Jeszcze nie ma żadnych informacji na ten temat ... czekamy cierpliwie
Printable View
Jeszcze nie ma żadnych informacji na ten temat ... czekamy cierpliwie
Aktualne promocje obowiązują do 30.11.2011 Od 1.12 ruszy wyprzedaż rocznika
http://www.alfaromeopress.pl/press/article/1189 - zniżki na Mito i Giuliettę.
PS - przy okazji chciałbym się przywitać jako nowy użytkownik :).
Mam pytanie mierzył ktoś lub wie jaki jest prześwit w Giuliettcie?
Proszę o poradę czy kupować teraz AR Giuliettę z upustem 20% z 2010 czy jednak poczekać na początek grudnia i liczyć na podobny upust na modele z 2011?
Czy jest znaczna różnica podczas korzystania z HI FI Bose w porównaniu do standardowo montowanego?
Co do upustu to każdy musi zdecydowac sam.... Jest różnica pomiedzy Bose, a standardowym nagłośnieniem
BOSE i sub duzo zmieniaja, pytanie tylko czy jest Ci to potrzebne...w moim przypadku po odsluchaniu standardowego radia odpuscilem BOSE. Standard gra niezle przy poziomie glosnosci i muzyce jakiej slucham, a raczej wole te pieniadze wpakowac po okresie gwarancyjnym w Alpine.
Ja akurat BOSE odpuściłem (do audio-buków czy radia) poziom standardowy jest aż za dobry :) Jeśli chodzi o słuchanie muzyki to może ja mam coś z uszami - ale w salonie nie odczułem aż takiej różnicy by wydać 4500 :)
Witajcie!
Niebawem stane sie kolejnym uzytkownikiem pieknej Giulietty, w zw. z czym chcialbym sie przywitac i pozdrowic Was wszystkich.
Nowa pieknosc pojawi sie na ulicach Wa-wy jakos na przelomie roku.
Nie zdecydowalem sie jeszcze co do koloru Julii - nie wiem czy bedzie ona biala, czy moze Nero Etna? Czy fotele beda typowe dla pakietu Sport1, czy moze czerwone, skorzane oraz zastanawiam sie nad przeszklonym dachem. W bialym autku szklany dach wyglada pieknie, w czarnym natomiast staje sie niezauwazalny.
Z kolei szklany dach zmniejsza nam przestrzen nad glowa, co w przypadku podrozujacych z tylu zaczyna miec znaczenie.
W zwiazku z moimi dylematami poprosze Was o opinie dot. trwalosci lakieru bialego pastelowego vs. nero etna, oraz o trwalosc czerwonych juliowych skor.
Czy w przypadku szklanego dachu jest mozliwosc jazdy z antena do CB na magnes? Chyba nie bedzie miejsca prawda?
Zapewne wybiore auto z opcja trwalsza, a chcialbym poznac opinie tych, ktorzy randkuja z Julia juz dluzej.
Pieknie dziekuje i pozdrawiam!