dzwonie do cinka
Printable View
dzwonie do cinka
w sumie tez mogłem ale nie chciałem przeszkadzać mu :/
nieodbiera pewnie mleko pije ;)
mogłem zostać na sesji zdjęciowej bo i tak stałem godz w miejscu by wyjechać z miejsca parkingowego a jak przybyła straż miejska i policja to już chwila moment i byłem poza galerią. miejsce TRZEBA zmienić
sesja była robiona jak przyjechalem sam sie zalapalem na koncowe
---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
milo ze wpadles
jak w planach ma być mcdonalds to może wybierzemy maca przy ikei stamtąd bedzie łatwiej wyjechać
http://www.youtube.com/watch?v=vf9R5ti64BE chlopaki to jest ten filmik co wam mowilem :) Miron przepraszam ze nie odbieralem ale akurat walczylem z poduszka w jeepie
I ja dotarłem do domu.
O 20 wyjazd nie sprawił żadnego problemu.
Dzięki za miłe spotkanko.
Do zobaczyska niebawem- mam nadzieję :)
jeszcze ją wyklepią i będzie jak prawdziwa gta
szkoda naprawde szkoda tey alfy Mikas u nas zawsze jest milo :)
wyklepie sie i bedzie jak nowa ;)
panowie, ale tak na przyszłość - jak zmieniacie miejsce to zejdzcie tam gdzie bylo ustalone - bo dzisiaj gdyby Miron nie zszedł to byśmy pewnie tam stali dalej ...
noo fajna była cinas a z tymi felami serio mowileś
z jakimi felami ? moimi ?
Skasował ją z właśnej winy czy ktoś mu przyrżnał ?
od przyszlego tygodnia miejscowka zostaje zmieniona . wszystko zostanie podane na forum ;)
tylko nie wymyślcie jakiegos zadupia zeby dojazd nie zajmował wiecej jak sam spot
matton spoko prawdopodobnie wrocimy pod m1
a co z tymi termami - nie da rady tam?
parking lipny a do tego maly wybor zeby cos wypic. a ostatnio bylem w m1 i dojazd jest spoko jak i jest miejsce do posiedzenia. i korkow nie ma przy wyjezdzie ;)
to niech sie wypowie reszta
Mi tam m1 pasuje jak najbardziej :)
na m1 zimno jest ;) od biedy nie jest zle jak dla mnie
mi też m1 i termy pasują ale trzeba myśleć że zima idzie więc dobrze byłyby usiąść pod dachem przy czymś ciepłym i wcale nie mówię pod dachem własnego samochodu z ciepłem z ogrzewania :-)
lato latem jestem ciekaw czy bedzie wam pasowac parking pod m1 jak przypierd... -20 hahahah
no a plaza ?
może KC parking pomarańczowy ? :P
Plaza też lubi być zawalona... chyba, że zmienimy godzinę spota... bo o 16 w Soboty/Niedziele to każde CH jest nabite "Apaczami"...
Do kogo idzie przesyłka z gadżetami ( ramki, smycze ), bo jak ma iść do Cinka, to się zastanawiam czy dojdzie... czy za tydzień jego listonosz na Doblo oprócz naklejek będzie miał ramki i smycze :P
z tego co wiem idzie do cnka ;)
---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 18:52 ----------
to moze KK parking niebieski ;) dla odmiany ;)
to zmienmy godz nie 16 a moze 19 ?? na malcie
to moze pomiedzy 18 ;)
18 byłaby spoko...
i jak zawsze 2 godz spotkania i mysle ze parking robi sie pusty
Mysle że późniejsza godzina przypasuje wiekszej ilości osób :)
to ustalamy godzina 18
amen
chlopaki mi pasuje:D i do tego jak sie uda moze bede :D BELLA :D haaa nareszcie