Jeszcze troche czasu jest ale tak pewnie pozostanie ;)
Printable View
Jeszcze troche czasu jest ale tak pewnie pozostanie ;)
Witam, serdecznie. Żory pozdrawiają :)
Mam jedno pytanie znacie jakiegos fachowca z okolicy co ogarnia jtsy? Dokladnie chodzi mi o 2.2.
Chcialbym, zeby jakis fachowiec przetrzepal mi samochod przed zakupem.
Na pierwsza mysl mi przychodzi cinsoft-gliwice ale on jest bardziej od chiptuningu.
polecam użytkownika QBA ale on z Czestochowy niestety :)
Szukam jakiegoś mechanika w okolicach Wodzisławia/Rybnika, macie coś dobrego, chodzi mi też o elektronike bo auto słabo na benzynie chodzi.
Darek z Będzina
Byłem u Darka parę razy ale teraz niema czasu.
Jakoś temat majowego rekordu ucichł, dużo osób jedzie z naszego regionu? Jesteście już zarejestrowani?
Ja jadę, nie wiem jak reszta ode mnie
Ja też
Jak naprawie auto do tego czasu to tez oczywiscie jade:P A skad zbiorka to juz obojetnie.
To o której zbiórka pod mc na wyjazd do gliwic.
Ile osób rusza z jastrzębia??
5 rano ?
Jedziesz z nami ? :)
http://www.forum.alfaholicy.org/grou...l#gmessage2166
A jak wy Pany z Rybnika i Wodzisławia?
Majster a co tam u Ciebie ?
My spotykamy się z Opolem przy A4 w Gliwicach i lecimy dalej na Centrum Handlowe.
Na którą się tam spotykamy?
Na centrum handlowym?
ja też jade. niby na stronce ze od 7 tam sie zbieraja nie wiem na 8 od MC i wyjazd tak by przed 9 byc na miejscu. Jeśli chcecie to moge poprowadzić Was bo śmigam tam częśto.(Żona z Gliwic) :)
Panowie kto jedzie z jastrzebia na 1 Maja? :) z checia bym sie przybral hehe
kolego przecież o tym piszemy... ze pod MC zbiórka tylko godzina która Wam pasuje?
Witam panowie wybieram sie dzisiaj zobaczyc samochód w Jastrzębiu czy ktos dysponuje czasem i checia wspomóc oględziny pojazdu? Auto stoi na ulicy pszczynskiej
Chcialem ogladac w niedziele ale jak cos moge podjechac w tygodniu dostosuje sie
o 8 pasuje Rysiu :)
Ja może nie bezpośrednio z waszych okolic ale jeśli mogę to też chętnie się z wami zbiorę :) tylko czy bycie tam na 9 to nie za późno ?? aut ma być masa a rejestracja tylko od 7:30 do 10:00 :) jak większość przyjedzie koło 8:30 albo ( to korek będzie ogromny :) biorąc pod uwagę że ma być 1500 aut zarejestrowanych.
Jeśli jesteś zarejestrowany to podajesz imię nazwisko i wjedziesz.
To ok spotkamy się o 8 00 wyjazd 8 15 .
no i fajnie :)
Jeszcze ktoś jedzie oprucz Jakuba ???
Moja Żona :D
Moja też:)
Pany mom 166 2,5V6 na detale jakby który chcioł :)
Temat coś umarł ale może ktoś zagląda..
Wiecie może gdzie w okolicy wywalają programowo EGR?
Sent from my DG350 using Tapatalk
Znam, liczyłem ze coś bliżej się znajdzie.. Chodzi tylko o EGR. przynajmniej na razie.
Sent from my DG350 using Tapatalk
Są jeszcze jakieś cykliczne spotkania alfistów w okolicach Rybnika / Raciborza? :)
Bywają :)
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
Ja już tyle razy się wybierałem na jakiegoś spota i nigdy nie miałem czasu (praca w delegacji), a teraz jak mam czas to nie mam auta:/