Dziekuję wszystkim za super imprezę :) jedyną rzeczą która zawiodła byla reprezentacja Polski niestety.
Printable View
Dziekuję wszystkim za super imprezę :) jedyną rzeczą która zawiodła byla reprezentacja Polski niestety.
również dzięki za fajny klimat na zlocie, piona dla organizatorów ;)
Dziękujemy wszystkim za uczestnictwo.
Szczególne podziękowania dla Sławka i Eli za zorganizowanie atrakcji zlotowych- trolei, alkogogli oraz szkolenia z pierwszej pomocy.
My takze jeszcze raz dziekujemy za wspolnie spedzony weekend w tak doborowym towazystwie. Pozdrawiamy i mam nadzieje ze do zobaczenia.
@Neiss- co sie nie chwalisz?:) Autko zlotu- biała GT Neiss'a.
Poza tym- organizacja super- dzięki Hannah,Kolaś i Pietia za wzorową imprezę. Świetne atrakcje-muzeum ze świeżutkim chlebkiem i chałką okraszoną dżemikami lub smalcem, pokaz na opolskim rynku(blokowanie ulic w Waszym wydaniu to mistrzostwo:D ), troleje/alkogogle/pierwsza pomoc no i wieczorna integracja:D
Pozdro i dzięki jeszcze raz.
Dziękuję Wszystkim uczestnikom za przybycie,super atmosferę oraz wspaniałą integrację.Oczywiście przyłączam się do słów podziękowań dla Eli i Sławka.No i chłopakom za przywiezienie broni strzeleckiej :)
My również dziękujemy za wspaniały zlot ,Hani ,Pietii i Kolasiowi za włożony trud w organizowaniu całej impezki ,Bocianowi i Kolasiowi za nocną wizyte i obiecuje że następnym razem Adam$ poczęstuje Was ciastem:D,również całej reszcie dziękujemy za wspaniałe towarzystwo ,pozdrawiamy wszystkich i do zaś:)
To i my dołączymy się jeszcze raz do Podziękowań za wspaniałe spotkanie , organizatorzy spisali się na medal .
Atrakcje rewelacja szczególnie "promilowe gogle;)" i trolejki , integracja wieczorna według nas na 6+.
DZIĘKUJEMY ,POZDRAWIAMY WSZYSTKICH I DO ZOBACZENIA być może na trasie lub kolejnym zlocie.
Aha zapomniałem jeszcze Wam podziękować za prezenty dla najmłodszych.Zamieścimy relacje z przekazywania Waszych podarków dla dzieciaków.
A ja hmm... mi się nie podobało... Przyjechało dużo włoskiego szajsu... Nie wiem jak to zrobiliście ale na żadnym ze zdjęć nie ma lawety? Pewnie po krzakach poukrywane był... ble bla bla... no jeszcze jakiś guziec wszystkich w koło ogniska gonił... Kto to widział Panie!
A tak na poważnie...
Wszystkim również bardzo dziękuję za genialny zlot. Frekwencja dopisała i oby w przyszłości było lepiej. Chciał bym również podziękować Sławkowi i Elce za organizację trolei, alkogogli i pierwszej pomocy.
Dziękuje oczywiście za przybycie naszej klubowej maskotki ^^ bez niej, kto by zjadł łeb guźca?
PS. to się zabieram powoli za zdjęcia :)
A zapomniałem też podziękować Panom policjantom:) za spontan :D
To my też dotarliśmy. Fajnie było tylko szkoda że się skończyło... Organizacja była świetna, przejazd z blokowaniem skrzyżowań był świetny. Jedzonko oczywiście wypaśne i pod dostatkiem. A towarzystwo na najwyższym poziomie. Choć nocni kolędnicy trochę zaciągali:sarcastic:
Do zobaczenia na następnym i oby nie trzeba było czekać rok :D
My również dotarlismy do domu.Chcielibyśmy podziękować organizatorom za wspaniale zorganizowany zlot,super atrakcje,wyśmienite jedzenie i miło spędzony weekend.Do zobaczenia za rok (z nadzieją na wcześniejsze spotkanie).Hannah dzięki za wożenie naszego Filsona:)
Prosił bym wszystkich o wrzucanie zdjęć, linków do zdjęć oraz galerii w tym temacie:
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...tml#post902234
mie sie pisać nie chce wiela to tak ino króciótko:
dziękuję wszystkim za wszystko !!!!!
p.s.
kolędnicy nie zaciągali nic a nic
tylko parafianie coś bidni bo nic na tacy nie beło po kolindzie
Dzięki wielkie za super zlot! :)
Organizatorzy się bardzo spisali, za rok będe znowu na tajemiczym zlocie :D
Impreza wieczorna.... hehehe konkret :D
Zaraz uplouduje zdjęcia kajś i wrzuca do drugiego tematu, chociaż mało tego
wieczorna jak wieczorna
nocna to był wypas :jester:
Wielkie słowa uznania dla organizatorów i wszystkich którzy przyczynili się do organizacji :] My dojechaliśmy z małymi niespodziankami, w Kępnie złapaliśmy kapciora i dobrze, że zapas był w bagażniku :) Dzięki wszystkim za spotkanie i miła atmosfere :D Pozdroooooooooooooooooooo!
a mi gdzieś Adams zginął w drodze powrotnej....
dziękujemy za zlocik, miłe towarzystwo itp. itd. ... pozdrawiamy i do zobaczenia
Dziękujemy za gościnę i świetną zabawę, brava dla organizatorów, :)do zobaczenia nie koniecznie za rok.
Pozdrowienia dla wszystkich.:)
Ale kto bogatemu zabroni :);)
Jak mówi przysłowie do dobrego człowiek szybko się przyzwyczaja
Jo tyż dziękuja,blablabla tego i tak dalej.
też dziękuję osobiście i pozdrawiam wszystkich :)
Oczywiście też wielkie dzięki za wszystko. Do następnego.
Dzięki za miłą atmosferę i zabawę.Pozdrowienia dla organizatorów :crazy_pilot:
A już myślałem Nizy żeś gdzieś zaginął ;)
My też dojechaliśmy (bez tankowania :D) Vka dała rade :) 11/100 :P dało by się zejść dużo niżej gdybym jechał do Opola tak jak z niego wracałem ^_^ :D
Dzięki wszystkim, i do zobaczenia na spotach :P oraz w Opolu za rok :)
Oficjalne ogłoszenie wyników konkursów:
Tytuł najpiękniejszej Alfy zlotu otrzymała Alfa Romeo GT - kolegi Neiss!
Gratuluję!
Załącznik 59575Załącznik 59582
W nagrodę otrzyma on komplet filtrów oraz olej ufundowany przez kolegę Pablo:
Załącznik 59576
Pierwsze miejsce w konkursie wiedzy o ruchu drogowym zajęła koleżanka Katka (wraz z pomocnikami)!
Gratuluję!
Załącznik 59577
W nagrodę otrzyma komplet autokosmetyków ufundowany przez kolegę Amigasa.
Załącznik 59578
Pierwsze miejsce w rzucie dartami w alkogoglach zajął marcin.sc!
Gratuluję!
Załącznik 59580
W nagrodę otrzyma komplet filtrów ufundowany przez kolegę Amigasa.
Załącznik 59578
Pierwsze miejsce za najszybszy przejazd autem z trolejami oraz parkowanie w alkogoglach zajął Atlantis!
Gratuluję!
Załącznik 59581
W nagrodę otrzymał karnet dla dwóch osób na spływ Małą Panwią ufundowaną przez Olkę ;)
Wszystkim gratuluję!
Dziękuję również naszym sponsorom!