Pentelka była ciekawa:-D a na sam koniec połamalem nakładkę progowa. Poszedłem zbyt ostro i wpadłem na gładki lód i poniosło mnie na wystający kołek w trzcinach.
Czyli jesteś zadowolony:)