aaa zapomniałem napisać... w Józefowie kilka kilometrów od Suśca są kamieniołomy... można tam zrobić bardzo ładne zdjęcia, tylko nie pamiętam czy można tam wjeżdżać samochodami...
Printable View
aaa zapomniałem napisać... w Józefowie kilka kilometrów od Suśca są kamieniołomy... można tam zrobić bardzo ładne zdjęcia, tylko nie pamiętam czy można tam wjeżdżać samochodami...
No tak! W tym mnie!:PCytat:
Napisał Tuti
No... Jeśli Cię znowu ktoś nie uprzedzi:DCytat:
Napisał Aniucha05
rozpowszechnianie, udostępnianie i dzielenie się publicznie zdaniem "oj tam, oj tam" surowo zabronione i podlega karze: laniem pasem w gołą dupę na spotach lub zlotach przez: Quattro!:mad:Cytat:
Napisał mrutyna
Zatem nie wypada, żeby mnie zabrakło na tym zlocie.
Nie wiem jeszcze jak z moim czasem wolnym, ale zrobię wszystko, żeby przyjechać.
Trochę martwi mnie brak miejsc na torze, ale liczę, że dla weterana zlotów Alfaholików jakoś mnie upchacie.. ;)
nie przewiduję takie możliwości :P poza tym to powtarzam że Marcin nie bierze aparatu - tyle w temacie :] nie będzie go w 100% zlotu więc wiesz :D ja Ci zrobię foty HTC który będzie w moim posiadaniu na ten czas :D
Darek... właśnie dlatego poprosiłam by wpisano nas razem :) ale faktycznie miałoby to swoje plusy :)
Pierwszy artykuł w prasie: http://www.gazetabilgoraj.pl/aktualn...Bilgoraja.html
:)
big brother part 19293944010100...
czekałem kiedy sie zrobi z tego tematu wątek miłosny :/
a ja doczekałem się "off topa" :stop:
Koledzy rozmawiałem dzisiaj z jedną z "wyższych" głów Komendy Wojewodzkiej Policji w Rzeszowie;) Oczywiście tematem głównym nowe Alfy Romeo dla Policji itd:D No i nie omieszkałem zapytac jak się ma sprawa z ramkami klubowymi i okazało się, że niestety nie mogą nic z takich gadżetów założyc na radiowóz. Przyszedł mi do głowy kolejny pomysł odnośnie zlotu, żeby jakoś miśków Alfa ściągnac na spotkanie ogólnopolskie Alfaholików. Zaproponowałem czy po naszym zaproszeniu mogliby się pojawic nową Alfą i np. zaprezentowac i przedstawic nam nowy nabytek, a ponadto żeby tylko wizyta nie odbyła się czysto towarzysko napomknęliby Nam o najnowszych zmianach w kodeksie drogowym itp taka szkółka z zakresu bezpieczeństwa ruchu drogowego:P
Pan mnie poinformował, że do Biłgoraja niestety podkarpacie nie może wysłac radiowozu i miśków, bo to inne województwo, ale z racji tego, że inicjatywa co najmniej świetna myśli, że to ma przyszłośc- tylko pasuje sie zgłosic do komendanta policji w Lublinie pogadac z nim i raczej nie byłoby problemu, żeby załatwic taką wizytę służbistów nuova Alfa 159;)
Teraz pytanie do Was co o tym myślicie? Czy ktoś z Lubelskiego da radę podjechac i popytac na komende? Czy każdy się boi wizyty na "dołku":eek:
Reasumując rozmowa była długa, dosyc przyjemna po czym Pan mnie zapamietał nie z imienia i nazwiska, a jako Maciek-Alfa Romeo:D
Haha to czytamy sobie w myślach;D Widze, że mało tego jestem alfaholikiem to niezły "organizator" ze mnie rośnie;) Jeśli mogę podpowiedziec to pan mi radził nie dzwonic, a osobiscie podjechac, pogadac i twierdził, że napewno się uda;) Osobiście zawsze to poważniej wypadnie;) Ja niestety do Lublina trochę mam, ale może ktoś odpowiedzialny się zdeklaruje?
Pomysł godny uwag,i ze względu na ciągle zmieniające się przepisy nie zawsze jest się na bieżąco a takie szkolenie mogło by się przydać i uświadomić nas kierowców.
Biorąc pod uwagę rajd turystyczny, faktycznie można urządzić takie spotkanie. Fajnie by było gdyby na takie działania starczyło $ w Lublinie ;)
Quattro powinien być cudzysłów :)
Może ktoś zna komendanta z Lublina? :) Mam niezły pomysł w głowie jeśli udałoby się załatwić szkolenie z "zakresu ruchu drogowego" :D :D
Ja bym dodatkowo postawił ich alfe przy torze i niech mierzy prędkość na prostej :D ale pomysł jest fajny :)
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...tml#post502389
z tymi modelikami :D
nie wiem dlaczego ale jak pierwszy raz przeczytałem tytuł u wydawało mi się że pisało "Modelki dołączyły do puli nagród" :D
swoją drogą takie nagrody też by pewnie niejednego alfaholika zadowoliły
może organizatorzy coś z tym wykombinują ?:D
No przecież mamy w puli nagród modeliki :D Dokładnie to 9 samochodzików od sklepu www.oldmodels.pl :)
ale mi chodziło o modelki niby prawie tak samo brzmi a sens dużo bardziej rozbudowany :D
Żona Ci nie wystarczy? :D
ta wiesz... jak by były modelki to by było inaczej :P
w końcu nie musiałbym brać drzewa do lasu :D
Przy jednej dziurze to i kot zdechnie:D:D
Luba już przeczytała hehe.Do Q4 szukam sponsora:D A tak w ogóle to nie o mnie chodziło ale nie róbmy już OT:D
jaki OT ?? toż ten temat się zwie
[Temat organizacyjny] Zlot Alfaholicy 2011 - dyskusje, pytania, sugestie\
i my tu sugerujemy, znaczy ja głównie bym sugerował jakieś urozmaicenie typu płeć piękna w liczbie kilka mogąca zadowolić oczy i umysły zlotowiczów :D
toż to nie OT tylko pytanie/sugestia o której dyskutujemy :P
No to przynajmniej jestem pewny że nikt mi nic nie powie:D Można powiedzieć że ładnie się z tego wybrnęło:D
A może by tak wysłać zaproszenie do Nagórskiego ( ASO koło Poznania ) on ma tyle pięknych kultowych i zabytkowych Alfa:)
Ile chcesz za całość?
---------- Post dodany o godzinie 23:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:33 ----------
Aha byłbym zapomniał.
Zrobimy niedługo ankietę z pytaniem o kajaki.
Interesuje nas jakie dokładnie jest zainteresowanie tym spływem.
Proszę poważne podejście do sprawy.
Musimy określić orientacyjne zainteresowanie spływem.
a ja chce kajaki!
a trzeba wiosłować? :P
Też kcem:D
Nic nie chcę.W zyciu jej nie sprzedam nawet gdybym miał tynk ze ścian wpierdzielać.hose mnie męczył bym mu ją sprzedał.Jak mu powiedziałem że nie to sie chyba na mnie obraził:) Już dawno mogłem ją pogonić bo było bardzo krucho z funduszami ale zapadła decyzja że zostaje mimo wszystko:) Wczoraj zamówiłem siemering na wałek balansujący więc można będzie składać rozrząd:)