Napisał
karlos91
Witam wszystkich (pierwszy wpis na forum) Przymierzam sie do zakupu nowej Giulii w 2025. Myslalem o BMW M340 Touring, ktore w 100% odpowiadalo by potrzeba, ale jakos ciagnie do tego "zlego" wloskiego :) Przejrzalem forum, ale nie znalazlem inormacji/watku dotyczacego nowych samochodow, sledzenia zmian w produkcji.
W konfiguratorze pojawila sie juz nowa wersja limitowana "Intensa", ale wciaz brak cennika MY25. Czy ktos z Was wie kiedy mozna sie spodziewac i co sie zmieni w autach MY25? Pytam o drobne rzeczy: np. porty USB-C czy bezprzewodowy Apple Car Play? Na poprawe jakosci kamery cofania nie licze :) Przynajmniej jest klimat vintage.
Jeszcze nie wiem jakim cudem zawioze rowery Giulia do Wloch, ale bedzie trzeba sie chyba przemeczyc, pewnie na dachu.
Czy jest ktos kto jezdzi 30-35 tys. km/rocznie i podpowie na co sie szykowac w dluzszej perspektywie? Multiair do wymiany po 3-4 latach i akumulator - na to jestem gotowy po przejrzeniu forum. A jak pozostale elementy wytrzymuja? W BMW mam 120 tys. km zrobione w 4 lata i wciaz oryginalne hamulce. Przyszle auto planuje kupic na 4-5 lat, a moze zostac i dluzej jesli BMW nie pokaze nic ciekawszego do 2030.