Dzisiaj między wyjazdem z Cukrowej, a rondem Hakena chyba wojsaw, ale jechał schowany za czymś większym i w ostatniej chwili dopiero zauważyłem ;)
Printable View
Dzisiaj między wyjazdem z Cukrowej, a rondem Hakena chyba wojsaw, ale jechał schowany za czymś większym i w ostatniej chwili dopiero zauważyłem ;)
Jeżeli to było przed 19 :driver:tak to sem ja wratił do doma. Ale ja pod słońce nic nie widziałem:stoned: tylko tył TIR-a.
Jeśli mamy być dokładni to bardziej po 18 niż przed 19, ale raczej to byłeś Ty :D
W czwartek srebrna 156 na niepodległości wystartowała od placu żołnierza, do bramy.
Ładnie wystrzeliła, przyjąłem się też, ale Audi było szybsze. :)
Dzis w godzinach wieczornych 156 2,5V6 na ZGLach wyjezdzająca z Gryfina w strone szczecina... ale kolo jakis nie ten teges....
wczoraj szczecin na struga na parkingu przy biedronce srebrna 156 na szybach naklejki alfa romeo club pozdrawiam
dzisiaj czerwona 155 kolo Potulickiej, Odmachane :)
Przedwczoraj, tak o 22-23 na wałach czerwono karminowa ospoilerowana 156 :) właściciel rozmawiał przez telefon wiec nie trułem :P .
wczoraj mysłowice okolice centrum-4 pozdrawiałem strebrną alfke 156 rej SPI ale koleś chyba nie zajarzył :)
tdi86 jesli czerwona i przerobiona co nieco na wersje GTA to mojego kolegi z Wielgowa... 2,4jtd?
Pozdrowienia dla Pana w czarnej 159JTDm na niemieckich blachach... Zrownalismy sie, usmiech, lapka w gore, przejechalismy obok siebie kawalek i na rozdrozu na casto/leroy sie pozegnalismy (ja pojechalem dalej w strone centrum)
hehe a to byłem ja w tej 159, wlasnie miałem pisać, że jakiś Alfisti mi machnał ze srebrnej strzaly 166 :)
Dziś ścignąłem się na piastów z jakąś ospojlerowaną 156 sedan wisniową, chyba 2,5 benzyna. wycięła mnie. pokazałem kciukiem do góry ze dobry wóz, odmrygał i pojechaliśmy.
Dzisiaj jakis szczesliwy dzien.
Najpierw srebrna 166 za zakretem na Grabowie (pod samym domem), zamigane, pomachane, odwzajemnione. Az milo sie z rana zrobilo (w sumie to juz bardziej poludnie bylo, tak mi sie spalo dobrze:D)
Pozniej 3 156 w Stargardzie i jedna na kluczewie kolo cukrowni..
Za 166 mialem sie zawrocic i zagadac, ale niestety nie bardzo bylo gdzie, a jak juz bylo to pewnie bym nie znalazl.
Moze ktos z forum, a jak nie to bym zaprosil..
Dzis widziana czarna 159 zapewne Marka, godzina 21 Przestrzenna :)
Troszku wczesniej widziana bardzo fajnie wyglądająca czarna 33 pod mak kwakiem na Wojska Polskiego...
Pozdro
A ja dzis wracalem z grzybkow , z Nowego warpna polna dróżka minalem srebrna 146 ze spojlerem na klapie :-) niestety rodzina zagadala i nie mrugnalem tylko w lusterczku tyły podgladalem :-)
dziś z Lesiem mijanka na Warcisława, wieczór był i nie zdążyłem machnąć, meakulpa...
Tak jest :))
Lesiu, to chyba my się widzieliśmy w niedzielę około 12 na santockiej pomiędzy ku słańcu a 26 kwietnia
KUBAS, bardzo możliwe, że to ja byłem ;)
Dzisiaj os.słoneczne ok.godz.18.00 przy heliosach widziany Kubas w niebieskiej Alfie ze stajni Citroena:))
dokładnie :) Dachu tez Cię widziałem :)
Czarna (a moze ciemno sliwkowa) 166 na wylocei ze Stargardu na Chociwel (skrzyzowanie z droga na Nowogard) okolo 11-12. Niestety nie pomachane, bo widzialem tylko od boku ...
W kazdym badz razie pozdrawiam jezeli ktos od nas.
pozdrowienia dla Alfisty z czerwonej 156 chyba na poznańskich blachach w Bydgoszczy niedaleko cmentarza na błoniu!
Alfa 155 czerwona w gryfinie wczoraj. Żadkie już auto :)
:D Szkoda że ja Ciebie nie przyuważyłem.
Pierwszy raz na forum. troszke sie zapoznałem, a co mnie skłoniło???
Alfa 166 ktora mi tak ladnie mignela swiatlami i kierowca machnal, najpierw sie zdziwilem potem odmachalem :D
tdi86, Ty chyba non stop tą 159 jeździsz, albo już kilka jest ich w Szczecinie. Za każdym razem jak jestem (a jestem raz na 2 tyg.) to gdzieś zawsze przejeżdżasz ulicą :D
W aucie raz się minęliśmy (o ile masz niemieckie blachy), koło dworca na tym rondzie pod przejazdem kolejowym. Nie byłem Alfą to pewnie nie zwróciłeś uwagi, ale ja tak, bo Alfę masz śliczną :P
Przyzwyczajaj się :D
Calab czerwone Mito ze Zdroi? czy jest może jeszcze jakies?... bo widziałem tez czarne na ZGRach...
Dzis ładny widok dwie 159 SW na Gdańskiej koło Shella. Dwie jakby nówki jedna wiem ze miała Gryfickie blaszki...
Pozdro
Czarne mito na ZS :D juz od kwietnia w szczecinie ;P
Trochę dalej niż Zdroje. Codziennie mijam jak pani w tym czerwonym Mito z Podjuch jedzie w kierunku centrum. Czasem się zdarzy jeszcze jakieś czarne 156 bodajże. Obok firmy parkuje srebrne 156 na zagranicznych blachach. A z drugiej strony ładna, czarna 145. Sporo tego jak na takie małe Podjuchy. ;-)
Niestety jestem zbyt zaspany z rana by zareagować odpowiednio wcześniej i mignąć czy machnąć kierowcom.
Jadzisiaj mignalem awaryjkami pani w ciemnej 145 w Stragradzie po tym jak przyuwazylem we wstecznym jej spojzenie...
Nie wiem czy zaczaila :) ale pozdrawiam
W sumie jak mignales to moglo mi przejsc przez mysl ze mnie puszczasz :D i by bylo po dwoch pieknych alfach :D :eek:
hehehehehe...nieeeeeeeeeeeeee:eek:...nawet tak nie mow...hehehehehe
tez o tym pomyslalem...dlatego zrobilem to w ostatnim momencie...bo widzialem cie juz z daaaaaaaaaaleka...rzuca sie w oczy taka perelka...hehehehehe
POOOOOOZDRO!!!;)
Wpadne na zlot to sobie poogladasz podotykasz ;D tylko nie w ten weekend bo poza szcecinem jestem, w nastepny pogon gra ... hmm jakos damy rade ;D ja z checia tez sobie poogladam 166 ;]
dzis na Statoil na struga...czarrrna 145!!!fajniutkaaa!!!pozdroooooooooo!!!
lysy jak byłes na Statoilu to i może widziałes mojego niebieskiego potfora z Francuskiej stajni ;p..
hehehehe KUBAS...powiem ci szczeze ze nie zwrocilem uwagi!a ty pracujesz na statoil'u?czy gdzies tam w okolicy?jak co to wpadne poogladac bo czesto bywam na tym statoilu!hehehehe...pozdrooooo!
aaaaaaaa od dzis mrugam kazdemu BERLINGO!!!hehehehehe