Kontrolka to nie powinna się nigdy zapalać. To już jest krytycznie niskie ciśnienie.
Jak pokazuje 0 na wolnych obrotach to znaczy, że właśnie się zaciera. Zrób coś z tym albo będzie trup.
Printable View
Kontrolka to nie powinna się nigdy zapalać. To już jest krytycznie niskie ciśnienie.
Jak pokazuje 0 na wolnych obrotach to znaczy, że właśnie się zaciera. Zrób coś z tym albo będzie trup.
niemam chlodniczki zalozonej ale dzis juz rozbieram autko do wycagniecia silnika i bede robil remoncik :( a co jak sie zaciera ( zatrze ) mozna to uratowac czy zlom
W przypadku 12V wał idzie na złom bo jest nieszlifowalny że tak to ujmę:)
Panowie, ktoś zainteresowany kablami zapłonowymi Facet za ~200-250 zeta??
Jakie Twoje, o co kaman bo chyba o czymś nie wiem?? Arcziemu zanabyłem już jedne i szukam chętnych na więcej to przesyłka tańsza:)
Dawaj te kable bo są moje :D co Ty tam komuś pokątnie sprzedajesz ja potrzebuję kabli do V6 właśnie takich
Chcesz?? To przesyłka Wam już na dwóch pójdzie to będzie coś koło 235,- na głowę. Jeśli tak to zaraz dokupuję i napiszę niech wpakuje do jednej paki:)
Biorę na 100%
Świece byś wyczaił Championa RN7YC
Ok, to zamawiam:) Jak ktoś jeszcze to pisać tu albo priva, czas jest do jutra rana bo dziś Szwaby na pewno już nie wyślą:)