No Panowie jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem, kto z kim zrobiliscie już taką rozpiskę?
Printable View
No Panowie jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem, kto z kim zrobiliscie już taką rozpiskę?
Dobre pytanie.
Tak - rozpiska zrobiona w/g sugestii zainteresowanych. Na tydzien przed zlotem bedzie udostępnione, wraz zregulaminem i ostateczną wersją rospisanych dni zlotu.
co chcesz korygowac , był czas na propozycje . niebede zmieniałco 5 minut to jest 130 osób. trwa dogrywanie wszystkiego, a wszystkim i tak sie niedogodzi , mam tylko nadzieje ze zlotowcy docenia trud włozony przez organizatorów...
Na jakie propozycje? ja nie wiem według jakich sugesti i propozycji rozlokowałeś ludzi i wiekszości z nas zależy z kim będzie nocować kilka nocy a nie jedeną czy dwie.Nikt nie każe Ci zmieniac co pięć minut rozlokowania wystarczy je podać i po tygodniu uwzgledniajac uwagi zmienić raz. Każdy kto organizuje zlot czy jakąs impreze taki trud podejmuje i doceniony bedzie o to sie nie martw.
Ja mam tylko nadzieję że grzybka prośby zostały wysłuchane odnośnie kwatery ludzi od 155.Mnie nie było dlatego poprosiłem go by ogarnął temat ale już wróciłem i jak coś jest nie tak to niestety trzeba będzie to zmienić:)
od nas ekipa będzie liczyła 8 osób .. mam nadzieję, że razem nas udomowiliście :D
Po długich namysłach (niestety nie z mojej winy), kombinacjach i zmianach jednak rzutem na taśmę jadę na zlocik. Także do zobaczenia w sierpniu
Ja tam chce być z domku z Kwaśnymbartkiem bo musimy dobrze zachlać na zlocie %%%%%%%%%%%%%%%%%% XD a takie pytanie czy samochody stawiamy tak jak kiedyś przy domkach bo to było zajebiste rozwiązanie :D
Ekipa z Wlkp ( Tweety + 1, Piracik + 1, Xofer + 1 ) również proszę o wspólną kwaterę :)
02.07 . pisałem i prosiłem i sugestie
- - - Updated - - -
06.07. info było
- - - Updated - - -
Osoby które pisały do mnie zostały uwzglednione , jesli sie uda poprzestawiam , wszystkm i tak sie niedogodzi. boisko jest w srode trawiaste , bedzie rozgrywany puchar Alfaholika. Jagiel niebawem zaktualizuje 1 strone zlotu
trzeba było Rafale napisać do wszystkich maila ... nie każdy ogląda ten temat regularnie ..
Niestety niemam takich możliwości
Jade na urop - 2 tygodnie - pisac prosze do Jagiela
Aż by się chciało napisać - mistrz.
A na poważnie - będą jakieś koszulki zlotowe w tym roku organizowane?
Będą takie tylko czerwone z napisami biało-czarnymi :)
http://www.forum.alfaholicy.org/
Wersja damska koszulek też będzie? :)
a ceny?
Ja pisałem, mój post jest do odnalezienia jakieś kilkanaście stron wstecz. Druga sprawa taka, że do tej pory miejsca były raczej rozdawane po przybyciu na zlot ? Jak ktoś jedzie ekipą to wiadoma sprawa że chce z nią na zlocie spędzić czas a nie być rozstrzelony po całym ośrodku.
Ps. Sprawdziłem, numer postu 198.
a co z osobami, które nie zgłaszały żadnych sugestii rozlokowania w domkach? Istnieje ewentualnie jakaś zamiana już na miejscu?
Kiedy i gdzie (a raczej u kogo) można składać zamówienia na zlotowe koszulki?
Po paru wiadrach "Kociołka Panoramixa" i tak się wymiesza :)
hehehe szykować wiadra i produkty do zrobienia kociołka
możecie podać receptę na tą magiczną miksturę? :D
ja biorę wannę. Jak szaleć to szaleć!
a ja mam takie inne pytanie jeszcze... w zapisach i zapowiedzi jest informacja, że w razie niepogody będą kartingi. Czy to będzie też atrakcja tylko dla osób, które się zapisały na tor, czy ewentualnie pozostali chętni też będą mogli na miejscu zapłacić i skorzystać z tej atrakcji? Mówię tylko o kartingach, nie o torze.
Hamowni niebedzie - za drogo sobie policzyli , beda kartingi w czwartek - negocjujemy koszta :) Za ok. tygodnia bedzie zaktualizowana strona zlotowa i znajda sie tam wszystkie informacje odnosnie zlotu .
Apropo toru pewnie pisalismy juz ale wazne musi byc oc i nnw, oraz kask i tłumik mieszczacy sie w normie głosnosci:)
ide na plaże:)
no to ja bym już pojeźził - mam golutkie oc bez nnw
No to jest problem - tak jak bocian nie mam NNW do ubezpieczenia OC czyli muszę zrezygnować z toru?
teraz wypadałoby wskazać post w którym o nnw było pisane ...
drift - czytając post Rafała wyszłoby na to żeś sie pośmigoł :lol:
A w czym problem - przecież można sobie wykupić nw na ten czas i po sprawie .
Nie są to jakieś kosmiczne kwoty.
Z drugiej strony to jeżdżąc samochodem nie myślicie o pasażerach ? od tego właśnie jest NW.