wg mnie jakby ruszyło to tak jak trzeba to jest taka szansa...
Printable View
wg mnie jakby ruszyło to tak jak trzeba to jest taka szansa...
Do 18 marca to powiek krótko - NIE REALNE bo sam czas reslizacji zamówienia to ok 10-14 dni.
Ustaliliśmy, że zawieszki będą bez sponsora, czyli na obydwy stronach projekt flatbetta ale co za tym idzie potrzeba uzbierać 500 sztuk do realizacji zamówienia a mamy niespełna połowę tej ilości.
Wysyłką ma się zajać Magenta - to ona zrealizuje caly projekt i w cenie 2,30 szt + koszty wysyłki zajmie się rozprowadzeniem zapachów.
Kwestia jeszcze uzbierania pieniędzy bo pewnie musi mieć calą kwotę, żeby ruszyć z realizacją a wpłaty od poszczególnych zamawiających mogą potrwać.
i widze temat umarl;/
ja się piszę na zapach z takim logo, 2x new car, jak coś.
Chciałem dopisać się do listy, ale "Niestety, żądana strona (lub dokument) nie istnieje."
Czy zbieramy wciąż chętnych? Czy chętni dopisani są wciąż chętni? Temat proponuję dać gdzieś na główną, rozreklamować, jak choćby oprawki na tablice czy etui na dokumenty z logiem alfaholików. Najlepiej ząłożyć jakiś nowy oficjalny, już nie w wersji beta.
Próbowałeś w tym dokumencie: https://spreadsheets.google.com/view...QklPYmc6MQ&ifq
o. działa :)
Jeszcze lista osób zapisanych już: https://spreadsheets.google.com/pub?...mc&output=html
Zamawiać, zamawiać...może jakiś banerek na stronie głównej?
Mam nadzieję że te zapachy w końcu powstaną. Czy ktoś mógł by pokazac jak one będą wyglądały, oczywiście jeśli jest już gotowy projekt. Widziałem w tym temacie już kilka projektów, ale nie wiem jaki będzie końcowy. Ogólnie jakie by nie były to i tak je kupuję, a projekt chciał bym zobaczyc tak dla zaspokojenia własnej ciekawości.
PZD
Projekt oczywiście takie:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...all_zapach.jpg
Eleganckie;) A będą na białym tle, czy tylko czarne?
pytanie czy w ogóle biedą:D hehe
nie no na dniach ogarnę ten projekt do końca, dopasuje go do istniejącego wykrojnika i przygotuje koleżance, u której złożymy zamówienie:) popytam też Władzy;D czy nie dałoby się z tym na stronę główną wskoczyć bo jednak musimy te 500 osób zebrać.. ale najpierw przygotuję ten projekt /jak Bóg da to jutro to zrobię;)/, potem założy się osobny temat, podamy ładnie koszty itd. tam się wrzuci linka do tych googlowych zapisów i myślę że.. Damy Radę!:D
Damy rade :)
Zmodyfikowałem projekt pod gotowy wykrojnik. Poszło PW do koleżanki Magnety, czekam na maila kontaktowego by wysłać projekt do akceptacji. Mam też potwierdzenie że info o zapisach będzie wrzucone na stronę główną. Jak tylko dostanę odpowiedź od Magnety to zakładamy nowy temat z zapisami, wrzucamy projekt, info cenowe oraz nasz arkusz google i kontynuujemy zapisy:)
http://img683.imageshack.us/img683/7029/all2r.png
w koncu, hhhuuuraaaa...
Miodzio, oby tak dalej :)
I co z tym wrzucieniem na główną stronę - ja już kiedyś pisałem do admina ale zero odzewu :(
będzie wrzucony ale wpierw musimy otworzyć nowy temat z zapisami, oczywiście podepniemy tam bieżącą listę z googla, ale prócz tego muszę mieć koszt wysyłki plus 100% zatwierdzenie że projekt, który zrobiłem jest ok od strony technicznej /wysłałem go już do Magnety/. no i do tego trzeba rozwiązać kwestię konta, na które będzie kasa zbierana.. próbuję zrobić tak żeby to było zbierane na oficjalne konto klubowe ale to, jak się okazuje, nie jest takie proste:D a wysyłkę chyba zlecimy jednak firmie Magnety, koszt większy o 15gr na sztuce ale przynajmniej nie będziemy sobie zawracać głowy rozsyłaniem zawieszek do 200 osób;)
Dokładnie tak - wysyłke trzeba zostawić dla Magenty - koszt niewielki a duuuuużo mniej zamieszania. Mam nadzieje, ze projekt bedzie dobry bo jest git. Rozumiem, że najpierw byśmy zebrali kaske na całość zamówienia a potem zlecili realizację i wysyłkę dla osob, ktore wpłacili - mam tylko nadzieje, że osoby, które się zadeklarują na zapachy nie będą się ociągały z wplatą pieniażków. Dobrze by było, żeby przy wrzuceniu na pierwsza strone tematu umieścić tam ankietę (taką jak co do jakości ramek pod tablicę) na temat zapachów.
Flatbeet jak będe mogł w czymś pomóc to pisz - jestem do dyspozycji. Pozdrawiam!!!
no flabeet brawo brawo czekam juz na zapisy:)
no to ja chciałbym z 10 sztuk, jak rozumiem zapachy to nadal wanilia i new car? Pozdrawiam
ja myślę że wybór zapachów będzie trochę szerszy około 4/5 do wyboru. generalnie wszystko już jest ustalone tylko czekam na info od Magnety o kosztach wysyłki /bo wysyłką zajmie się ich firma/ i ruszamy z zapisami.
no elegancko to pozostaje nam czekac na zapisy:)
Czekam, czekamy i doczekać się nie możemy...
edit: dostałem przed chwilą info od Magnety, czyli wszystko jest ok. na dniach powinny ruszyć wreszcie zapisy:) cierpliwości:D
Flatbeet, odpowiedź masz od jakiegoś czasu na mailu.
Niestety, ostatnio więcej czasu spędzam w szpitalu, niż przed kompem... :/
Projekt jest OK. Natomiast co do kosztów wysyłki, to ustalcie, czy ja mam zakupić koperty, czy (i ew. ile) koperty dostarczy Bocian.
Czekam na info. :cool:
dobra, mam już wszystkie potrzebne informacje, jutro ruszamy z zapisami w osobnym temacie:) cierpliwość została wynagrodzona:D
brawo brawo:)
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper - gdzie wpłacać piniądze :-)
Wiem, wiem - już się nie moge doczekac. Szacun dla flatbeeta, że to pociągnął dalej i mam nadzieje, że to zakończy :)
dokladnie wielki szacun dla niego:)
spoooooookojnie, dziękować sobie będziemy jak już każdy będzie miał zawieszkę w domu:P ..zabieram sie za pisanie ogłoszenia:)
eheheh dokladnie:) pisz pisz :)
Czekam na ogłoszenie, ekstra, miła wiadomość na koniec dnia.
zamówione:)