Wzór tak, szprychy "policyjne".
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Printable View
To wiem, ale chodzi mi o lakier, bo nie chcę jakiegoś "kombinowanego"
- - - Updated - - -
Takie odpowiedzi mi nie pomagają :)
Boję się 19 (kuszą strasznie), ale wrzućmy je do koszyka z 17,18.
Myślałem o zakupie felg oryginalnych z tego względu, że nie chcę bawić się w kombinowanie na dystansach, pływających śrubach, a na końcu żeby zaciski Brembo się schowały.
Pomijając powyższe chciałbym mieć ją w oryginale gdyż podobają mi się fabryczne felgi szczególnie "szprychy"
Nie wykluczam jednak innych i tutaj 2 tyg temu podczas przeglądu przedzakupowego w ASO wpadły mi w oko MOMO REVENGE 17, które były na Giuliettcie. Z nimi nie ma problemu bo są w tych 3 rozmiarach.
17 o których myślałem to te, które wsadziłem wyżej:
https://img06.olx.pl/images_tablicap...cia_rev001.jpg
18 podobają mi się od Giulietty podobne do tych 17 co wyżej dałem
i myślę, że robią robotę też na 159.
19 tylko TI. Zakochałem się w nich, chociaż wiem, że w naszym środowisku są oklepane.
Proszę o rady i Wasze zdanie na temat jaki rozmiar i co za tym idzie model felg :)
Do każdego dałem zdjęcia jednak nie puściło mnie ze względu na brak 10 postów <?> :)
Te wyglądają na czyste i pewnie bym je kupił gdyby nie to, że w mojej głowie zakiełkowało ziarno niepewności najpierw na 18, a przez Ciebie, innych posiadaczy 19 i wyglądu samych TI również na 19 :)
jeździłem na 19Ti w Giuliettcie na oponach 225/35 bez wyrzeczeń i uważania - wulkanizator się zdziwił jak te felgi mogą być jeszcze proste
te felgi są pancerne a 9tkach mają jeszcze większe opony - dlatego sporo ludzi przechodzi na profil 35 i tez nie narzekają
osobiście znam jednego wojciecha co jeździ na profilu 30 bo kupił felgi z takimi oponami i jakoś nie płacze ;p
- - - Updated - - -
tu masz nowe 17"
https://www.olx.pl/oferta/alufelgi-1...tml#de575614d6
ostatnio pojawiło sie kilka nowych kompletów różnych wzorów alfy więc wiarygodna oferta - pewnie jakiś kontener się wywrócił ;p
Wystarczą mi katalogowe na profilu 40 :)
Tyle, że jak za nimi patrzyłem teraz to ciężko je złapać.
Z 19 u mnie jest tak że TI wyglądają ślicznie i wbijałem sobie do głowy że jednak nie ekonomiczne bo tak mi było wygodniej wytłumaczyć sobie ( usprawiedliwić) zakup 17 gdyż mam opony. felgi wyjdą +- 2 k
Jednak 19 to ostre naciagniecie budżetu który ostatnio ostro ucierpiał przez sam zakup 9tki :)
+ bujanie się ze sprzedaniem opon 17
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Panowie pytanie z ciekawości, są może jakieś felgi zbliżone do białego kruka w postaci Prodrive od Brery S?
Dzięki Prezesie.
prodrive jednak klasa :D co to za felgi?
ADV.1 i RAD48
jak masz wolne 30-40k to możesz o takich pomyśleć :)