To daj znać czy poszło, ja już próbowałem kilka razy, ściągałem pliki chyba ze 4 razy. Pendrive ten sam co zawsze, sformatowany jak zawsze i nie idzie. Na razie nie dzwonię do FCA, czekam na info, czy to błąd u wszystkich czy tylko u mnie.
Printable View
To daj znać czy poszło, ja już próbowałem kilka razy, ściągałem pliki chyba ze 4 razy. Pendrive ten sam co zawsze, sformatowany jak zawsze i nie idzie. Na razie nie dzwonię do FCA, czekam na info, czy to błąd u wszystkich czy tylko u mnie.
przecież błąd jest u wszystkich na alfaowner to samo. myślałem że czekamy na poprawkę która zapewne objawi sie tym że plik licencji zyska rozszerzenie .dct oraz numer w nazwie się zmieni na inny (taki byl przy poprzedniej wersji)
Myślałem, że już coś poprawili bo raz strona jest a raz znika.
teraz są już pliki z rozszerzeniem DCT, co prawda ten sam chyba numer w nazwie pliku (pewnie nie ma znaczenia choć może sugerować że nie jest aktualna licencja). próbował ktoś
Przy poprzedniej aktualizacji numer licencji też był "starszy"
Tak na szybko zamieniłem dotychczas dostępny plik z licencją na pendrivie na ten nowy DCT i spróbowałem. Dalej lipa. Teraz ściągam wszystko od początku, zobaczymy.
zrób quick format pendrive minimum przed wgraniem plików
Już zrobiłem, się ściąga, jeszcze chwilka. Chyba dobrze pamiętam że NTFS?
ntfs lub exfat