pozdrowienia dla ciemnej 159 sedan RDE z ramkami (pani w czarnych włosach) widziana dzisiaj na piłsudskiego w RZeszowie ok 9.40 oraz beżowa 159 RZ pod nowym światem 11.15 :)
Printable View
pozdrowienia dla ciemnej 159 sedan RDE z ramkami (pani w czarnych włosach) widziana dzisiaj na piłsudskiego w RZeszowie ok 9.40 oraz beżowa 159 RZ pod nowym światem 11.15 :)
ta RDE byla na felgach TI-wtedy najprawdopodobniej byla by to zona Raidera
Teraz jest zmasowana akcja odbierania praw jazdy za przekroczenie prędkości o 50 km/h w terenie zabudowanym. Byłoby szkoda.
http://motoryzacja.interia.pl/wiadom...ock=automotive
policja odbiera a Sady oddaja :)
Pozdrowienia dla ekipy z ciemnej 147 na klubowych ramkach mijanej dziś obok ZUSu
dzis w Zaczerniu w okolicy przejazdu kolejowego przed Auto Resem miedzy 14, a 14:30 widziane 2 alfy GT (czarna i srebrna) oraz dwie 159(czarna i srebrna) oraz czarna 166 na ramkach.Wszystkie jechaly w strone Rzeszowa
159 SW RZ z ramkami widziana dzisiaj przed 15 jak skręcała w lewo przed salonem Hondy przy wjeździe do Rzeszowa :)
Biała 4C widziana pół godziny temu na skrzyżowaniu w Pustyni:-P pozdrawiam
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Jarek jeszcze raz przejedziesz koło mnie na S19 4C z takim warkotem (ok 17:30) to zobaczysz :)
Aha bo zapomniałem pozdrowienia dla Ciebie... :D Pomachane było ale raczej nie zauważyłeś ;) bo byłem inkognito Peugotem Partnerem :D
Hundzflot7
Dzięki za pozdrowienia, jeśli na felgach Ti jak pisał czarny to faktycznie moja żona mnie w alfie można spotkać czasami w weekendy.
jak jechała to skąd mogę wiedzieć czy na felgach TI ? :D czarny sedan na ramkach RDE i z Panią w czarnych włosach za kółkiem to raczej tylko 1 :) w nd po zlocie tak samo widziałem tylko już przy wyjeździe w zawadzie na 4 ok. 19 tą samą :)
rosek11 widziany dzisiaj po 16 koło Polkusu w Przeworsku ( pomachałem Ci nieśmiało z zielonego BMW)
Wysłane z mojego Kiano Slim Tab 8 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam również spot chyba jednak dzisiaj to do następnego, bo ja nie dam rady.
Czarny to 166 czarne - jak brudne :D - to mogłem być ja. Widziałem 159 ale bez ramek w sedanie, to ty?
nie ja stalem na parkingu pod Solartime, gadalem przez tel. i tak akurat sobie przejechalo w miedzyczasie 5 alfiątek.Ta 166 wydawala sie byc czysta:D
pozdrowienia dla 156 SW z ramkami, który o 15.10 jechał koło stadionu resovii, czarna brera RJA na polibudzie przed 15 i pomachane-odmachane czarna 146 RZ :)
Czy to Hubert na Brzegowej dzisiaj?Pzdr
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
te a o mnie na Witosa juz zapomniales??
Toż machałem z wielką mocą
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla złotej 147 w Ropczycach koło Orzecha :D PS. Ładna wycieraczka szyby przedniej :D
Sporting widziany dzisiaj o 13 jak zajeżdżał do Auto - resu. Chyba nie na serwis?
A jeśli już to mam nadzieję że na przegląd ;)
Kto parkuje czarną 159 z ramkami Nad Przyrwą za Ideo? Widuję ją często wyjeżdżając z parkingu PGS, pozdrawiam kierownika :)
Siedze sobie tak na projektancie oparty o kosz na smieci, coz zacne miejsce, w oczekiwaniu na specjaliste co otworzy mi 146 (zatrzasniete jedyne kluczyki) i pierwsze slysze... Potem widze, pojawila sie biala bestia 4C, mialem sporo czasu aby sie przyjzec parkowala sobie grzecznie ;)
Teraz krotkie pytanie.
Chetny na wymiane granatowa 146 za biala 4C? ;D
Naklikane z GT-I5510
Pozdrowienia dla Agnieszki w czerwonym MiTo widzianej godzinę temu na Batalionów Chłopskich (jechałem kilka samochodów przed Tobą incognito, w czerwonej pandzie :P)
Pozdrowienia dla dwóch czarnych klubowych belli widzianych w okolicach lisiej góry: 156 SW na tablicach RZ (przy ul. Żeglarskiej) i 147 TI na tablicach RZE (parking WSK nad wisłokiem)
Robson nie jeździłeś przypadkiem w środę około 22 koło fraca przy Cichej? :D i pozdrowienia dla 156 SW RMI widzianej dzisiaj pod Rajem w Dębicy około 20 :)
To nie ja. W środę wieczorem byłem w domu.
Pozdrowienia dla Sportinga widzianego powstańców wwa od alfy gt na przystanku:)
Widziałem i pozdrawiam :)
pozdrawiam wlascicielke ciemnej 147 chyba na ramkach mijanej wczoraj przed 13 na powstancow w rejonie tesco