No ale tempomat niby w standardzie w wersji Business to skąd cena pakietu 9800?
Printable View
Tak zauważyłem, że w tej wersji nie ma większej logiki odnośnie tego pakietu i ceny ale niewykluczone, że w ostatecznym konfiguratorze po dodaniu tego pakietu cena zostanie pomniejszona o wartość adaptacyjnego tempomatu.
Tak dla wiadomości - z konfiguracji kolorystycznej wynika brak czerwonych tapicerek dla kolorów niebieskich i zielonego.
Co sądzicie o alarmie fabrycznym? Warto dopłacać 2200 zł czy zbędny gadżet?
Przy leasingu alarm chyba trzeba brać innego wyjścia nie ma :)
Widziałem dzisiaj w okolicach czeskiego Brna 2 lory na bielskich numerach z Julietami i białymi Stelvio Veloce jak mniemam po lifcie, bo miały polakierowane listwy nadkoli.
Nie trzeba jeśli auto nie przekroczy 150 tys
- - - Updated - - -
T oznacza standardowe wyposażenie.
- - - Updated - - -
Nie rozumiem z kim wy macie doczynienia. Mój dealer dał ofertę i rabat ale czeka jeszcze bo może będzie mniejsza cena i większy rabat.
A Twój dealer to który?
Polecicie coś w Gdańsku? Jak na razie widzę, że dobre oferty mają w Bydgoszczy (na nowe roczniki)
jestem z gdańska i kupowałem w Bydgoszczy
Pytanko takie mam odnośnie nawigacji 9YP zgodnie z katalogiem, dlaczego to jest tak pieruńsko drogie ? Czy dobrze rozumię że jest to sama wbudowana nawigacja czy w tym pakiecie są jeszcze jakieś inne funkcje związne z systemem infotainment ? Jeśli to sama nawigacja to cena wydaje mi się być kosmiczna.