-
Siemka koledzy mam pytanko do Was bo Wy z tamtych regionów w które ja uderzam na majówke nieorientujecie sie czasem ma być coś takiego jak zlot starych samochodów w Ciężkowicach tylko ciężko jakieś info znaleść jakbyście coś wiedzieli i podrzucili tutaj byłbym wdzięczny :)
-
-
niewiem jak Ty to zrobiłes bo ja szukałem i nic kompletnie nie znalazłem :D ale wielkie dzięki a że sie tak zapytam jeszcze wybiera sie ktoś na to ??
-
Mariusz o której w niedzielę jest to poświęcenie samochodów?:D
-
Koledzy, ja na to poświęcenie samochodów do Tuchowa nie dam rady i to nie chodzi bynajmniej o różny stopień przepadania za kościołem, o którym wspomina dsm. Po prostu wyjeżdżam z żoną na część długiego weekendu. Mam jednak przy okazji pytanie trochę z innej beczki: czy ktoś może mi w Tarnowie polecić jakiś solidny zakład, który się zajmuje serwisowaniem klimatyzacji ? Odnoszę wrażenie, że mam po zimie trochę za mało czynnika w układzie. Wiem, że w każdym aucie tego czynnika powinna być w układzie określona ilość, bo jak jest za mało/za dużo to klima nie działa tak jak powinna. W związku z tym chciałbym pojechać do sprawdzenia układu, ale raczej do jakiegoś porządnego warsztatu.
-
Michal przeprszam ze nie odpisalem w trminie ale bylem zajety a widzialem ze wiekszego zainteresowania nie bylo wiec sobie dalem spokoj. To moze zaczniemy nastepny zjazd organizowac??
---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:04 ----------
Maciek mam nadzieje ze wiadmosc doszla
-
Okej nic się nie stało,ja tak pytałem bo gdyby to było popołudniu to bym był chętny bo do 15 pracowałem:/ Hmm no ja jestem jak najbardziej na tak:) tylko kiedy? hm
-
Koledzy, a ja mam takie pytanie wstępne: Co byście powiedzieli żeby się może jakoś w czerwcu albo w lipcu zorganizować i zrobić jakiś porządny spot, ale nie na parkingu pod supermarketem, ale np. gdzieś w plenerze, grilla zrobić, popołudnie razem spędzić, posiedzieć, pogadać, gdzieś pojechać razem w konwoju :) To na razie taka moja luźna propozycja żeby wybadać grunt :) Oczywiście termin trzeba byłoby uzgodnić dużo wcześniej żeby jak najwięcej osób się zjawiło. Można byłoby też z kolegami z zachodniego podkarpacia pogadać, może by się przyłączyli ? Co Wy na to ?
-
Hm jak dla mnie bomba:) Mariusz taki solidny spot by się przydał, tylko jest problem w tym gdzie?
-
No to właśnie dlatego napisałem, żeby to sobie wszystko na spokojnie omówić.