:) ramki mi sie odrazu zucily w oczenta:P a co to za naklejki chcesz robic:>?
Printable View
Zeby juz nie smiecic tego tematu to moge cie uspokoić - ze Julki napewno nie obkleje ;)
kto ma srebrna 147 i zjezdzal kolo 17 na kisielewskiego ??:)
Serdeczne pozdrowionka dla Kierownika ciemnej 147-ki wymijanej wielokrotnie na trasie do Katowic - rej SZ ! :cool: :cool: :cool:
pzdr dla ciemnej 156tki dosłownie z pół godzinki temu, która mnie wyprzedziła w lesie na drodze z kóz (p.s gdybym wiedziała wczesniej ze to AR to bym sie nie dała tak łatwo hehe:);) pozdrowionka:P
Ja pozdrawiam 147 po FL widzianą dzisiaj rano po 6 na drodze 88 w kierunku Gliwic. Wydaje mi się, że miała ramki (na pewno taka kolorystyka) :)
Pozdrawiam także kierowce z zeszłego tygodnia w Rudzie na Chebziu. Czarny 156 Sportwagon na ramkach. Kierowca z Rudy pierwszy zareagował.
Pozdrawiam kolegę z bordowej GTV. Ja dojeżdżałem do świateł, a kolega wyjeżdżał chyba z Media-Makrtu, ale mnie chyba nie zauważył. Trasa 79 Bytom-Katowice. Kolega poleciał w stronę Bytomia, a ja Katowic.
Nie wiem czy kolega jest na forum bo ramek w aucie nie widzialem, ale pozdrawiam kierownika czarnej GTV dzis kolo 12 na A4 z którym smigalem przez pewien kawalek do Katowic ;)
Pozdrawiam kierownika/kierowniczkę srebrnej oramkowanej AR166 widzianej dzisiaj na Andersa i Bystrzańskiej ok. 15. Stałem z tyłu na światłach.
ramki klubowe miales wiec tak mi sie zauwazylo ;) ja bylem za Toba 2 autka jakos ;)
Pozdro dla kierownika czernej 147 na STA dzisiaj ok 13 na Dworskiej w Bytomiu:)
Pozdrowienia dla kobielczaka widzianego dzis około10 na 3-go maja,łapki były. Ramki klubowe bedą pasowały do twojej czarnej GTV zaufaj:)
A ja pozdrawiam właściciela 156 z rameczkami stojącej koło kwiaciarni w Skawinie ;) jakąś godzinkę temu
pozdrawiam kierowniczkę alfy 147 nr KOS... możliwe że to była bella147mmm koło godziny 19 15 centru bielska :P
Ja mogę jedną oddać za symboliczne piwo :)
pozdrawiam gorąco naszego "wodzireja z ALFA CITY, którego pewnie nie ma na forum, czyli teścia SLAVIKA:), którego spotkałam dzis ok 13:00 jak dreptał sobie po centrum kóz_ja stałam na światłach alunią i densowałam w rytm muzyki hehe dlatego tez uśmiechy były, a i łapki sie pojawiły :):P
TOM82 tak to pewnie byłam ja, gdyz dzis wyjatkowo skonczyłam pracke o 19, a gdzie mnie widziałes ze ja Cie nie widziałam?:)pzd
k...wa, folksdojczem? i dziwisz się że Cię nie widziała*;)
hahaha czysta prawda na niemca to ja rzadko kiedy zwracam uwage, bardziej kręcą mnie włosi:):P ale pozdrawiam i nast razem ciśnij po gazie bo inaczej mnie nie dogonisz :P
Ja pozdrawiam kierowce czerwonego Sporwagona 156 wyjeżdżającego rano po 6 w Zabrzu na drogę 88 w kierunku Gliwic. Prawdopodobnie była na ramkach. Widzę, że alfiści lubią drogę 88 ;)
Wiesz jak by moja alfinka to bym dogonił ale jak zwykle jest kapryśna jak ba.....
człowiek chucha i dmucha a takie kaprysne ;( golfik od ojca bo niema czym jeździć :(
---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:19 ----------
mama nadzieję że następnym razem za mną się obejrzysz :P jak pojadę włoszką :P zaproszę cię w tedy na kawę :P i nie zapomnij mi pomrugać :P
pozdrawiom 156 sw SR
dzisioj kole 11
zamyślony byłech na tych światłach i w ostatni chwili łapka żech wystawił za okno :-)
Pozdrawiam zieloną 156, blachy SPS z ramkami klubowymi która dzisiaj zaparkowana była w jednej z uliczek obok rynku w Wodzisławiu Śl. oraz srebrna 156SW na wodzisławskich blachach widzianą pod Biedronką (majster to twoja??).
Ja niemam srebrnej 156SW:)
Biała Giulietta QV, ok. 18:00 na ul. Bystrzańskiej w Bielsku Białej.
Blachy SK + ramki.
Miałem machać, ale nie będę się wydurniał przy kursantach hehe
Niestety w tych godzinach to ciężko z parkowaniem w centrum :D Jedziesz oczywiście do Ustronia?
Majster myślałem że znowu masz srebrną
Pozdrawiam
A pewnie, że jadę:) Myślę, że się jakoś umówimy i pojedziemy od nas wszyscy razem :)
Pozdrawiam:
czarną GT na blachach KGR... mijaną w Bobrku k/Oświęcimia - machane - bez odzewu
srebrną 146 z lexuslook'ami z tyłu, z którą się wlokłem w korku na Bora w Krakowie, obficie machane obustronnie :)
czarną 159 w Kraku - awaryjki, bez odzewu
pozdrawiam blond kierowniczke 156 kombi, na chrzanowskich rejestracjach widziana dzisiaj w Krzeszowicach pod poczta. Byłem innym autem więc nie było łapek ani światel :P
Pozdrawiam białą 145 (DupczykOsw) na trasie Oświęcim - BB.