Pozdro dla złotej 159 ST, którą ścigałem dzisiaj po południu spod świateł w pawłowicach :)
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Pozdro dla złotej 159 ST, którą ścigałem dzisiaj po południu spod świateł w pawłowicach :)
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj około godziny 14:00 Bielsko-Biała ul. Warszawska....naprzeciw PKP...prze niesamowicie cudnej urody biała GT ....oczywiscie Pozdrawiam.....chyba kierownik, ale nie jestem pewna, gdyz zapatrzyłam sie rzecz jasna na bellisime :):P
Pozdrawiam kierowcę bordowej julki, widzianej na 86 w kierunku Sosnowca
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam właściciela oramkowanej AR 156 SW ( SWD 097...) widzianej wczoraj pod wieczór w Cieszynie.
Lakier na tym aucie robi niezwykłe wrażenie.
Więc jak to Ty to też mnie pozdrów, bo tego wymaga to forum:).....no tak koczuje sobie przed domkiem....ale to jest nierealne, że nigdy nie widziałam Twojej GT w Kętach, gdyż no nie ma co ukrywac bardzo zwraca na siebie uwagę ! więc mam propozycje pod warunkiem, że masz OC/AC/NW....uderz kiedyś "przypadkiem" w moją alfice...moj brat Ci zrobi całą blacharke omaluje...a ze mieszka obok to bede mięc Twoją GT na wyłacznosc......tylko nie zapomnij zostawic mu kluczyków:) :P
Pozdrawiam zdziwionego kierownika bordowej 159-tki z ramkami dzisiaj ok 16.40 na rondzie przy ulicy Ligockiej w Katowichach:)
Automatycznie podniosłem rękę na pozdrowienie, a szedłem pieszo :D nie jestem pewien czy właściciel zorientował się o co chodzi :)