Ja jestem zainteresowany, tylko jak się za to zabrać?:-)
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja jestem zainteresowany, tylko jak się za to zabrać?:-)
ja u siebie zrywałem stary a nowy wkleiłem na silikon ;) ale można tez na ten stary nakleić ;)
Kumam. A te znaczki co masz to z jakiego materiału są wykonane?
są metalowe i z drugiej strony jest taśma 3M zeby przykleić do starego znaczka ;)
Lipy nie będzie tzn będzie to się trzymac ?
I jak jest z dystansem między Starym a Nowym czy nie będzie widać ze jest doklejony
Okej. pytanie tylko czy mój stary znaczek jest na pewno na klej czy moze wkreta tam jskiegos nie urwe :-)
podwadzasz i zrywasz tylko blaszkę ,odwagi po pierwszym razie będziesz już fachowcem;)Załącznik 188005
Spoko:-) dzieki
W takim razie Seba zamawiam dwa jak możemy się ustawić?
Podjedz jutro do intercarsu ok południa.
Nie dam rady pracuje od 9 do 17
ja jutro pracuje do 18 jak coś ;)
Oks
Dzisiaj ok 11:40 naprzeciwko Tayger'u widziana czarna 166 na tablicach WGS.... jakbym wiedział, że właściciel tak szybko przybędzie do auta to bym zagadał ;)
Moja czarna 164 stała kilka aut dalej.
Co do emblematów to muszę się wstrzymać jeszcze kilka dni bo pewnie od dziś będę potrzebował do kolejnej Alfy ;)
A tak odnośnie starych czasów to czy ktoś pamięta salon Fiata/Alfy z Rembielińskiego IT-POL ?
Przy sprzątaniu garażu znalazłem nową ramkę pod tablicę z napisami IT-POL Alfa Romeo na białym tle - prawdopodobnie stary prezent od wujka który tam pracował.
Około 16:00 w okolicach Gostynina widziałem piękną Alfę 164 V6 na numerach WGS.... kolor czarny rocznik 95-96 - ktokolwiek coś wie o tym aucie proszę o kontakt.
Na tej samej drodze chwilę później widziałem 166 kolor bordo numery WGS....
OGŁOSZENIA PARAFIALNE
Jako że 13 marca w Jarocinie odbędzie się charytatywny spot Alfy Romeo wychodzę z zapytaniem czy znajdą się chętni na wyjazd.
Akcja organizowana jest wspólnie z fundacją Ogród Marzeń, na spocie odbędzie się zbiórka plastikowych nakrętek które zostaną przekazane fundacji a oni z kolei będą mieli dzięki owym nakrętkom hajsy na pomóc dzieciakom. Można też przekazać różne przedmioty na aukcję z której dochód również idzie na rzecz fundacji.
Dla fejsbukowych więcej info tutaj: https://www.facebook.com/events/214652652203709/
Jak macie jakieś pytania zadawajcie je w tym temacie, Moniq chętnie odpowie ;D
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1750400
Załącznik 188442
Ja mam zapytanie, gdzie jest Jarocin?
O jasny ch..
Panowie, pomożecie troszeczkę? https://www.facebook.com/AlfaRomeoGo...type=3&theater
A ja patrzę czyje to takie brzydkie zdjęcie [emoji13]
To już wiesz...
Nie no żartuje [emoji6] Będzie lajk [emoji13]
Nowy znaczek na Belli ☺
Załącznik 188586
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Jednak byłeś pierwszy :P mi się nie chciało dłubać :P
Mi Rudy założył bo mi też się nie chciało ;) a dziś spryski pewnie założę od octavi 2 i będę miał mgiełkę ;)
Miałem w 156, jakiejś rewelacji zbytniej nie było, ale ogolnie lepiej niż roz...ne ori ze 156 :) Ja czekam na starego kompa i pożądek z ksenonem wreszcie zrobie. A w zasadzie to chyba też rudego odwiedzę w przyszłym tygodniu :D
Ma ktoś w okolicach Płock 3-4 felgi 5x98 z oponami?
Nawet na chwilę bo potrzebuje do załadowania 164 V6 na lawetę.
No na chwile to powinienem miec jakies stalowki
Jakaś cisza tu ;)
To może ja coś wstawię ;)
Załącznik 189608
Czemu bez?:blink:
Pewnie montuje lambo doors :-)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
To i ja coś wrzucę Załącznik 189612
Montuje przezroczyste drzwi, żeby paski było widać :-D
Załącznik 189613Załącznik 189614
Juniorek to mi się podoba:P, a jak gada ,nagrałeś coś?:D
Gada jak nie diesel :-) na fb wrzuciłem filmik. Ale i tak nie oddaje tego jak jedziesz. Od 2 tyś obrotów pięknie gada