To pisz na priv, poprzednie 2 sztuki jakie załatwiłem rozeszły sie w jeden wieczór
Printable View
No i jest Załącznik 255314
Szkoda tylko, że po raz kolejny najbardziej komentują ci, którzy W TEMACIE mają najmniej do powiedzenia... Nie pomogli a się nagadali ;)
Pozdrawiam
Elegancko! Dobra robota.
Mam pytanie, a nie chcę zakładać nowego tematu...czy przy włączonej klimatyzacji na ful auto, po zatrzymaniu samochodu np na światłach powinno mi zamknąć obieg zamknięty? W 147 mi zamyka i myślałem że w 159 jest tak samo...
Prawdopodobnie jak jest AQS (czujnik jakości powietrza), to nie zamyka na każdym zatrzymaniu, tylko wtedy gdy czujnik wykryje spaliny.
Jak nie ma czujnika, to profilaktycznie zamyka za każdym razem.
Raczej mam czujnik spalin bo zapala mi się literka A. Dzięki za informacje - to by tłumaczyło dlaczego nie zamyka na postoju. W 147 nie mam czujnika i dlatego pewnie zamyka na postoju...
Mam i ja ;) Załącznik 255358
Dziękuję za pomoc kolegom Jasio i Tytanowy.
pozdrawiam !
Luzik. Widzę od razu byłeś mądrzejszy ode mnie i założyłes sobie USB
Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka
Gratuluję :) widzę tą radość bo sam się męczyłem z tym kupę czasu..
Jestem w szoku, że pojawiły się panele 3ciej strefy w takiej cenie.
Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka
Panowie, a jeżeli przełożę kompletną 3 strefę z anglika do swojej alfy będzie to działać bo ktoś chyba pisał, że coś tam nie pasuję. Z góry przepraszam ale jestem zielony w temacie.
Nie nie będzie działać. Musisz załatwić sobie nowy aktywator strony kierowcy. Reszta ok
Dzięki za informację. A ten aktywator jest dostępny czy to towar z tych pojawiających się raz na rok? jakiś numer jego ktoś posiada?
Będę miał jeszcze 2 sztuki.
O to byłbym pewnie chętny. Wyślesz mi cenę tutaj albo priv?
Jest ktoś z terenu Kielc albo Krakowa co ogarnąłby mi 3 strefę? Posiadam wszystkie części z europejczyka.Po prostu nie chce się brać za coś na czym się nie znam i nie potrafię.
Jednak pospieszyłem się :D . Ehh ten brak wiary we własne jakiekolwiek umiejętności. 40 minut i od dziś jestem również szczęśliwym posiadaczem 3 strefy. Oczywiście z czasem zamiast zapalniczki wpadnie USB Dzięki za wszelką pomoc:).Załącznik 255628
Póki co są.
Mordeczki, odkopuje temat.
Potrzebuje podsumowania tematu:
1. Panel przed lift będzie działał w po lifcie? bo przeszukałem 35 stron i nie znalazłem odpowiedzi.
2. jaki part number jest na silniczku od 3 strefy? bo jest pełno na allegro ale tylko jeden z 77363386 za chorą kwotę 300zł
3. Jasio czy masz może jeden w zapasie na sprzedaż tego aktywatora?
4. Czy ktoś wie gdzie mogę zakupić przyciski do po liftowego panelu?
Kolejny panel
https://allegro.pl/oferta/panel-klim...dShowitemShare
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Panel przed i po lifcie elektronicznie jest taki sam i będzie działał.
Mam jeszcze silniczki ale jak masz za 300zl to bierz bo taniej nie będzie u mnie
https://allegro.pl/oferta/alfa-romeo...dShowitemShare
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Nowe, czarne panele.. Nieźle :)
Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka
Kupiłem panel, mam na oku aktywator za 359 zł i teraz pytanie czy ma ktoś instalacje na sprzedaż bo boje się że sam nie dam rady jej dorobić z moimi zdolnościami
Poliftowy na pewno działa w przedliftowym. Ja tak mam
...sprzedane...?
Tak, do Ciebie... tylko widzisz jestem nowy i nie wiem jak to zrobić... mój adres komaciek et o2.pl
- - - Updated - - -
Alfa 154 2,4 Q4 2008
Ok
To napisz do mnie e-mail
alfaromeo159@interia.eu
Pozdr Sławek
Chłopaki - mam panel, mam zaślepkę i mam aktywator. Mam też problem ze znalezieniem kostek.
Ma ktoś może jakieś numery/namiary na kostki do panelu i do silniczka? Od dwóch dni siedzę na allegro i innych sklepach ale ni cholery nie mogę nic dopasować.
Może macie jakieś info na ten temat?