Witojcie i na kopiec zawitojcie ( sledzić tematy spotów kopcowych )
Printable View
Widzę że coś się ruszyło i pogoda jest ok więc może w przyszły weekend coś robimy?
Przyszła sobota? Jakiś grill czy coś :D
Jestem za . Oby tylko pogoda dopisała bo ten weekend jak zwykle - deszczowy po upalnym pracowitym tygodniu . Tylko mi sobota odpada ze względu na chrzciny mojego nowego Alfaholika:D
No to piątek? Można się spotkać tam gdzie rok temu, na kopcu albo... jakieś propozycje? ;)
Po wczorajszym gradzie wielkości piłek golfowych musi być trochę słońca dla równowagi ;)
Bednar ja w piątek pracuje a niewiem o której wróce bo moja praca nienormowana dlatego lepiej by mi pasowało w niedziele . Pozatym w niedziele możemy zrobic na spokojnie grila , bez pospiechu . Co do miejsca to "gruzowisko" z zeszłego roku może lepiej odpuscic -szkoda opon . Nie lepiej skoczyć na kopiec??? Blisko i teren dobry na grilowanie . No chyba ,że zdążymy obczaić "Zajazd pod Dębem" który kiedyś proponowałem . Więc sugeruje zrobić ankiete odnośnie czasu i frekwencji - kto się pojawi. Zeby nie było tak licznego zgromadzenia jak ostatnio:D . I chłopaki - grilujemy!!!
ja i moje -30mm Załącznik 99751byc moze się pojawimy :D
Ja dzisiaj po karkóweczce z grilla i piwku, a że było całkiem smacznie więc za tydzień grilla nie odmówię ;)
No to niedziela myślę że chyba wszystkim w sumie najbardziej przypasuje. Kopiec bo chyba każdy wie jak tam dojechać.
Więc 30.06 o 17:00 zaczynamy grilla pod kopcem.
Wpisywać się kto przyjedzie ;)
Na kopcu też grill to już ekipa spora na 100% będzie :P
1. Nazar - sam z wusztem i Lech Free ( czas jeszcze uzgodnimy bo 17 może być deczko pózno - proponuje sugerowanie przez chętnych i finalnie się zaklepie godzine )
PS. Rustupl jak nie przyjedziesz tym "-30mm" to cie wyeksmitujemy z bytomskiego grona i wogóle z Bytom City:P
Ja nie wiem czy sam czy pewna alfaholiczka się ze mną zabierze ale wuszt na pewno przyjedzie ze mną ;)
Postaram się wpaść w niedzielę...
Wojkowice witają wraz ze mną i moją GTV;)
chyba gorole zza Brynicy :P
jak mi się dobrze poukłada, to w niedzielę podskoczę na Kopiec na grill-spota
@Nazar fajnie że zmieniłeś ten obrazek w podpisie :D na bardziej przypominający AR :D:D
A swoją drogą ostatnio jak przejeżdżałem to na szybach twojej 156 wisiała jakaś karta - chcesz ją sprzedać ?? WTF !! :D
Rustupl no widniała kartka choć mocno rozpatruje kwestie sprzedaży za bezcen:D . Bo ciagle coś w niej wymieniam - ostatnio poducha silnika , za tydzien w sobote chłodnica . No a raczej nikt nie położy mi tyle ile bym sobie życzył . Mam taki kaprys na GTV 3.0 albo GT 2.0JTS/3.2 v6 - no diesel allowed:)
PS. No obrazek za mocno rzucał w oczy "gebelsem" więc szybki tjuning w Paint'cie i jest Alfons.
Ziomy, ja wpadnę na chwilkę się przywitać... jak ktoś będzie.
Od jutra rodzimy z żoną i dzisiaj załatwiamy resztę rzeczy, spraw. Muszę trochę km porobić :/
rustupl, byłeś może wczoraj (02.07) koło 20:00 w Tesco? widziałem 156 SW na ogromnych alusach ;)
kiedy coś organizujemy ?
orientujecie się może czy w okolicy śmiga jakaś GTV 3.0, chce porównać osiągi w praktyce :)
W tą niedziele był grill na kopcu :P ale w weekend można bytomskiego spota zrobić.
poczekaj ten rok !! :D
a ja wlasnie w Danii siedze - miałem fest ciekawą podróż: najpierw z rana jeszcze w środe na szybko oponki kołowałem bo mi jedna pękła z przodu - efekt to ponad 800 za 2 opony. Później już w niemcach niedaleko Danii poszła mi guma na przegubie wewnętrznym ... a w międzyczasie dowiedziałem się że mi z tyłu ociera jak jest mocno załadowany ...
No ładnie ja miałem podobnie . Po wymianie łożysk rozwalili mi zbieżności i zarżnąłem przednie gumy ( kupiłem nowe ) a gume na wewnętrznym będę wymieniał już drugi raz w tym roku ( jakieś badziewia sprzedają ) . Co do obcierki to już mówiłem ,że obcierka jest o "zapłytkie tylne nadkole ". Albo opona 215 przy ET35 albo wyszarpac ten plastik ( nie polecam na zime ) .
mi przy et32 z tyłu 225 obciera o nadkole metalowe - brakuje dosłownie niecałe pół centa.
Guma :D:Załącznik 100917
hahaha toś rustupl wymodził osłone :D Ja bym na to nie wpadł:D . Ja jutro wymieniam . Dziś wymieniłem chłodnice ( poszło gładko ) . Jutro modze z gumą i napinacz obejrze bo dzwoni jak się zagrzeje niemiłosiernie .
Witam i pozdrawiam - czarna 159 ze Świętochłowic. Pozdrowienia dla kolegi, który wczoraj stał obok mnie w garażu Agory czarną 159 kombi na zacnych 19" :D
Witam wszystkich z Bytomia i okolic. Maniak alfy romeo a także właściciel czerwonej alfy gtv :) Bytom blisko kauflandu w Radzionkowie. Pozdrowienia dla wszystkich.
Kiedy następny zjazd na kopcu?:)
Może być nawet w ten weekend.
Najlepiej napisać kiedy i gdzie a ekipa na pewno się jakaś znajdzie :P
Byle nie w sobote bo jade z ranca po GTV:D no i moge się nie wyrobić . Chyba ,że niedziela .
No to niedziela, kopiec o 16:00?
Tylko już GTV-ką podjedź ;)
Jak ją kupie . Jak nie to wogóle nie przyjade bo się pochlastam ( 330km w jedną strone - jak będzie rujna to usłyszycie w niedzielnych wiadomosciach o zabójstwie z samobójstwem:) )hehheheh
Jedziesz po tą czarną do Nowej Soli? Jakbyś potrzebował kierowcy to mój nr masz ale kilka km dasz mi nią zrobić hehe ;)
Ma zemną jechać kumpel ale nie stoi nic na przeszkodzie ,żeby się kopnąc w 3ke . Jak co to chce jechać dość wczesnie rano ,żeby przy okazji wpaść na rynek ( jakaś pizza czy uno biro:) ) Dam ci znać jak co.
no to qrde fajnie by ja bylo by w niedziele oblookac. Ja poki co znow w Kopenhadze - i kolejna awaria :/ po powrocie skrzynia out, bo nie wiem czy lozysko czy dwumas, ale cos strasznie mieli w niej w srodku ... qrde kilkadziesiat tys km po polscie i nic - dwa wyjazdy do Danii i dwie awarie ...
Czyli Rustupl wychodzi na to ,że auto z zacięciem patriotycznym . Alfa robiona na Żeraniu:D