Dzięki wszystkim za miłą atmosferę i fajnie spędzony czas :D
A koleżanka faktycznie chyba z mniejszością trafiła na "drugą stronę" :P
Trza było jechać za nami w "górę", a nie prosto ;)
Dzięki wszystkim za miłą atmosferę i fajnie spędzony czas :D
A koleżanka faktycznie chyba z mniejszością trafiła na "drugą stronę" :P
Trza było jechać za nami w "górę", a nie prosto ;)
To żałujcie ,że was dzisiaj nie było na spocie fejsbukowym . Zajefajna atmosfera, gril , frekwencja dopisała bo z 15-20 aut było. Była 1/4 Mito vs. 159:) 159 bez szans. Kurde dawno się tak nie posmiałem i zagadałem. Z alfaholików to były 3-4 auta ,reszta z fanpage'a , zajebisci ludzie. Normalnie zakładam fejs zbuka jak taka zgrana ekipa jest. Na biedronce umówiłem się z ebolem a chyba z 7 fur tam przyjechało. Oj żałujta ci co nie
byli.
Wysłane z mojego onetouch EVO7 przy użyciu Tapatalka
oj jak żałuje ;)
Kilka fotek dla tych co nie przyjechali w piątek:Phttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=142816&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=142817&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=142818&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=142819&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=142820&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=142821&stc=1 A to jest jeno pierwszy plan bo reszta się nie zmiesciła na trawniku i stali obok na parkingu i za nami :)
Spocik był super :)
Z resztą, widać na zdjęciach.
Spocik był super :)
Z resztą, widać na zdjęciach.
I tak powinno być zawsze :) Ludziska zajefajni i liczna frekwencja !! :D
Fotki rewelka :) Proszę o dodawanie kolejnych :P być może na którymś się załapie, bo stałam prawie na samym końcu ;)
Dodano po 14 minutes:
Czarna 147 :) po małych przejściach :(
spot był pierwsza klasa :) nastepny spot na centrum europa w gliwicach 19.09 bydzie jeszcze lepsiejszy :P
mysla ze bedzie wiekszy rozgłos, a i moze ekipa czwartkowa tez sie dołączy, pra? :)
...dalej nie dotarło, że to temat o całkiem innych spotkaniach i wszystko poza to tylko robienie śmietnika? :D
Kto w ten czwartek "wpada"? ;)
Jak widac nikt nie umie zalozyc nowego tematu o zajebistych piatkowych spotach grupy fb oberszlizen ( czy jak to tam )
:p
Jo bych napisol ale jo jes Zagłębiak to sie za uja nie lapia do ty grupy nawet jak bych miol fb :D
A więc żeby nie "zaśmiecać" tego tematu zapraszam na :
http://www.forum.alfaholicy.org/slas...ml#post1484400 :D
Prosic zeby byc we grupie ober?
Never :cool:
jeszcze Bociek przidziesz po sucho sznita :P
Jo ino z tustym
A jest może cień szansy by koleżanki i koledzy z czwartkowych spotów wpadli na kolejne piątkowe spotkanie które będzie miało miejsce 19.09 na parkingu EC w Gliwicach ? :)
Bo jak narazie to się tu ino wykłócają kto jak lubi :P
Ja się wybieram 19.09 na parking EC w Gliwicach. Pewnie tym razem będzie jeszcze więcej samochodów.
Betina przecież to nie ma znaczenia ;)
Przecież to nie jest tak, że na czwartkowe spoty jest ekipa taka i taka i koniec, a Wy macie inną....
Przecież tu i tu to Ci sami ludzie, tylko kto kiedy i gdzie ma ochotę i czas to jedzie :) Jak będzie czas to każdy kto jeździ w czwartek pojedzie sobie też i w piątek no i tak samo na odwrót :) Bo Ci z "oberschlesien" se ubzdurali chyba, że to są całkiem dwie inne ekipy :D
Przecież to są otwarte, organizowane spotkania, nic więcej, kto chce to przyjeżdża i tyle ;) Tak więc wszyscy Ci sami mogą być w czwartek na parkingu, a potem w piątek identyczna ekipa bo akurat Ci sami pojechali bo mieli czas :D
Inna kwestia to to, że zbyt duża liczba spotów to rozdzielenie na liczebność, bo każdemu się nie chce jeździć i czwartek i piątek. Jak gadaliśmy wcześniej to spot w piątek został zrobiony dlatego bo kolega wracał zza granicy i nie mógł czwartek (bo była gadka, że po co rozdzielać skoro jest czwartek). Chyba, że spocik z grilem itp (coś innego) to wtedy fajnie :)
No ale teraz widzę, że w piątek jest zwykłe parkingowe spotkanie tak jak w czwartek na 3 stawach czyli "klonowanie", a to skutkuje, że gdzieś zawsze ubędzie po autku bo już był w dzień poprzedni i mu się nie chce następnego :)
Żadne dwie ekipy ;) ja tego tak nie widzę.
Mnie na ten przykład nie zawsze w czwartek pasuje :(
A wtedy w piątek był grill i było smacznie :D
Ale zgodzę się z tym że każdy może przyjechać i nie mam nic przeciwko zagłebiakom :P
Niech wpada każdy jak ma tylko czas i chęci, czy to czwartek na 3stawach czy spoty piątkowe. Liczy się wspólna włoska pasja pod maska :D
Powiem najdelikatniej jak moge- dupcys chopie:P . Ja akurat nie przyjeżdżam w czwartki bo wiadomo ,że spoty są dość pózno i o ile dla "bezrobotnych" to nie problem tak ja wstaje do roboty o 4.40 więc ciężko mi siedzieć do 22 ( przynajmniej ) i w piątek po kilku godzinach snu wsiadać za kółko 18-kołowca . Pewnie wielu jest też podobnego podejscia ze względu na prace . W piątki jest luz bo moge i posiedzieć dłużej i się wyspać . I nikt tu nie dzieli ekipy . Poprostu ktoś pomyślał o tym o czym tu napisałem w tym poście i jak widać mam racje bo zjechała się liczna ekipa a to był pierwszy spocik . Jakby czwartkowe spoty pod GO SPortem były piątkowe:D to też myślę ,że ludzi było by więcej.
Dodano po 5 minutes:
PS. NA chwile obecną na 19.09 CE deklaruje się już 28 aut . Nie licze tych ,którzy rozważają możliwość przyjazdu . Więc fajnie by było jakby frekwencja dopisała tej sławnej - Kopcowej . Wracając do Kopca - wczoraj sprawdzałem -dalej zakaz wjazdu:(
a jo byda i we czwortek i we pjuntek, bo choć żech je prowodyrem akcji pjuntkowej to czwartku nie wyciepuja do hasioka :)
akurat mom te 2 dni wolne, fol bak ojftu to sie moga karnąć bele kaj, choby i we sobota obejrzeć co grupa pomorze odpierdalo :)
dejcie juz pokój, kozdy sie jedzie tam kaj chce i jak juz wczesniej padali tam kaj mo czas zajechac.
p.s.1 pod go szportym grilaa nie robicie :P
a ps.s2 jaaa! chcymy dostępu do morza, a może i do fjordów tysz bydymy chcieli i chuj :P
Nie tłumacz się, Ciebie po prostu nikt nie chce w czwartek widzieć :D :D :D Nie wymiguj się, że niby pracujesz czy coś :D :D :D
I tutaj sprzeciwu nie napiszesz bo pamiętaj, że: ""Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" :D :D :D
Wy chopy to gorsze żeście som jak przekupy na targowisku :P
Bo My się lubimy drażnić :D :D :D
Ok, kto jutro wpada? <bo chce wiedzieć czy będę sam> :D :D :D
Nikt się nie zgłasza to to pitola, w ciemno nie jada...bo jeszcze sam byda se kopał w głowa :D
<do za tydzień> :D
Będę na obu spotach z początkiem października ;)
Ciao! Dawno mnie nie było więc jutro tak poustawiałem sobie dzień że tylko polerka (to co było naprawiane) Alfy GT od Truchol i wieczorem na spota :D
To git :) Tyż byda bo jutro byda się nudził cały dzień :D
Wstępnie jutro raczej na podziemnym bo ma być ujowa pogoda :D
Ja wpadnę dzisiaj z lesiem. Mam nadzieje że będzie nas więcej niż dwóch.
Tak potwierdzam wreszcie też będę , razem z sickboyem
Kto dziś? :D
Jo byda bo się nudza :D
Ja wpadne, dawno maka nie jadlem.
Kupony jeszcze ważne, to idzie się nawpier..... za połowe ceny :D
A też bede
będziemy kurw...a
Jadymy z Lolem :p:cool:
Kto jutro ryzykuje, czy dojedzie na 3 stawy Alfą Romejro czy lawetą? :D
Ty ?
Bede :)