No to chyba że tak:Dale macie być!
A u mnie to będziemy regulować,jak silnik będę przekładał ze Złomka do Potwora:Pto dopiero będzie strojenie,ha,ha;)
Printable View
Artas zamień przepływki i Twój potwór odżyje
tak gadałem z grzybkiem ok czekam na was , to razem pojedziemy na spot : )
W niedzielę ma być podobno ciepło
YW ma zakończenie sezonu w niedziele o 12 na Powiślu jak będzie ładna pogoda to wybiorę się popstrykać trochę także jakby ktoś jeszcze chciał się wybrać to można się ustawić a później od razu na nasz spot oczywiście :D
zgłaszam swoją obecność w końcu :)
Yy, dobrze że zajrzałem w temat. Do zobaczenia na powiślu :)
Jako że już niedziela,to tak dla sprostowania:
YW od 12 na powiślu.
Alfa Romeo spot od 14 na skarpie.
Do zobaczyska:D
Wybaczcie mi!ale jak zobaczyłem to zdjęcie to nie mogłem się powstrzymać:o
Dziękuje za spotkanie,za sezon spędzony w tak doborowym towarzystwie prawdziwych maniaków:Pdziś było skromnie,ale same V6 na spot dojechały i nasz rodzynek 33P4.
Dobrze było zobaczyć wasze mordy:oZałącznik 75913
Oby częściej - teraz mam do Was bliżej niż z Wrocka hehe ;)
Załącznik 75951Załącznik 75950Załącznik 75949
Dopiero wszedłem do domu. Skręcałem z kumplem przegub na pradze i dlatego nie dojechałem do Was. Szkoda.
Alfa zaskakuje w różnych miejscach i momentach :confused:
- - - Updated - - -
ale grunt że dojechała o własnych siłach do domu i dobrze że przegub miałem w bagajeru ;p
Szkoda Paweł że nie dojechałeś,ale dobrze że o własnych siłach do chałupy wróciłeś:o
164Q4 pięknie się prezentowała:P:P:P:P:P:P
Ja jestem zawsze i wszędzie gdzie dzieje się coś ciekawego:D Skończę paździerza to ja będę woził innych;)
Powiem że naprawdę zabrałeś się za swoją 155 od podszewki boję sie żeby to się gdzies nie rozlazło w sensie zarzucenia dokończenia furki bo jednak to trochę trwa i jeszcze trwac będzie.
Grzybek to podstawa naszej wspolnej przygody z Alfą a i towarzysko nie jest ostatni :D
Cichoooo.....
Spokojnie Andrzejku, wiem że to trochę potrwa ale nie przewiduję innej opcji jak jej dokończenie, nawet jeśli miało by to trwać 10 lat:) Dlatego robię powoli - nie chcę się na początku wypalić jak znaczna większość ludzi przy takich projektach.
Co się u licha dzieje? Ludzie kupują V6 prawie w cenie złomu i to fajne sztuki
Zaloze temat z reanimacji , bedzie robiona cala . Wiec troche to zajmie
Tak tylko zauważ kiedy kupowałeś swoją.Te parę lat temu one były jeszcze grubo w cenie.
Pisząc parę lat temu miałem na myśli właśnie czerwoną a całkowicie zapomniałem o PP.No to fakt.Przepłaciłeś:D
Parę słabych na szybko robionych zdjęć z dzisiejszego spotu:oZałącznik 78803Załącznik 78804Załącznik 78805Załącznik 78806Załącznik 78807Załącznik 78808
Wow sami weterani aż miło popatrzeć:P
Poldka i zielonego Dużego Fiata widziałem w legendach PRL.Poldek z silnikiem VR6.Dobrze wymiata:) Fiacior też niczego sobie ma diabła pod machą.
Ale ten zielony Pold to lipa, wsadzać do takiego auta silnik VW...?? Phi, lepiej by coś bardziej męskiego wsadził:)
Mi też ten silnik nie bardzo pasuje do Poluna.Dla nas najlepiej gdy by tam było 3.0 V6 Alfa Romeo:Pwtedy był by czad ku...a Poldek:o
Ale i tak najważniejsze że ktoś coś robi z tymi autami i nadal mogą cieszyć oko na ulicy,a że trochę nie trafili z motorownią no cóż.....
Jechałem za nim jak dawał trzema pasami boki na trójce do odcięcia i robi wrarzZałącznik 78970enie:P:Da silnik można zawsze zmienić:rolleyes:
W Poldonie najlepiej spisywał sie 2 litrowy silnik fiata, to była dopiero jazda:D
Poldasy :rofl: to były czasy
Załącznik 78987Załącznik 78988Załącznik 78989
Czerwony z 2.0 DOHC by Ramzes II
Eee, nawet o klapa wygładzona:D