czarna opcja jest oczywiscie do zrobienia-zrobilem czerwoną bo taka folie miłem pod ręką :)
cena przy rozmiarze na szerokosc 20-25 cm 10 zł to max kwota- wysylka może być zbiorcza wiec ceny nie podbije
Printable View
to ja myślę że się zdecydujemy na Twoje usługi, jeszcze tylko inni muszą potwierdzić ilości sztuk i kolor i mozemy zamawiać:)
---------- Post added at 11:29 ---------- Previous post was at 11:25 ----------
cima&paula 2szt - czerwone
Raina 2szt - czerwone
1990mb 2szt -czarna
Pisiordini szt ? czerwone (bez nicka)
ruszczu 2szt - czerwone (bez nicka)Greciu szt ? kolor ?
M A R I O 2szt czerwone
czarek82 2szt - czerwone
siwulec82 2szt - czerwone
Stereo 2szt - czerwone
Glovash szt? - czarne
bsq 1szt - czerwone
to jest ostatnia lista. jesli są jakieś zmiany co do koloru i ilości proszę poprawiać
moim zdaniem wysyłka lepiej wspólna, wszyscy sa z poznania albo okolic to nie bedzie chyba problemu z odbiorem, Chyba ze chłopaki będą chcieli osobno.
Mam pytanko, czy flaga i napisy będą w czarnym obrysie ??
Jestem także za tym projektem :)
bardzo mi sie podoba !
a wysyłka dfo jednej osoby i w piątek na spocie można sobie odebrać :)
będzie przynajmniej motywacja żeby sie spotkać!
no i slicznie to wygląda szkoda tylko ze bez tej ramki czarnej właściciele czerwonych alf beda zniesmaczeni. Również myślę ze wysylka wspolna podaj numer konta i kazdy w tytule przelewu wpisze forumowo-poznanski znak rozpoznawczy nick z forum np forumowo-poznanski znak rozpoznawczy siwulec82
---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 19:56 ----------
a tobie sie udało cos wykąbinowac z drukiem??
ale wlaściciele czerwonych belli mogą kupić czarne naklejki :)
myślę ze _tomek_ moze potwierdzac kto m wpłacił a i jeszcze jedno dokladna cena
czekam na numer konta ;) kwote ;)
i osobe która przyjmie paczke z naklejkami ;D
no i widze ze tomek zrobiles to tak jak mowilismy :) opinia nie mija sie z twoja praca gratulacje i dzieki za pospiech i wlaczenie sie w akcjie. a co do wczesniejszych rozmow to moze i bysmy zaczeli spotykac sie wlasnie w sobote napoczatku byloby nas mniej ale z czasem napewno czesc ludzi zacznie sie pojawiac z ac. tylko miejsce trzeba znalesc inne niz parking pod ziemia.
cytadela, maltam M1 :)
miejsc jest sporo ale to temat na inny wątek :)
spokojnie raina bedzie zalozony juz niedlogo :)
dobra chlopaki do srody lista sie zamyka z lepami ;)
---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:32 ----------
ile jakie itp bo tomek chce wyslac w czwartek najpozniej
Konkretne osoby i tyle :) bez owijania w bawełne ! o !
Miron, nie boisz sie zostawiać anteny CB na klapie ?
z tego co widziałem to jest na magnes ?
Mateusz a co sie mi krecisz pod autem :) ? jak narazie niezabieram ale jak zniknie to zaczne szukac :)i ten magnes komus na glowe nalepie;)
A w Chacie Polskiej byłem i akurat przechodzilem :)
i zawsze spojrze czy nie stoi gdzies w pobliżu
panowie co do nalepek.. imo czarna wersja nie ma i tak sensu na czerwony lakier jezeli nie ma obwodki dlatego ze we fladze i tak jest czerwony kolor ktory nam 'zniknie' po to wlasnie to wszystko zrobilem aby bylo to widoczne na kazdym lakierze (czarnym, bialym, czerwonym, zielonym). Nie rozumiem tez kwestii "problemowosci" chyba ze sie nie znam, ale wg mnie wysylam gotowy plik do drukarni, okreslam im ze bialy kolor ma byc kolorem transparentnym i oni to drukuja... Chyba ze sie nie znam.
sam projekt moge wyslac komus wydaje mi sie w wystarczajacej rozdzielczosci we wszystkich mozliwych formatach ;s... zreszta pisalem juz o tym tutaj kiedys...
ja mam czerwone auto( dokładnie bordowe) i nie widze problemu z flaga, i tak nigdy kolor nie bedzie identyczny do koloru auta.
a tu na przykład poparcia foto( co prawda punto i inna flaga ale motyw ten sam)
Załącznik 35908
ja wole wwyklejanke a niewyblekajacy druk . ale jesli chce kos inaczej to ok
Koło mnie czesto stoi srebrna 156, z srebrnymi naklejkami i tak samo jest widoczne :)
więc tez nie widze problemu z kolorami...
a naklejki nawet bardzo ładnie na niej wygladają ! :P
koniec gadania myślę czasu było sporo na zmiany!!_tomek_ działaj bedzie git z kolorami
1. numer konta
2. kwota
3. adres gdzie ma byc wysłane ;)
to będzie nie zbedne ;D
podaj tylko dane do przelewów żeby kazdy mógł wpłacic. A w tytule wpisać tak jak mówił Siwulec albo "ALFAHOLICY POZNAŃ- nick", moze tyle starczy;p
to co pisac dajmy juz tomkowi wybrac ;)
jezeli sa osoby z czerwonm autem-bo rozumiem ze jest ich niewiele-dla nich moge zrobic specjalnie obwodke bialą wokół zielonego i czerwonego elementu flagi lub bialy element zrobic szerszy i nakleic na niego czerwony i zielony
ale tak jak mowie dla czerwonokolorowcow oferta ta jest :)
to daj mu znac moze wziąć sie za robote:D
czyli koniec dyskusji i robimy naklejki :)
---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:24 ----------
cima&paula 2szt - czerwone
Raina 2szt - czerwone
1990mb 2szt -czarna
Pisiordini szt ? czerwone (bez nicka)
ruszczu 2szt - czerwone (bez nicka)Greciu szt ? kolor ?
M A R I O 2szt czerwone
czarek82 2szt - czerwone
siwulec82 2szt - czerwone
Stereo 2szt - czerwone
Glovash szt? - czarne
bsq 1szt - czerwone
hurrraaaaaaaaaaaa do roboty :D
PW poszła:)
pw poszlo
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:43 ----------
jesli idzie jedna paczka to przesylka gratis :) mam ja odebrac czy ktos inny sie pisze?