gDZIES W OGLOSZENIACH DWA DNI TEMU WIDZIALEM SKRZYNIE ZA 50 ALBO 700 EURO
POSZPERAJ TROCHE MOZE COS ZNAJDZIESZ
Printable View
Znalazlem za 80ojro. Juz dzwonilem do goscia i umowilem sie na jutro. Wiem, ze mozna znalezc taniej, ale:
1. Nie bede jechal 300km po skrzynie, a ta mam dosc blisko
2. Skrzynia od 1,6 ma inne przelozenia niz 1,8 i 2,0, a przewaznie w ogloszeniach maja te od 1,6
Bialo Czarna sprzedana :):):)
Gosciu jak ja zobaczyl to nawet ceny nie targowal
Jeszcze dzien lub dwa roboty i `04 bedzie smigac ;)
masz jakies fotki? :P znajomy jest mechanikiem. Grzebie glownie w powypadkowych ;) i wiem ze wycenia na miejscu naprawe :P
ciekawostka... :) alfa 06 ;D a moze 9...
http://www.carzone.ie/search/Alfa-Ro...t?channel=CARS
Jony jak tam zakup nowej alfy? ;)
Ja chyba odpadam jezeli chodzi o zlot 5 Luty (?) bo bede w Polsce... mamy jeszcze sporo do zalatwienia przed slubem ;)
Gdyby ktoś poszukiwał skór do 166 (2001), albo 156 (2000) to są w Kilkenny na szrocie. Gościu krzyczy 150€ za sztukę.
Załącznik 44072Załącznik 44073Załącznik 44074Załącznik 44075Załącznik 44076
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Jony jak chcesz to możemy się wymienic autami ;) Ja tą Bellą jeżdżę ostatnie 1,5 miesiąca, a potem oddaje ją za free siostry facetowi. On specjalnie alfy nie chce, ale za darmo weźmie ;). Zresztą i tak pewnie sprzeda to za grosze. Dlatego bez różnicy co mu oddam, a mi już dynda czym te ostatnie parę tygodni polatam, do tego na 95% wiosną spadam do PL.
Zdjęcia masz w profilu, jak jesteś zainteresowany to ci wyślę na PW co zostało zrobione. Do wymiany któraś sonda i jakiś simering , wypadało by już wymienic olej. Wszystkie najważniejsze rzeczy zostały zrobione przez ostatnie dwa lata.
W Auto władowałem ponad 2000€, dlaczego taka decyzja o podmiance? Napisze ci na PW jak będziesz zainteresowany, albo poczytaj wcześniejsze moje posty w tym temacie PZD
Sprzedac raczej nie chcę, bo muszę czymś latac jeszcze przez te parę tygodni. Nowego auta nie kupię, bo będę musiał w nie ładowac, nawet jeśli groszę, ale zawsze. Na parę tygodni mija się z celem.
Dlatego na wymianę mógł bym się skusic, a ze sprzedażą to nie za bardzo mi to na rękę ;)