No to na tą chwile trzy osoby... A kolega z Bielowic się nie wybiera???
Printable View
No to na tą chwile trzy osoby... A kolega z Bielowic się nie wybiera???
Ja nie obiecuję nic ale kto wie...
Ja również potwierdzam.
Będę wracał z Rzeszowa i nie wiem czy się wyrobię, postaram się.
2.4 da rade!
Labomb zmienił auto czy mi się popierdzieliło??? Dałbym sobie głowe odciąć że jego 156 była czarna...
Mi niestety wypadł Kraków jutro, jeżeli się wyrobie do 18 to będę .
z tego co mi wiadomo zawsze była srebrna, zapytam lakiernika :PCytat:
Labomb zmienił auto czy mi się popierdzieliło??? Dałbym sobie głowe odciąć że jego 156 była czarna...
Sorki że tak w ostatniej chwili ale dzisiaj nie dam rady-niezapowiedziana wizyta rodzinna i nie dam rady się wyrwać.
szkoda...czyli jeśli dobrze liczę to na chwilę obecną są 3 potwierdzone osoby:)
No ja będę napewno.
parking tesco podziemny? jak co to migać światłami bo ja ślepy;)
No ja również się wybieram.
ok to do zobaczenia o 18 na miejscu
Witam panowie sa jakies spotkania na Sączu fanów Belli
Właśnie dzisiaj ma być o 18tej. Czytaj wyżej. :)
Szkoda bo własnie jestem w Francji a koło świąt się cos nie urodzi?
Nigdy nie wiadomo. :) Dla mnie to już jest koło świąt. :)
A dla mnie bedzie jak przyjade do kraju:)
spot się odbył, kto nie był niech żałuje:) Dzięki Panowie za obecność i oby z każdym następnym razem frekwencja rosła;)
Ja również dziękuje było świetnie, ostatnio były 4 auta teraz 4 jak by byli ci co ostatnio to jest 7 aut, a więc sporo. Po świętach trzeba zorganizować coś znowu, w miarę każdy będzie w domu to z 10 aut się może uzbiera:-)
Trzeba dodać że spot był wyjątkowy: cztery sedany , trzy silniki na PB , same nowe twarze , no i pierwszy raz nas ochrona przegoniła z parkingu! A no i profesjonalna sesja fotograficzna była! Zdecydowaliśmy z chłopakami że trzeba się jeszcze spotkać w tym roku, po świętach a przed sylwestrem chociaż jak teraz patrze na kalendarz to mi się wydaje że nic z tego bo musiało by to być w tygodniu... Ale tak czy siak ogłaszam pełną mobilizacje i na następnym spocie ma być minimum 10 Belli!!!
Czy taka profesjonalna to ja nie wiem. Statywu brakło i wcale szału nie ma ale jak się popracuje to będzie może coś z tego. :)
My jeszcze z kolegą Gregory 156 mieliśmy po spocie mały teścik. :) Z cyklu "testujemy jak to lata" :)
No właśnie miałem zapytać jak poszły testy.
Chcecie przerobione czy oryginały? Zdjęć jest 90 mega więc mogę np to wstawić na serwer i wyślę wam linka do pobrania.
No co tu dużo gadać alfy wymiatają, bardzo przyjemnie się alfą kolegi jechało;)
Kolegi również ale wydech daje ostro. Muzyki nie posłucha bez zakłóceń. :)
Dokładnie ale wole dźwięk silnika i wydechu słuchać, a nie muzyki:)
również oryginały:) ciekawy jestem jak wyszły:) laska kupiłeś wkońcu mleko:)?
też Cie szukałem wzrokiem i nic:) jechałem cały czas prosto aż do nawojowskiej:) heh lada chwila zamówie znaczek:P
Posłałem na pw linka. Jak mówiłem szału nie ma bo pan fotograf amator i nie zabrał statywu. Ale dowody są. Jak coś obrobię to można galeryjkę wstawić.
wielkie dzięki za zdjęcia moonraker3 właśnie pobieram
ja już oglądnełem:) super wyszły! trzeba pamiętać że już ciemno było, nawet na niektórych uaktywniła Ci się funkcja taka jaką laska posiada w aparacie:)heh
Tylko że na laski nie działa przeważnie ale za to widać jego ładny znaczek. :)