Moze ktos polecić jakiegos dobrego mechanika od włoszek w okolicy?
Printable View
Moze ktos polecić jakiegos dobrego mechanika od włoszek w okolicy?
Co potrzebujesz zrobić w aucie ?
Mam blad "Motor Control System Failure".Poczyscilem wszystko,czesciowo zaslepilem egr,blad turbiny skasowalem,poczym jeden dzien byl spokój i kontrolka znów sie zaswiecila.Po kolejnym podlaczeniu do kompa byl tylko blad egr ktorego nie da sie skasowac(pewnie efekt zaslepienia).
Co najważniejsze auto jest duzo slabsze,wyraznie widac ze turbina daje mniej mocy
bylem u mechanika i stwierdzil ze do wymiany jest zawor vgt i egr ktory sie zacina.
zastanawiam sie czy nie jechac do cinka
oO nie wiedziałem nawet,Skąd jestes?
ooo widzę że krajanie z poludniowej wlkp dużą siłą dotrą na zlocik ;) też będę
maciekm88 żeby sie nie okazało, że nas z wielkopolski bedzie więcej niż kolegów z pomorza :)
pokażemy im jak pija pyroże ;p
Tylko sam nie wiem z kim się bardziej utożsamiać:) z pomorzem czy z pyrami:) Meldunek już w pomorskim, ale blachy nadal PKE...nie ma się czego wstydzić:) gorzej gtyby to było EWE ;)
haha widzę ze też bardzo lubisz chadziaje xD
Lubi tamte tereny jak każdy z naszej okolicy :D
u nich tam drzwi w alfach otwieraja sie do środka :cool:
Wierzcie mi że mój Wuj mieszka w antkach od 20 lat a nadal jeździ z tablicami PKE. Powiedział że nigdy się nie przemelduje bo mu będzie wstyd...
Bo słyszeliście jak to było z antkami?:) Jak Pan Bóg kleił ludzi i jakiś chuyowo mu wyszedł to pstryk za Prosnę...i tak powstały antki:)
panowie kiedy jakis wiekszy zlocik w wlkp:P
No właśnie. Może Niedziela lub lany poniedziałek? Będę chyba akurat w Kępnie...
poniedzialek by odpowiadal bo ma byc na + temperaturka tylko trzeba troche ludzi zgarnac
Jestem jak najbardziej za i oczywiście poniedziałek mi pasuje :D kolega xander122 pewnie tez bedzie chętny :)
To gdzie tym razem? teraz chyba kolej na Ostrów?:) albo Kalisz?
Może być i Ostrów;)
Na rynku jak ostatnio czy zmieniamy miejsce :confused:
na rynku,niech każdy nas widzi;d
No to co robimy tego spota czy nie ? :) jesli tak to można tac też info na alfaclub.
Czy starsza pani swoją świeżo naprawioną AR też może przyjechać?
pewnie ze mozne :) ja niestety z wgniecionymi drzwiami lewymi ale wpadne
Wpadaj Romka;)
POniedziałek, rynek w Ostrowie, godzina? Samo południe czy raczej później? Bo jeśli wpadnę to i tak na max godzinkę tylko przejazdem...
lepiej ciut później
ja bym proponował o 14-15 na rynku.
Może zrobimy listę chętnych :confused:
Pisz, nie pytaj;)
Michał rurki już pasują? bo nic się nie chwaliłeś?
A która godzinę wybieramy ?
No to lecimy z listą :D
1. michalosw
bez różnicy
2.xander122
1. michalosw
2. xander122
3. maciekm88
Godzina 15.00 ? Mi by pasowało...
Mi również jak najbardziej pasuje, maciekm88 mam nadzieje, że sam nie przyjedziesz z okolic Kępna ? :D
Nie mam pojęcia co chłopaki planują. Bo ja i tak nie będę jechał od Kępna, tylko do Kępna od strony Poznania;)
1. michalosw
2. xander122
3. maciekm88
4. roma
15:00 może być
Jak coś, to mogę mieć poślizg w czasie przybycia na miejsce, ale powinienem być na 99%
siemka no coz mam na poniedzialek juz powazne plany heh ale postaram sie przynajmniej na ta godzinke zajrzec moze 2h wysmycze:) i sie spotakać z wami:) rozumiem ze o 15.00 na rynku w Ostrowie? :) :)
Tak Robert, o 15 na rynku. Będziemy wchodzić do restauracji jak będzie otwarta na jakąś kawę ? :D
no zobaczymy jak to z czasem bede wygladal... bo jeszcze sie z moja panna nie umowilem na godzine... jakies zdjecia trzeba porobic to tez zejdzie... ale jak na rynek wjedziemy to wypadałoby wejsc chociaz na kawke:)
Moja 146 jeszcze się nie nadaje na spot, mój łuszczący się dach wygląda tragicznie :/
podjedz na zdjęciach tego nie będzie widać a może lakiernik tez przyjedzie i pomoże :) ja mogę Ci pokazać jak mi malowanie wyszło;p moja tez ma dołki po gradzie i plamy na dachu bo lakier chyba wypalony po ptasich gów.... ;/ wpadnij:)