-
Ale mimo wszystko polecam frajda mega, podeślę Ci na priv jak wygląda certyfikat ;-)
-
Fajny pomysł z tą matą :) i myślę że kilka osób odłożyło by sumkę na takie szkolenie. U mnie w firmie kierowcy osobówek szkolą się w szkole Kuchara w Lipcach, a autobusiarze w niemieckim Templinie razem z niemieckim BORem :) Jednostkowo temat drogi ale zakładając wzrost zainteresowania zlotem (progres mamy co roku) to zakładając 20-25 Alf możemy założyć 8-10 zainteresowanych. Jeżeli KaaCu tam "grabił liście" to telefon w łapkę i w poniedziałek będziemy znali wstępne koszta :) Można ew. zapytać o opcję bez kateringu itp.
KaaCu do dzieła :) tym samym staniesz się współorganizatorem zlotu a to już zobowiązuje! Będziesz musiał zacząć się zachowywać i trzymać poziom przez cały zlot ;)
-
Zachowuje się cały czas, jedni mają tolerancję taka, drudzy taka - opinia innych mnie nie interesuje bo nic nie zrobiłem ;-) wracając do płyty.. Zadzwonię tam jutro i zobaczymy co zaproponują ;-)
-
-
Jeśli chodzi o płytę poślizgowa, o której wspominałem wyżej do dnia dzisiejszego nie dostałem odpowiedzi także jak dostanę coś na maila to podam jeśli nie, pojadę osobiście ;-)
-
2 załącznik(i)
....przeglądając forum trafiłem na ten temat i okazało się, że rok temu w Biskupinie parkowaliśmy na tym samym parkingu :)
Załącznik 197230 Załącznik 197231
pozdr.,
t.
-
Widzielismy...nawet byl wsrod nas byly uzytkownik barchetty :)
-
Faktycznie, pamiętam te Barchetty :)
-