Pewnie będzie w komplecie:)
Printable View
Pewnie będzie w komplecie:)
U mnie paczka na miejscu :)
Na chwilę obecną mam sporo roboty na budowie, więc montaż mi się opóźni, ale jakby ktoś montował, niech napisze czy trzeba stosować przekaźniki (w instrukcji jest o nich napisane)
Do mnie paczuszka też dotarła, ale montował będę dopiero pewnie w weekend majowy
Paczuszka dotarła. Poszło szybko i sprawnie. Montaż w weekend jak dobrze pójdzie.
To kto pierwszy założy proszę o instrukcję, gdzie szukać plusa po zapłonie :) I pomysły, gdzie umieścić przetwornice.
Przelew i maile wysłane:)
Paczka dotarła, ale zamiast faktury jest paragon :/
Światełka doszły :D. Wielkie dzięki Nazar za ogarnięcie tematu.
PS ciekawe co instrukcja ma na myśli " w niektórych nowszych samochodach wymagane jest zastosowanie dodatkowych dwóch przekaźników"
Moim zdaniem u Nas to chyba będzie zbędne, ale niech wypowie się kolega emisieq81.
już kolega wkamil także na prv mi o tym pisał, na 100% nic nie było dokładane to wiem na pewno !! Żadnego migania nie ma itp !
Chyba 9iątka nie jest już jako niektóry nowszy samochód :) Dziś prawdopodobnie podjedzie do mnie mój mechanik (co je montował) wieczorem by gadać sprawę wyjazdu na Gliwice :) więc zapytam go gdzie się wpinał itp :)
Na moje oko jak patrzyłem, to wpięcie jest w skrzynkę bezpieczników oraz do lewej lampy(od strony kierowcy)ale wszystko tak zrobione że kable w "peszlach czy jak to się tam nazywa, więc nie będę wyciągał by dotrzeć "po sznurku do kłębka", poczekam co mi powie i Wam napiszę :)
kolego paw2x ja przetwornice spiąłem razem z naddatkiem kabli opaską zaciskową( praktycznie do Duolight'a) także po przykręceniu lampy, leży zaraz za nią, nic nie widać , nic nie lata itp, a kabel z jednej do drugiej lamy idzie w tej dolnej krawędzi w zderzaku, pasuje idealnie ;)
pozdrawiam