Przyjedz do Krakowa w środę :)
Printable View
Przyjedz do Krakowa w środę :)
PiterRa i tak nie bedzie :P
odezwała się ligaretka której i tak nie było :P
Nie mam auta od 2 miesiecy wiec co mam paczeć na inne alfy.... :/
będzie dzisiaj ktos z kompem i kabulkiem? :)
Ja bede. Kto jeszcze bedzie?
Wystukane z komórki :D
Siema, bydzie kto dziś? :)
--
Wyskrobane breszką w asfalcie.
Witam, coś tu cicho się zrobiło :)
Ktoś byłby chętny pościgać się na torze gokartami w środę przed spotem?
http://krakow.power-max.pl/
Będzie ktoś może z kablem do 159?
moze krisskross czy jakos tak, brzydki w kazdym razie ze szok.
Byliśmy tydzien temu z ayemem. Tor jest wpyte. Najlepszy po jakim latalem w krakowie. Jezdzilismy 15 min a wybawilem sie jak na fabrycznej przy 40... Jedyny mankament to cena. 70 zl za kwadrans to lekka przesada.
Niestety w tym tygodniu odpadam ale za dwa mozemy się ustawić. Myślę ze ayem tez sie skusi :) a jak nie to go namowimy :P
Parking +1 jest zamkniety. Jak bedzie brzydko to rozumiem ze kryty na poziomie zero gdzies po prawej stronie
Wystukane z komórki :D
myślałem że zawitam na mojego pierwszego spocika ale Alfiszon sie jeszcze szykuje po zakupie :)
Wybiera się ktośna KKN dziś ?
Kto dziś przybędzie w tą piękną, upalną pogodę? :D
Ja będę :)
ja odpadam, w pracy siedze ale jutro na rybitwy o 22 moge jechać :D bo raczej dziś do 22 nikt nie wysiedzi :D
Nie wiadomo :D Urwij sie wcześniej :P
Niet. W pracy do 22 siedziałem. w ten też nie będzie mnie nie w czw na rybitwach ale na cyklicznych będe i może na kkn ;]
swoja drogą jakie paskudy będą jutro ?
Ktos z Was tez kiedys w ciagu jednego dnia podrozowal na lawecie 2 razy? I to nie Alfa a dwoma innymi samochodami?
peżooo partner ?
Peżoo wyjechal 10km za bramki w balicach :) potem przesiadka na niemieckie cudo - Mercedes Sprinter - tu juz udalo sie przejechac 400km - potem pompa rzygla paliwem po calej komorze. I znow laweta. W koncu na miejsce dojechalem honda.
czerwone peżooo ? btw kto sie wstepnie pisze na srode ?
Kto jutro będzie?
... może na chwilę
Jo :)
ale gdzie??? o ktorej itp??
to podajcie godzne i w ktorym miejscu pod realem
jesli nic nie wypadnie mi to zjawie sie :P