Również przyłączam sie do życzeń Wesołych Świat i Szczęśliwego Nowego 2013 Roku dla Wszystkich Alfaholików i nie tylko:):cheers:
Printable View
Również przyłączam sie do życzeń Wesołych Świat i Szczęśliwego Nowego 2013 Roku dla Wszystkich Alfaholików i nie tylko:):cheers:
*** Zdrowych i Wesołych Świąt ***
Również przyłączam się do życzeń :D
Zdrowych wesołych Świąt :)
Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Najlepszego w Nowym 2013 roku dla Wszystkich Towarzyszek i Towarzyszy Alfacholików !!!!!!
Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i wiele,wiele prezentów.
Dużo zdrowia, mało serwisów i szerokich dróg ;)
Reszta przyjdzie sama
Hej, czy ktoś pisałby się w najbliższym czasie na spocik? Może coś dziennego przy samochodach i jakiś wieczór z kręglami i beczką piwa? jak tak, to wpisujcie proszę wasze propozycje terminu
Pt, Sb raczej u mnie odpadają. Ale niedziela to praktycznie każda może być :)
ja na ten weekend mam studia podyplomowe, więc odpadam
co tu taka cisza od dłuższego czasu ?????
Chyba wszyscy zajęci, auta na zimę w garażach ... :-) Ale tak poważnie, czy ktoś chętny na jakieś spotkanko dzienne/wieczorne? Mogę zaproponować ciekawe miejsce - Hotel Słociak z własnym browarem :) Znajduje się koło Makro i salonu ... VW. Można napić się świeżo warzonego piwa.
Witam Alfaholikow. Od paru dni mieszkam w Białej wczesniej w Nowym Sączu. Na codzien dzialam przy samochodach, wiec jesli ktos chce moge podpiac alfe pod komputer za free, pomoc wymeinic rozrzad, doradzic w sprawach lakierniczych. Tak apropo szukam pracy w tych branżach w okolicy.
Z tym browarem to nie taki zły pomysł. Może w sobotę? Robson mówił, że będzie chętny, ja również czas znajdę. Geordie, może Kolaś i Hanka też wpadniecie?
Pietia pisał, że ostatnio zaganiany jest więc raczej nie znajdzie czasu.
Co wy na to?
- - - Updated - - -
Marcin- też czekam w końcu na Twoją/moją żonę ;)
Czyli raczej nici na dzisiaj.
U mnie ostatni i najbliższe weekendy odpadają, ale potem jak najbardziej jestem wolny. Nawet na kawe pod Karolinką :)
Spotkanko pod chmurką:D
Ok, będziemy coś myśleć. Pod chmurką raczej nie, wolałbym gdzieś przy stole, niekoniecznie z alkoholem- nie zawsze jest drugi kierowca ;)
Karolinka fajna opcja jak dla mnie
też chętnie wpadnę :D
to może w ten weekend?????
Może w niedzielę jakiś lunch time?
Nie wiem, czy uda się zebrać ekipę na tą niedzielę, ale może być też następna 10 marca, powiedzmy ok. 12.00?
Ja 10 odpadam bo mam studia podyplomowe w WSB...
Może być następna, ale czemu tak wcześnie? Może jakoś pod wieczór bardziej. Powinno być już cieplej ;)
10 może być tylko wieczorkiem tak o 18:00
Też jestem za wieczorem
widzę że nie ma wiele chętnych
Do 10-go się zbiorą. OK, ja też się piszę, na 18:00
To ja się pisze na 18
Ja również.
Wstępnie też się pojawię
jak mi się uda to podjade
No i git. Kolaś, Pietia, Hanka, Robson? Robson.... szuka miski do GTV 2.0- może ktoś ma? ;)
Tak Proxim@ar jak zrobie spiderka :rolleyes: to podjade,a jak nie zrobie to też podjade :)
Robson ja mam miskę więc jak coś to zapraszam... chyba jest taka sama jak w 156 ??
Raczej bedę :)
też będę
jak dotrwam w Opolu do tej godziny to tez zajrze chociaz na chwilke :)