No żeby jak najwięcej Nas było :) jak będzie słoneczko to nad Wisła :) może być 15 :)
Printable View
No żeby jak najwięcej Nas było :) jak będzie słoneczko to nad Wisła :) może być 15 :)
ok. Pasuje jak coś to wcześniej info jakieś poproszę na GG, Tylko żeby nas dużo więcej było :D
nooo ja też sie pisze na 99% nie mam żadnych planów. piszczcie tutaj co i jak o której i gdzie
Płock :) stąd moja Alfa do mnie przyjechała i już została :)
Pozdrawiam serdecznie :)
Panowie no to jesteśmy wstępnie ustawieni :D tylko więcej chętnych :D
Dupa:( ja w niedziele pracuję niestety, duzo nas jest tu ostatnio i fajnie by było się spotkać większą grupą ale jak narazie nie dam rady.
postaram sie jeszcze kumpla zebrać :]
hej. Ja w niedziele będę . 100%
Więc umawiamy się wstępnie na 15 nad Wisłą tak? Proponuję stanąć na tym parkingu zaraz przy plaży. :)
no to super że trochę Nas będzie :D nie ma się spodziewać tłumów przecież to nie spot VW :D
hej zgadza sie sebaaaaaaaa :D ale i tak będzie ciekawie.
No mam nadzieję że słoneczko będzie świeciło :D Bielik chętnie posłucham jak Twoje V6 pracuje :D
Panowie głosować ! ! !
http://www.auto-swiat.pl/fankluby/alfa-romeo/alfaholicy
Niedawno byliśmy na pierwszym miejscu. Widzę Golfiarze się przebudzili :P
No byliśmy byliśmy :D a teraz niestety odchodzą od Nas i to ostrooo
Hej no widać , ale VW GOLF to wiadomo ile tego jeździ, lecz nasze autka maja dusze a nie jakieś tam GOLFY.skrzynka bez duszy
:P
Panowie no to jutro godz 15 nad Wisła :D nie będę już na kompie bo mam wyjazd ale jutro będę na 100% :D do zobaczenia :D
ja też bd do zobaczenia
hej ja też będę na 100%, na 15:00
lecz tylko na godzinę , bo około 16-tej wyjazd mam do TORUNIA :P
Hej dziś Niedziela , o 15-stej nad WISŁA będę na 100%.
No ja też wróciłem już do domu idę szybko samochód umyje i o 15 będę :D do zobaczenia :D
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 13:32 ----------
No to wkońcu spotkanko się odbyło :D fajnie było się spotkać i pogadać :D do następnego :D
I jak chłopaki, dużo Was było??
nooo niestety tylko 4 ale mam nadzieje że ta liczba będzie sie ze spotu na spot zwiększać
do następnego;)
seba pamiętaj o kompie jak coś
No ja akurat nie mogłem dzisiaj ale myślę że następny tak ustalimy żebym mógł :) no to fajnie że wogóle zaczeliśmy robić takie spoty w Płocku
No będzie lepiej panowie :D Groszek spoko będę pamiętał :D następnym razem trzeba będzie zrobić objazd po mieście :D
No taki karawan Alf mógłby ciekawie wyglądać:) i jakąś sesje zdjęciową można zrobić:)
hej , Chłopaki właśnie wróciłem z Torunia i co MANDAT dostałem 200złi 6pkt. czyli komplecik mam(zbieraj punkty odbieraj nagrody :P) , przekroczenie z 40 na 74km/h w 3,5sekundy takie oświadczenie powiedział mi pan z drogówki i pokazał jak ruszałem z skrzyżowania i w 3,5 sek. miałem już powyżej 73km/h. a co najlepsze utargowałem z 400 na 200zł bo oni tez mieli alfe 159 z 3.2 V6 , chwalili sie jaką to furę maja . a zatrzymali mnie w za LIPNEM koło Sierpca.
Pozdrowienia dla panów z Drogówki z srebrnej ALFY 159 3.2 v6
sebaaaaaaaa prośba jak w tygodniu byś miał czas to może byśmy się jakoś stykali i podłączył byś kompa .
haha no to Ci wykrakaliśmy :D niezłe niezłe :D ojj teraz to już chyba będziesz musiał iśc na zbicie punktów do Wordu :D Nie ma problemu jak coś możemy się ustawić jakoś w tygodniu
Nooo jeżeli chodzi o ten weekend to ja na bank odpadam. Niestety praca sobota i niedziela:/
Oj tam praca :D praca nie zając :D no ja też niestety weekend pracujący :| teraz coraz cieplej więc częściej będzie można coś organizować :D no a dziś Bielika to już z daleka widziałem :D pozdro Panowie :D
Hej racja seba wczoraj sie mineliśmy na miodowej, akurat jechałem po swoja dziewczynę . seba i co na jutro da rade jakoś się ustawić by podlaczyc tego kompa,
Pozdro
Ja jak dzisiaj porozkręcam samochód w poszukiwaniu poluzowanej kostki to te bym chciał się jakoś jutro spotkać i skasować błąd airbagu.
Panowie jutro do 16 30 jestem wolny więc jak coś możemy się spotkać :)
ok seba ja koncze jutro o 16 .00 prace wiec seba jutro na jutro sie umawiamy tylko gdzie
???
Dzieki seba , pomogło czyszczenie błędów , z spalania z 17l po mieście spadło na 12 literków , zobaczymy po przejechaniu 100km czy będzie różnica a sonda to oryginalna kosztuje około 350zł
No miejmy nadzieje że nie trzeba będzie wymieniać sondy :D może poprostu mały błąd się wkradł :D no jak trochę pojeździsz to napisz jak z tym spalaniem :D pozdro :D
ooo widzę że seba zmniejszasz spalanie w samochodach :D to chyba też sie zgłosze do ciebie na serwis:P
bielik1982 ile kosztuje zbicie pkt ? i ile ci max schodzi ? Tez sie musze wybrac bo mam juz prawie komplet ;/ Wczoraj dwie kontrole w ciagu 5 min .Widze ze spocik mnie ominal. Ale niestety teraz jestem co 2 tyg w domu . Takze mam nadzieje ze nastepnym razem i ja podjade.
Pzdr
Panowie, z kim się dzisiaj mijałem ok 11 w okolicach komunalnego?? Czarna lub granatowa AR 156 sedan ze spojlerem?? Mignełem światłami i ktoś odmachnął. Ktoś z klubu??
hehe no u Nas to chyba raczej nie da rady tego zmniejszyć :D i tak nie jest źle w porównaniu do Alfy Bielika :D