Nadrobi się :)
Printable View
Nadrobi się :)
Jestem na forum od jakiegoś czasu,ale nie bardzo miałem czas aby dodać fotki itd.A mianowicie mam taką małą prośbę gdyż na stałe mieszkam w Berlinie a w Lubinie jestem raz czasem 2 razy w miesiącu czy ktoś mógłby mi zamówic ramki?Bo nie mam konta w Polskim banku pieniądze moge podrzucić w ten weekend gdyż jestem w okolicach Lubina a odbiore za około 2 tygodnie bo też bede w Lubinie z góry dziękuje i pozdrawiam
PW poszło ;)
Poszło Pw
Cześć wszystkim i jak tam został ktoś czy wszyscy się urlopują ? Chętnie bym się spotkał . Może zamiast na Tesco to np. lubińskie lotnisko ? Piszcie kiedy wam pasuje i o której ! Pozdrawiam ! :)
Ja na weekend bede w Polsce to moge podleciec tylko gdzie i kiedy?
Witam
jestem z Rawicza,ale z racji ze bardzo czesto bywam w Lubinie/Legnicy postanowiłem sie przywitac.Jezdze srebrna przedliftowa 156 z v6;),bede obserwowal temat i jest duza szansa ze sie spotkamy.Pozdrawiam
Ma ktoś może odsprzedać ramki klubowe ? A może ktoś będzie zamawiał ? Chętnie odkupię :)
- - - Updated - - -
A co powiecie na spot w weekend ?
No mi wlasnie pasuje tylko weekend bo w niedziele na Berlin spadam i moze ramki juz mi przyjda w co watpie
Ja proponuję sobotę może z jakimś grillem po 15 co wy na to ?
Jak sobota to w to wchodze na 100%
myślę że lotnisko powinniśmy skreślić, ponieważ na pewno będzie dużo ludzi, i nie będzie gdzie siąść.
Ja Was mogę co najwyżej z tego spota odebrać, jak Wam bereciki pospadają:) Pracuję w sobotę niestety, ale gdybyście chcieli jakieś piwko zorganizować, to wracając służę pomocą w transporcie do domu:)
W takim razie zróbmy listę obecności :D no i propozycję miejsca spota :)
No to ja jestem na bank ale tylko sobota a miejsce bez znaczenia jak dla mnie
A moze sie spotkac w rokitkach nad jeziorkiem ?:)
tez jestem za spotem, na rokitkach tym bardziej nie bedzie gdzie stanac:)
Moze jednak zamiast kombinować to powrócić do spotów w tygodniu pod Tesco ?
Może nawet na Lubinski spot bym się wybrał chociaż mam kawałek drogi ale jak by były jakieś konkrety ale z tego co widzę to każdy swoje i wszystko na nie :P a Rokitki by były całkiem ok ;) i miejsce dla chcącego na pewno by się znalazło żeby zostawić swój dupowozik :P
proble w sledzeniu tematu :) mi mimo ze mam zapodane sledzenie nei zawsze wrzuca info, mozna zrobic spot tesco :) mozna i zrobic weekendowo gdzies jakiegos grilla :) byle by alfisti wzieli kierowcow :)
Jak zdążę zrobić moją kapryśną belle to też będę... Ale to jeszcze dam znać ;)
Ja również się pojawie.
to i ja tez bede
No i odrazu konkrety :) Legnica ktoś jeszcze ??
Monika monika :) Postaram się wpaść na chwilę
no i jest fajnie :)
znak zapytania
mam 2 zmianę, postaram się przyjechać.
To teraz jeszcze konkret godzina 19?? Pasuje?
bede :) ew pytanie czy gdzies nei ma parkingu sporego w cieniu :)
No to wypowiadać się - 19 pasuje ?? Konkrety proszę żebym sam nie stał pod tesco
A Teddy to z Toba spotkałem sie wczoraj na Orlenie;) Dzisiaj bede w Lubinie tylko na chwile,wiec ze spotkania odpadam.