Ja wyjeżdżam dopiero w piątek popołudniu, co do poniedziałku jeszcze nie wiem ale raczej będę wcześniej wracał bo moja "baba" rano do pracy idzie ale jeszcze dam znać :)
Ja wyjeżdżam dopiero w piątek popołudniu, co do poniedziałku jeszcze nie wiem ale raczej będę wcześniej wracał bo moja "baba" rano do pracy idzie ale jeszcze dam znać :)
Jeszcze wyjdzie ze w kolumnie bedziemy jechac do Wawy bo ja tez w pon.bede wracal I raczej napewno w Resie bede ok. 17 :)
Lukas : w Resie rozumiem ze rzeszowie? no wlasnie pewnie kolo 17 wyjade , bedziemy tu w kontakcie , moze pojedziemy kolumna :)
ciekawe jak daleko ujedziecie zanim się wyścig zacznie:):):)LOL
jak wszystko pójdzie po mojej myśli to może i mi uda się na chwilę zawitać w galeryjnym przybytku:)
Marcin ja sie nie scigam. Naprawde :)
Wiesz Ania, generalnie ja też nie ale jak emocje wkroczą, obudzi się duch współzawodnictwa i...mandat gotowy:):):)
Mam wrażenie, że wystarczy postawić obok siebie dwóch alfiarzy i nie trzeba długo czekać na wyścig :p
ja tak mam jak widze BMW...
Niestety dzisiaj na spot nie trafię, także Wesołych Świąt wszystkim i mokrego jaja , to znaczy dyngusa :P
Dzięki wielkie za super Świąteczne spotkanie, do zobaczenia za tydzień:):):)...i zdecydowanie trzeba wracać pojedynczo bo dwie alfy to już się robi szaleństwo...i trzeba długo turbo studzić:):)
Szczeglne podziękowania dla Joli za pyszną oprawę spotkania:) Dziękujemy Pani Prezes:)
A jednak nie odpuściłeś Abirowi :D
Również dzięki za kameralnego spota :)
nie dało się Eryk, sam mnie prowokował:):):)LOL
Znaam to znam :) Z KENa z Michałem zawsze wracaliśmy :D
będę pamiętał, odpalę wcześniej auto żeby się odpowiednio rozgrzało przed jazdą:)LOL
Również dzięki za spota - dotarłem o 21:30, ale jak się okazało nie byłem ostatni :)
I potwierdzam - dwie Alfy wracające razem to o jedną za dużo ;)
było fajnie :) koniec końców nasz spot zakończył się po 22.30 ;)
choć inne kluby i grupy również siedziały jeszcze na parkingu i modowały :)
Dzięki za spotkanie, szkoda że nie załapałem się na jajeczko :-((( ale dam sobie głowę uciąć że Jola jak zawsze przeszła samą siebie jeśli chodzi o przygotowanie, do zobaczenia mam nadzieję za tydzień :-)
Ale jajca były wyśmienite :) thanks
ja również dziękuję Wam za spota, mam nadzieję pojawiać się cześciej ;) pozdrówki
Niestety mi się nie udało do Was dołączyć.;)
Wesołych Świąt!!!
Mnie niestey nie bylo poniewaz stanowilam jednoosoba delegacje spotow warszawskich na spocie katowickim
Dobrze Aniu, że nas reprezentowałaś, może kiedyś Katowicznie przyjadą do nas:):)
---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
Kochani Moi, Wam wszystkim oraz Waszym bliskim życzę Wesołych Świąt:):) przede wszystkim oddechu od codzienności...:D
Spokojnych i radosnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego życzymy Pani Prezes:):):)
Staralem sie dotrzec ale za slabo pewnie ;). WESOLYCH Wszystkim!
Witam!Wesołych Świąt życzę wszystkim.Pzdr
Drodzy Moi:) Święta się kończą, zatem pora otworzyć listę obecności na najbliższy czwartkowy spot w GalMoku:);)
Mam nadzieję, że Wszyscy mieliście choć chwilę wytchnienia...:):)
Jeżeli tylko nie będzie burzy z gradobiciem to ja powinienem się pojawić, pewnie jak zwykle - czyli późno :)
Nooo, tym razem chyba wpadnę, pogoda się dobra zapowiada więc akuratnie na rower:)
To na samej górze spoty??
Na samej górze w lewym rogu patrząc w stronę parkingu od wejścia do galerii :)
Będę i ja:)