Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 159 SK z ramkami widzianego dziś na skrzyżowaniu na Kijowskiej w Katowicach :)
Printable View
Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 159 SK z ramkami widzianego dziś na skrzyżowaniu na Kijowskiej w Katowicach :)
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 147 oramkowanej widzianej (w Jaworznie) na zjeździe z obwodnicy koło Netto. Machnęłam i...zostałam olana :D -nieoramkowana 156
Pozdrawiam kurly widzianego wczoraj na dk94
Czerwona Brera SBE na trasie Tychy-Pszczyna, pozdrawiam,czekałem na Twoją reakcje,czy kolega wtajemniczony:)
Pozdrawiam kolegę w srebrnej, oramkowanej 159 (SZY 56...) ok. godziny 17:00 na skrzyżowaniu Piastowska - Warszawska w Bielsku. Machnąłem ręką ale zapatrzony byłeś w dworzec PKP.
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki czarnej 159SW na blatach SJ zjeżdżającej z Bohaterów w Katowicach na traskę przed tunelem. Były awaryjne i drogowe :)
Pozdrawiam przyszłego i byłego właściciela granatowej Alfy 159, widzianych wczoraj na parkingu przy Tesco w Mysłowicach. (Sorry, że nie machałem i nie zagadałem, ale nie wiedziałem który jest byłym, a kto przyszłym alfaholikiem;). Siedziałem obok w swojej grafitowej Alfie 159).
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=134388&stc=1
Pozdro za kolegi z GT :)
Jaworzno OST ok 20:00