ale wpadka :PCytat:
Napisał eMka
Printable View
wczoraj poszły
dzisiaj tylko kilka
co do pomocy : no chyba fakt
bo co innego wysłać kilka paczek po 5-10sztuk a co innego babrać się w pakowanie 2 sztuk
pisałem że ewentualną nadpłatę za wysyłkę ( bo doliczałem do cennika poczty 1zł a za wysyłkę 2 szt policzyłem 11zł ) przekażę na konto forumowe
ale nie dam rady tego zrobić
30 zł w plecy jestem :lol: ( folia , taśma , wysyłka 13zł zamiast 11zł kosztowała )
no ale może mi bozia w dzieciach wynagrodzi :-)
oby bocian udźwignął i doleciał ;D
Do mnie dotarły właśnie moje kalendarze. W sumie dwie sztuki które kupiłem. Dodatkowo spodziewałem się kalendarza przeznaczonego na WOŚP, ale widocznie będę musiał swój wystawić :|
Kalendarz na WOSP bedzie wystawiony po 1-szym stycznia z tego co mi wiadomo
Bocian, tak nie może być;( Trzeba Ci to wynagrodzić, przyslij mi jeszcze raz na priva konto:) Myslę, każdy, kto dostanie więcej niż 1 kalendarz, powinien Ci dopłacić minimum 5 zeta.
Ja co prawda jeszcze nie mam moich 2 szt. kalendarzy, ale mam nadzieję, że wkrótce je zobaczę:) Na pewno masz u mnie dobrego drina, jak nam się uda spotkać na zlocie, albo zawitasz na nasz spot w Warszawie;)
Pozdrawiam:)
Mam ogromną prośbę. Może ktoś zrobić ładne zdjęcie dobrym aparatem kalendarza na ścianie. Potrzebuje do aukcji. Może być np. foto czerwca
Podeślijcie mi je poniżej
el.bobryto@gmail.com
już wisi na ścianie w kuchni, i nawet aktualny kalendarz zasłonił :D thnx :D
Polejcie mu, bo w przyszłym roku nie będzie miał kto wysyłać hurtowych kalendarzy :D
Bym zrobił, ale mam brzydką ścianę :D
Grunt, żeby Alfa miała ładną podsufitkę :D Tam przywieźcie kalendarz i zróbcie to zdjęcie :P albo w Photoshopie zamalujcie zacieki od wina i wódki na biało, podeślijcie do flata, zrobi Wam ładne cienie i będzie studyjne zdjęcie :) Ja tak robię i na dyskrecję flata nie narzekam :P
okej, może leżeć na biurku. chcę foto jak się on prezentuje w realu
Moze z tego cos wybierzesz, troche za duzo swiatla ale nie mam pojecia jak sie to zmniejsza :P Aparatu urzywamy b.rzadko :P i to w automacie :P
Załącznik 43085Załącznik 43086Załącznik 43087Załącznik 43088Załącznik 43089
Panowie, kalendarze już dotarły. Robią bardzo dobre wrażenie na żywo.
Dzięki i pozdrawiam,
Będzie można jeszcze dostać taki kalendarzyk czy już kolejnych zapisów ni będzie?? Bo niestety przeoczyłem zapisy
dziś odebrałem kalendarz - znakomita robota - SUPER !!!
to co powtorzyc manewr ?
nie, już mam ładne ujęcia od Piotrkop. dzięki!
Dzisiaj otrzymałam wyczekiwane kalendarze:) Świetny pomysł! Szacun i gratulacje dla flatbeeta za przygotowanie fot - naprawdę doskonała robota! :) Szczególne podziękowania także dla Bociana za przygotowanie przesyłki w taki sposób, że kalendarze dotarły do Wawy w nienaruszonym stanie:):):) Duży drink!
zostały jeszcze jakieś kalendarze? Czy wszystkie już poszły?
Dołączam się. Zależy mi bardzo żeby zdobyć jedną sztukę dla siebie. Jest szansa na jakieś cudowne rozmnożenie?
wszyscy którzy pytają o kalendarz odsyłam do jedynej słusznej strony :
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=571152
Odebrałem właśnie kalendarz, czekał na mnie w pracy. Wielkie dzięki, super kalendarz! Szacun, dobra robota:cool:
Może komuś nie podoba się kalendarz i chciałby sprzedać ? :)
Również bardzo chętnie nabyłbym 2 sztuki... Jak ktoś z administracji zapasy to pisać, cena nie gra roli :D
Koleeego na dwa to nie ma szans :) Jeden to mooooże ale nie dwa. W tym momencie to jest towar baaaardzo deficytowy :) Zapisy trwały ponad tydzień, czemu żeście sie wtedy nie zapisali, nie wierzę ze przez tydzień nie było Was na forum :P ktoś kto masz 600 albo 900 postów jest tu chyba codziennie :D
Sam nie wiem jak do tego dopuściłem... jakoś tak zapomniałem o tym...
Ale mimo wszystko jestem bardzo chętny nawet na jeden :D
Aż tak zdesperowany nie jestem...:D
Dziwny opis aukcji :p Na żadnym zdjęciu (na szczęście) nie znalazłem ani jednego użytkownika forum, są tylko ich samochody... ufff...