Możemy coś kombinować póki jeszcze mam auto :)
Printable View
Możemy coś kombinować póki jeszcze mam auto :)
Nie ma problemu. Tylko że ja 8 czerwca pracuje. Jak narazie 15 czerwiec mi pasuje. A jak z Wami??
15 odpadam
Wstępnie może być :) :)
No i jak z tym 15?? Pasuje Wam czy robimy w innym terminie?? Prawdę mówiąc mi pasuje ale max do 18:45 bo na 19 idę do pracy. Więc jak Wam pasuje to ok 17. Pozdrawiam
Ja mogę się pojawić :)
A jak reszta?? Bo bez sensu żeby Kuba śmigał 50 km w jedną stronę i bylibyśmy sami. Chyba że Kuba chcesz przyjechać a później od 19 mamy nocną wyprzedaż w Focusie to sobie na zakupy polecisz :)
Spoko, spoko :D
Wszystko jest do przemyślenia :P
Działamy coś? :D
Mogę się pojawić, ale bez alfy :)
Kuba muszę iśc do pracy na 17. Przełożymy spota na inny termin. Ok?? Bez Alfy czy Alfą i tam przyjeżdzaj na spoty :)
Spoko. Więc co? Kolejny termin 22.06? :D
22 pracuje. Ale 29 mam wolne :)
W takim razie będziemy w kontakcie :)
Panowie ze względu że za miesiąc tracę wolność ;) jeżeli chodzi o stan cywilny ... i do tego momentu mogę już nie mieć wolnego czasu bo w lipcu prawie codziennie pracuje, chciałbym się z Wami spotkać 29 lub 30 czerwca. Myślę że lidl w PT byłby dobrym miejscem. Godzinę i dzień wybierzcie sobie jak Wam pasuje. Możemy później gdzieś wyskoczyć i posiedzieć nad wodą albo w innym miejscu :). Dla chętnych ( oczywiście zaproszeni jesteście wszyscy :) ). na przyjazd na mój ślub powiem więcej szczegółów. Pozdrawiam
Jeśli 29 czerwca to prosiłbym o wczesną godzine, ponieważ tego dnia są wyniki matur i trzeba będzie oblać :D
A jeśli 30 to jak najpóźniej... coby wytrzeźwieć :D
A reszta jak??
Adam piątek wykouje wolny a 30 dzieciak o15 ma rozdanie certyfikatów więc będe wolny dopiero po 17..... kombinujcie 8)
Osobiście jestem bardziej nastawiony na piątek :)
Kuba juz bez Alfy .......?????? i co dalej????????
/
Co dalej to się okaże :)
Narazie nie zdradzam co by nie zapeszyć...
Panowie czyli piątek. Mi pasuje. Tylko o której??
17? :)
Ja niestety mam autko wybebeszone w środku bo robię podłogę i nie będę miał czym dojechać :(:(
ale na następny spot będzie gotowa :):)
Kowall85 to na ślub już będziesz??
No to 17 8)
Witam chłopaki. Przeczytałem dziś cały temat, liczyłem że na końcu dowiem się o jakimś planowanym spotkaniu a tu pościk z końca czerwca. Jestem nowy i liczyłem że wkręcę się w to zacne grono. Szczerze to tematów na tym forum jak mrówków... A dotrzeć do czegoś konkretnego.... ojojoj ;o) -może coś przegapiłem. Wiadomo że wakacje, urlopy ale może byłby ktoś chętny. Jeżdżę praktycznie codziennie Tomaszów - Bełchatów, zajechałbym kiedyś w drodze powrotnej ok 19tej....
Pomyślcie.....
Pozdrawiam wszystkich.
Dawno nic się nie działo. Tak jak napisałeś...to czas wakacji. A jak się zapatrujecie na 17 sierpnia ( piątek )?? Chyba że pasuje Wam inny termin od 13 do 17 sierpnia to pisać.
Od poniedziałku do piątku w Bełchatowie zamykam o 18tej i około 18:30 byłbym w Piotrkowie. Panowie... może nie każdy leni się nad adriatykiem.... ;o)
Kto jeździ ładną oramkowaną 166, która stoi pod hurtownią elektryczną?
Jeżeli w sobotę będę pracował to w piątek mogę wpaść też. Jeżeli nie, to od poniedziałku do czwartku mi pasuje.
Jeżeli granatową 166 to wygląda na Alfę B-ski
Noo panowie... Pełna mobilizacja!!! Chyba nie wszyscy jadą na zlotkę do Bielska...?? Piszcie swoje typy terminów a może coś wykombinujemy.
Ja dziś jestem wolny wieczorem
Czyli kiedy Wam pasuje. 16 w czwartek jestem zajęty. Poza tym cały tydzień wolny.
W środę święto to trzeba wypoczywać... ;o) Zazwyczaj udawało wam się spotkać w piątki... To może ten piątek 17.08 godziny 18-19 ??
Mi piątek wieczorem pasuje
Jak reszta Piotrkowa i okolic zapowiada się na piątek?? Mi pasuje
Ja niestety się nie pojawie :)
"Wypoczywam" w Zakopanem :D
Pozdrawiam :)