Jak chcesz to dam Ci znać pod koniec tygodnia. Byłem nad zalewem 2 dni temu i już powoli widać wode. Jak tydzień będzie ładny to masz szanse. Odezwe się w temacie zalewu pod koniec tygodnia to będziesz wiedział.
Printable View
rafal_155 - ja będe jechał tą trasą (z Kalisza) ale w międzyczasie do załatwienia mam kilka spraw. Tak więc raczej liczę na zgarnięcie nas pod Piotrkowem. W przeciwnym razie spotkamy się już na miejscu.
rafał a Ty nie jedziesz z nami zdrajco?:D
kolegów szanownych z łodzi odbieram ja,proponuje żeby ktoś z łodzi podjął konkretna decyzje co gdzie i jak,ja mogę podjechać po was nawet pod cerffur ten obok bp ten na wylocie z łodzi,a co ja wam będę tłumaczył przecież to wy jesteście z łodzi,albo przed rozwidleniem starej i nowej trasy na piotrków na stacji /chyba lotos zółta,/i tutaj ktoś z Pabianic może mieć po drodze
jestem za lotosem:)
Nie wpisałem się jeszcze na listę, ale na kilka dni przed powinienem już wiedzieć, czy mam jakieś plany na 19.03 ;)
W każdym razie jeśli miałbym jechać, to przyłączyłbym się do ekipy jadącej z Łodzi skoro jestem z Tuszyna. Dlatego dobrym miejscem byłaby stacja Lotos w Głuchowie przed wjazdem na A1, ewentualnie mogę polecić duży parking, na którym można się zebrać, przy krajowej "jedynce" Oberża Złoty Młyn w Kruszowie (wjazd na skrzyżowaniu ze światłami 3 km za Tuszynem)
to już ustalcie miedzy sobą,a ja ustawię się pod wielmożnych panów i panie alfisti ,może być oberża,ma być tak żeby każdemu pasowało
Witam mam prośbę od kolegi Andrzej1980 czy będzie jechał ktoś od strony Radomia, jeżeli tak to prosiłbym w imieniu Andrzejka o zgłoszenie się do niego. Kolega chciałby jechać na Zlot ale nie wie jak dojechać pod zamek:)
na radom Kielce tez czeka kolega z poniatowa
---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:11 ----------
RADOM KIELCE-za tych ludzi odpowiedzialny jest Someone83 dodam ze w większości to cały prowodyr tej imprezy piwo się należy ,pisać mu na pw
OSOBY ODPOWIEDZIALNE ZA ODBIERANIE ZAŁÓG:
1. SOMEONE83 - Kielce, Radom
2. BORSUKMAX - Łódź
3. 145Q - Bełchatów, Radomsko
145Q kolega dobrze to opisał,czyli ty bełchatów i radomsko
Drobna poprawka w punkcie 3 :D
3. 145Q - Bełchatów, Radomsko, Częstochowa
---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:17 ----------
Racja, naprawdę wieeeeelkie dzięki Adam za zorganizowanie pierwszego Zlotu Regionalnego :D Jesteś moim autorytetem :D:D:D
Kowal, mi nie ma co dziękować. Nic wielkiego nie zrobiłem. Gdyby nie Someone83 to nie wiadomo co by wyszło z tego zlotu.
Kuba nie bądź taki skromny ;) ,u mnie i tak masz browarka:)tylko kierowce sobie kiedyś do bełka załatw:);)
Czyli nikt nic nie zrobił a wyszło coś fajnego...
Wstępne ustalenia Łodzi są takie żę chcemy o 9tej wyjechac z carefoura, moglibyśmy się spotkać na stacji Lotos z BORSUKMAX kolegą z Tuszyna i innymi z okolicy, a poźniej wspólnie na zamek :)
Oby jak najwięcej tak samo z siebie się działo ;)
Bo tak to już jest w Piotrkowie ;). Ktoś coś powie i wymyśli i to się samo robi ;). Ale skoro ktoś coś musiał wymyślić to największa zasługa przypada Koledze Kuba_156 bo to on wpadł na pomysł żeby zorganizować coś w Piotrkowie. A tak fajnie było by jakby całkowicie samo się zrobiło i zgłosiłyby się 2 osoby które wyjadą po naszych gości. Jedna osoba musi stanąć przy salonie Hyundaia na Wojska Polskiego a druga musi wyjechać po kolegów jadących od strony Wa-wy. Najlepiej w Polichnie przy Górskim. Kto jest chętny??
Kuba_156 mam taką propozycję - czy możesz w pierwszy poście (edytować)napisać co gdzie kiedy o której skąd i po co. wszystko by było w jednym miejscu i by było git. nie śledzę za bardzo wątku i tak do końca nie wiem co i jak
Someone83 ja jadę od tomaszowa jak coś mogę zebrać ekipę i dojechać - skąd podebrać ekipę to już wiadomo, ale tylko gdzie dojechać z ekpią- najlepiej jakiś adres co bym na GPS mógł wrzucić.
No to mamy chętnego który dojedzie na Zamek od strony Wa-wy. W NAVI wpisz ul Zamkową. A podaj mi numer kom na moim gg 3571183.
Chyba, że ja podjadę najpierw pod Hjundaja :D zbiorę ludzi... a potem pojadę z nimi pod Lidla i zabierzemy EBE, ERA i SC. I potem w kilkanaście aut na zameczek :D
Zrobione. Chyba wszystko napisałem :)
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:20 ----------
Możesz jechać :D Bełchatów na Lidla trafi bez problemu, Radomko dowiezie Częstochowę.... Damy radę. Napisz smsa do mnie, żebym znał Twój numer i gdybyśmy byli wcześniej od Ciebie będziemy się zdzwaniać :)
kurde zapowiada się bardzo ciekawie a ja z samochodem można powiedzieć stoję w proszku, zawiecha skrzypi, przegub stuka, wszystko jest a nie ma kiedy wymienić:( ale mniejsza o to, Panowie jak by była potrzebna jakaś pomoc gdzieś wyjechać po kogoś czy jak to nie ma problemu...
ja nie widzę problemu, mogę wyjechać po chłopaków w-wy i tomaszowa, spotkamy się np. na parkingu przy górskim....
ja się zastanawiałem czy może Warszawa nie podjedzie na spotkanie Kielc i Radomia , muszę ze swoja ekipa to przedyskutować