dzis gt wypolerowany (pogłaskany):))rosso :))a pogłaskałem po usmiechałem sie i zciemniło sie na foto:),pozaty rorząd nowy dostała kpl.:)
Printable View
dzis gt wypolerowany (pogłaskany):))rosso :))a pogłaskałem po usmiechałem sie i zciemniło sie na foto:),pozaty rorząd nowy dostała kpl.:)
Umyłem i nałożyłem polecany back2black na koła po czym yebło deszczem, ja musiałem wyjechać z polnej dróżki i wróciłem do pkt wyjścia ;]
A ja dzisiaj sobie umyłem z zewnątrz pięknie, jutro sie poodkurza środek. A jako środek do opon polecam Black Gold producenta Formula 1( te środki w żółtych opakowaniach. Naprawdę daje rade a nie kosztuje dużo. Potraktowałem tym opony tydzień temu, przetrzymało i deszcz i dzisiejsze mycie , oponki dalej czarne jak nowe.
Umyłem dziś szyby od wewnątrz... spora różnica :D
Bella odebrana wczoraj od blacharza, dzisiaj złożona do końca. Aż chce się wyglądać przez okno:)
Wymieniona spinka cięgła mechanizmu zamykania dzwi:D
A dziś dla mojej belli kurier przywiózł Amortyzatory na tył Kayaba plus odboje i gumy :) i 470 zł poszło :P
Zalana vervą98, subiektywne odczucie na plus;)Jakoś trzeba tłumaczyć różnicę w cenie hehe
Wymieniłem gumowe nakładki na pedał sprzęgła i hamulca na nowe, żeby się noga lepiej trzymała :D
to ino jo kurna nic ?